![]() |
1 Eklenti(ler)
Merhaba. Arkadaşlar. Bu pazar saksı çalışması ve biraz telleme yaparak. Alıştırma saksısından yeni taş saksıya yerleştirdim.
Yeni evine uyum sağladığında bir ara orta da ki ağca hareket sağlatacağım. |
Tekin bey elinize sağlık güzel olmuş.
Yapraklanmasını görmek çok güzel olaçak. Bu arada gecen yıl İstanbul japon bahcesinde bonsai dostları ile düzenlediğiniz o güzel toplu sergi günü bana hediye etmiş olduğunuz yerli karaağaç fidanını tourkana bu sabah bana ulaştırdı. Zaman bulduğum an da şekil düzenlemesi yaparak forum içinde paylaşaçağım. Çok teşekkürederim. Saygılar. |
Tekin bey bu çalışmanızda diğerleri gibi harika olmuş.Taş üstü uygulamaları konusunda hakikatten öncüsünüz,çalışmalarınız ilham kaynağımız oluyor tebrikler.
|
Teşekkürler. bonsaisan. İnşallah sizin de dediğiniz gibi yapraklı halini de hep beraber görürüz.
Fidanınızı güle güle sağlıkla şekillendirin. Teşekkürler. Sayın e1hun beğendiğinize sevindim. Yanlışlarım ve doğrularımla sizlere fikir verebiliyorsam ne mutlu bana. Tecrübeler paylaştıkça işlerimiz kolaylar ve iyi yol alırız diye düşünüyorum. Eminim sizde Bonsai için Türkiyenin en şanslı bölgesinde olma şansınızı değerlendirip çok güzel Bonsai ler yapacaksınız. Kolay gelsin. |
5 Eklenti(ler)
Bonsailerim Kar altında.
|
4 Eklenti(ler)
Birkaç foto daha.
|
Gayet güzel bir görüntü oluşmuş benim balkonunda durumu böyle.
|
Uzun zamandır yabancı sitelerde gördüğümüz manzarayı şimdi türkiyede görüyoruz güneş açtığında bir fotoğraf daha olursa daha iyi olur.
|
manzara çok güzel.Temennim başlarına bir şey gelmemesi
|
Kar' dan çekinmiyorum da şiddetli don olursa korkarım.
|
Tekin bey bizler kar'i fotograf ve filimlerde goruyoruz. Guzel fotograflar cekmissiniz.
Dusundugun gibi don olursa agaclarini korumak gerekebilir(gazete ve ya bez torbalarla ortebilirsiniz.) Umarim bir ariza olmadan mart ayini cikarirsiniz. |
Tekin usta, harika fotoğraflar çekmişsin, imrendim doğrusu.
|
İzmir de kar 10 yılda bir sadece şehir dışına yağar bazende şehir içine lakin b Kar'ın güzeliği Onu tanımayan için çok etkileyici.
Gerçek den güzel görüntüler. |
Sarıyerin hava durumuna baktım sadece cuma ve cumartesi gece eksi 1'e iniyor hissedilen daha düşük olur don ihtimalini göz önüne almak lazım. Sonraki günlerde sıcaklıklar yükseliyor.
|
Alıntı:
|
Fotoğraf da gördüğünüz gibi yendiği anda hiç bir işlem yapmadan direk toprağa gömerek ektim.
Herhangi bir kurutma ve ya çatlatma işlemi yapmadım. |
1 Eklenti(ler)
Merhaba arkadaşlar. Üç adet Fırça Çalısı (Callistemon sp.) birini bugün saksıladım.
|
Tekin bey elinize sağlık güzel olmuş.
Diğerlerini de merakla bekliyoruz |
merhabalar
396 mesajınızdaki 2.resimdeki fidan türü nedir acaba? bu arada hepsi çok güzel bayıldım bende başlamak istiyorum sürekli ertelemekteyimde nasıl başlasam karar vermedim :) |
4 Eklenti(ler)
Alıntı:
Ertelediğiniz bonsai ye buradaki etkinliğe katılarak ilk adımı atmış olursunuz. Alıntı:
İkinci Fırça Çalısı (Callistemon sp.) 3. bu yıl alıştırma saksısında kalmaya devam edecek. Gül adayım ı geçen yıl komşum bahçesinde düzenleme yaparken söküp atmış ben de alıp saksılamıştım busene kendisini göstermeye başladı. Sizlerle paylaşmak istedim. Yaz boyu uç almalarla dallanmayı teşvik edeceğim son baharda oyma işlemleri yaparak Jin uygulayacağım. |
Off vay be gül neymiş öyle gövdesi harika! Hayran kaldım! Yanlız gövdede yanık izleri var gibi yoksa benmi yanılıyorum
|
Gövded yanık izleri yok. Ama sürekli yağmur altında kaldığından kabuk altları kararma yapmış temizleyince bu şekilde ortaya çıktı.
|
Hıı anladım tamam kolay gelsin güle güle şekillendirin.
|
3 Eklenti(ler)
Merhaba arkadaşlar. Nar uyanmaya başladı. Umarım 2 mayıs sergi zamanına kadar tam uyanır.
|
Tekin Bey harkulade görünüyor.
|
5 Eklenti(ler)
Teşekkürler zenfree, Sergi öncesi bir çalışmamı daha paylaşmak istedim.
Bundan sonrakiler sergiye sürpriz olsun. |
4 Eklenti(ler)
Merhaba arkadaşlar. Kendini iyice gösteren bonsailerimden bikaç foto çekebildim. Çiçekli halini sizlerle paylaşmak istedim.
|
Merhaba,
Bu ara işlerim çok yoğun size uğrayamadım. Çiçeklenenleri kaçırmışım. Bonsailer çiçeklenince/meyve verince bir başka oluyor. Gülü de çok beğendim. Gorüşmek üzere, |
Çok güzel görünüyorlar.
|
ilk resim nardı sanırım çok beğendim elinize sağlık.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:47. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025