![]() |
Alıntı:
Sevgili kediciik hemen çekip yükleyeyim daha pek cılız ama yinede bir gör ...;) |
1 Eklenti(ler)
Sevgili kedicik sözünü ettiğin çiçeğim bu :)
|
sevgili ablam sen cılız diyorsunda bana pek bi büyümüş gibi göründü :) sende (missmenas)hatice ablam gibi yeşil parmaksın.
elleriniz sihirlimidir nedir ? hemen tutuyor ne ekerseniz ve büyüümek istercesine bi öne atılış var çiçeklerinizde.harika görünüyor demek yedi veren cinsi bu imiş.yeni yeni yaprakta çıkartıyor.maşşallahhhh diyimde nazar felan deymesiin ..:D |
5 Eklenti(ler)
Sevgili missmenas ve sevgili kedicik benim açan mum çiçeğim, ve sizin için diktiğim yediveren olduğunu düşündüğüm hoyalar dikkatli bakarsanız yaprakların ortasındaki sürgünleri görebilirsiniz istediğiniz zamana kadar sevgiyle bakacağımdan emin olabilirsiniz canlarım...:p
|
2 Eklenti(ler)
Aynı çiçeklerin diğer resimleri...:p
Sevgili missmenas ensondaki resim Asiyem 1, birde Asiyem 2 var bir ara onuda resimlerim ..:) |
Abla senin açan mum çiceğin o yediveren dediğinden mi yoksa diğer hoyalarından mı ? kokusuu nasıll yazmamışsıın ??çok tazee görünüyorr harikayıımm ben der gibi:D
Asiyen de bi harika görünüorr ev çok müsayit sanırıım hoyalar içiinn yoksa keramet elindemi acaba :D Biziim için çeliklediğiin hoya içinde tşkr abla görüünce çok heyecanlandım.bi an önce gönder diyesiim geldi ama belki gelincesi ölür felan az daha dursuun :) hatice ablam ve sevgilii yeşilliimde gönderiim diyo ama korkuyorumm bişii olucak diye . sevgile kal pembegülüüm:) |
Alıntı:
Cnm yedivereni sen ve missmenas için diktim benim açan hoya başka senede birdefa açıyor . Sizin için diktiğim hoyalar sürgün vermeye başlayınca göndereceğim ölür diye kokma bir şey olmaz arsız bir çiçek fazla su ve fazla kuru bırakmadıkça yaşar,;) sevgiler bitanem . |
Benim verdiğim çelik duruyormu?
|
Alıntı:
|
Hoyaların sağlığı iyi görünüyor sevgili pembegül. Çiçeklenmesi de ayrı güzel.
Merak ettim, sulamayı ne sıklıkla yapıyorsunuz? |
Alıntı:
|
Arkadaşlar benim hoya karnosaları budadım çıkan çelikleri sizlere dağıtmak istiyorum yalnız kargo ile göndereceğim isteyen özelden adresini gönderebilir elimde 10 kişiye gönderecek kadar var hepinize sevgiler ...:)
|
sayfanızı sessiz takip edenlerdenim hoyalarınız için kocaman bir maşallah elinize sağlık.Paylaşımınızı takas ve paylaşım bölümünde de yaparsanız en kısa zamanda sevenlerine ulaşacağını düşünüyorum nacizane fikrim :)
|
Takip ettiğiniziçin teşekkürler konuyu diğer bölüme açtım ..:)
|
Arkadaşlar şu an çiçek açmaya hazılanıyor mum çiçeğim..;);)
|
1 Eklenti(ler)
Sonraki masaja ancak yükleyebildim benim güzelimin son hali..:D;)
|
Sevgili Pembegül,
Maşallah kocaman olmuş hoya carnosanız, bu yıl iyice serpilmiş. Yakın plan birde çiçek tomurcuklarını görmemiz mümkünmü acaba... Ellerine sağlık...Kış ayında Eskişehirden çiçek göreceğiz, harika bir haber bu... |
Alıntı:
Ayrıca hoyam için yaptığın güzel yorum için çok teşekkür ederim ..;) |
5 Eklenti(ler)
Sevgili missmenas hoyalarımdan beş adet fotğrafladım daha var onlar biraz küçük..:D:D
|
5 Eklenti(ler)
Minik saksılardaki sevgili missmenastan gelen hoyalarım diğerleri hoya karnosalarım.;)
Neşeye göndereceğim arap saçı ve yine neşenin hoyası ..;) |
Abla çokk teşekkürler mutlu oldum şimdilerde:)arap saçıda çok şiriincek görünüüyorr .Çok aramıştı hatice ablamm benim içiiin ama bulamamıştı .kısmett bu taraftaymış :)carnosama kavuşacağım güne kadar eminiim bana süpriiz yapıcaktır.seniin ev çok müsayit sanırıım gelen hoya hemen büyüüyor sevgileriimle ablacım :D
|
abla seniin yediverenide bi görseydiik merakta kaldıım şimdi:) hoya kerrinin arkasıındaki saksı boşmu yoksa bişiler varda ben mi göremediim:D
|
