![]() |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
İlkin / hoyalar
Bendeki Hoya türlerinin listesi... Hoya Aldrichii Hoya Callistophylla Hoya Compacta Hoya Cornosa ( Çiçeklendi. 2009'un bahar mevsiminde açtı. ) Hoya Curtisii Hoya Diversifolia Hoya Erythrostemma Hoya Excavata Hoya Globulifera Hoya Kerrii ( Çiçeklendi. 2009'un yaz mevsiminde açtı. ) Hoya Lobbii Hoya Meliflua Hoya Minibelle ( Temmuz 2010'da ilk çiçek saplarını çıkarttı. ) Hoya Nummularioides ( Haziran 2010 yılında neredeyse her gözden çiçek sapı çıkarttı. ) Hoya Obscura Hoya Red Button Hoya Serpens Hoya Shepherdii Hoya Silverpink Hoya Tricolor Hoya Vitiensis Hoya Wayetii ( Temmuz 2010'da ilk çiçek sapını verdi, şehirdışında olduğum için sulayamadım ve çiçek sapı düştü. ) Ben de en nihayetinde destek çubukları buldum ama istediğim gibi bükülmüyorlar, neyse şimdilik idare edeceğim. 2 metre boyunda aldığım çubuğa mum çiçeğimi sarmaşık gibi doladım yaprak altlarından düğümledim. Yukarıda 30-40 cm kadar dolayamadığım kadar dal kaldı, onu da aşağı doğru sarkıtıp sarmaşık gibi dolayıp düğümledim. Bir mahsuru olmaz değil mi? Düzenleyen İlkin : 13-07-2010 saat 14:33 Neden: Listeye yeni tür adı eklemek için. |
![]() |
![]() ![]() |
|
|