![]() |
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 03-08-2007
|
fenoloji / Hoyalarım
Yıllar önce bir arkadaşımın evinde görmüştüm mum çiçeğini. ![]() Arkadaşımdan çeliğini de almıştım ama maalesef babam büyütmeye çalıştığım çeliği yanlışlıkla çöpe atmıştı. Sonra hep çiçekçilerde bu çiçeği aradım adını da bilmediğimden çiçekçiye soramıyordumda. Aleya Garden dan sipariş verdim. Bugün kargoyla yola çıktı siparişim. ![]() Fotoğrafını göndermişler: ![]() Bu yaz sıcağında, sipariş vermek riskli ancak bekleyemedim bu yüzden bazılarını köklü istedim. Hepsini köklü istesem fiyat uçuşa geçiyordu. Köklü olarak gelecekler: Hoya kerrii rooted Hoya serpens rooted Hoya incurvula rooted Hoya brevialata rooted Yosunda köklenmiş Hoya picta rooted in moss, small size Çelikler Hoya diversifolia cutting Hoya curtisii cutting Hoya carnosa variegata cutting Hoya chinghungensis cutting cut Hoya kerrii margin variegate cutting (bu satış dışıydı, mail attım özellikle istedim olur dediler) Hoya archboldiana pink cutting 1 Paket Hoya tohumu HEDİYE: Bir tanede siz hediye gönderin dedim onlarda cevap yazarak bitki hediye etmediklerini ancak tohum gönderebileceklerini yazdılar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|
|