Kedicim senin hoyanın saksısını değiştireceğim kökleri dışardan görünüyor saksının içini kök sarmış saksı değişince ferahlar daha çabuk büyür ..:);)
|
Yeni hoyalarıında çok harika görünüyor.Hatice ablam öle sevgii doluu bakıyor ki onlara böle mutlu mutlu bakışları ondan :D
|
DEğiştirirsen çok seviniriim abla :)
|
Canım,benim yediveren biraz büyük o büyük saksıların içinde o büyük saksılarda birçok hoya var küçük saksılardaki hoyaları bir araya topladım..:)
|
Alıntı:
|
inşallaaahh :) diyiim :D
|
Hoya kerinin arkasındada var ama minik ötekilerden görünmemiş evet hatice hoya konusunda çok maharetli onunda ellerine sağlık .:)
|
Hepiniziin ellerine sağlııkk iyiikii varsıınız ya inan sizlerle oluncasıı çok mutlu oluyoruum.çünki kalbiniz çok güzel :D
|
Alıntı:
Canım benim senin kalbinde çok güzel ,;) sayfayı değiştirince mesajını gördüm değiştirmeden mesaj görünmüyor bende devamlı bakıyorum ..:D |
1 Eklenti(ler)
Sevgili Pembegül,
Hoya carnosa ve arapsaçı için çok Teşekkür ederim. Arapsaçı toprakla harmanlanmıştı,:p maalesef temizleyemedim ve 3 e bölünmüştü. Geçici olarak bu saksılara aktardım, kalıcı saksılarına alınca yine misafir getiririm. Bakalım beğenecekmisin;) Ben çok geğendim... Senin yeni hoyalarında çok sağlıklı bir şekilde gözüküyor. Bazı gönderimlerim kargocuların gazabına uğruyor çünki. Özellikle Hoya kerrii nin zarar görmemesine sevindim. Kalıcı saksılarına alırsan, çok mutlu olacaklarını biliyorum;) Bol çiçekli olmalarını dilerim. Sağlıcakla büyüsünler... |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Teşekkür ederim...
bana bu güzeli geçen Yıl, sanırsam Mayıs ayında gönderdiğin çelik. Biliyorsun ilk takas gözağrım hoya carnosa pembe açanından. Adınıda Pembegül koymuştum:pBakalım tanıyabilecekmisin. en önemlisi beğenecekmisin diyeyim. Sana misafir geldik;)onlarca çiçek sapı var, ama cimri açmadı bu yıl. Gelecek Mevsime ümitliyiz... O kadar çok kez ileri geri sardırdımki sepeti taşıyamıyor devriliyor, Bende arasından bir destek bağı daha oluşturdum. Çiçek açsın diye bekledim tomurcuğunu kurutunca ele aldım, oysa sereserpe heryere sarılmasına izin vermiştim. Tomurcuğu kurutunca sinirlendim ele aldım sıkıştırdım:mad: gör bak kim kime işkence eder misali... |
Maşallah ya ne güzel yaprakları var böle :D Ay içiim gittii resmen imrendiim yane:D
Abla sen öle güzel bakıyorsuun ki çiçek ne yapsıın nazlandıkCa nazlanıyor:) |
Aynen öyle, kendilerini böyle naza çektilermi. Sinirim bozuluyor, birşeyleri belliki fazla veya eksik veriyorum deyip başlıyoruz işkenceye:D Yakında lacunosanın çekeceği var elimden kaçıncı tomurcuklarını kuruttu 1 aydır. Sinir harbi yaşamaya başladık yine. Bakalım kim galip gelecek:p
|
Eminim senin bu tavrını karşılıksız bırakmayacaktır.İlerleyen günlerde mutlaka süpriz yapacaktır:D
|
Sevgili missmenas hoş geldin sevgili kedicik hoş geldin ,missmenas pembegülün ne güzel olmuş ellerine sağlık çok iyi bakmışsın benim senden gelen asiyem daha büyüyemedi şuan hala uykuda ne zaman uyanır bilmiyorum ama olsun yaza uyanır büyür, benim hoyanında çiçeği var ancak açmadı herhalde yaza açar..:)
|
3 Eklenti(ler)
Merhaba sevgili kedicim buda senin yediveren hoya tembel pembegül hala saksı değiştiremedi ama o bana inat uyandı sürgün veriyor ,yanındakide arap saçı bakalım yaza kadar ne kadar büyüyecek senin için ikiye bölüp büyütücem ikiayrı arap saçın olsun güle güle büyüsünleeeeeerr..:D
|
Resimler için teşeekkür abla :D mum çiceğiim çok azimli sanki :)
arap saçına çokmu su veriyosun abla saararmış gibi geldi bana inşallah ben yanılıyorumdur.ışık aldanmasıdır :D |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:37. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025