![]() |
bonsade / Lasiandra
1 Eklenti(ler)
İsmi yanlış değildir sanırım, mavi çiçekli bir ağaç. İç-mekan bonsaisi olarak çalışmaya devam ediyorum.
Eklenti 518633 |
3 Eklenti(ler)
Hazir cicek açmışken fotograf cektim . Belki ismini bilen vardir .Suptropical indoor bonsai olma ozelligi var .Sevdigim agaclardan ..
|
1 Eklenti(ler)
Abicim.
Yine çok güzel bir ağaç bulmuşsun, kıskandım hani...(allah sahibine bağışlasın, nazar değmesin) Ne düşünüyorsun bilmiyorum ama boyunu biraz kısaltmanda fayda var diye düşünüyorum. |
1 Eklenti(ler)
Iyi aksamlar badrobot ::
Agacin boyu oldukca fazla hani su kurban dal diye tabir ettigimiz ...Govdesi istenen kalinliga ulasinca kesilecek cinsten . |
oooooo maşallah. Kesilmesini önerdğim dal da kurban dalmış meğer.
|
Benzer agactan bir iki tane var tasinabilir olanlarin fotografini cekjveriyorum . Adi farkli olabilir ismini bilirseniz degistirelim ..
LYCIANTHES RANTONTTI olma ihtimali kuvvetli .... |
peki bu hızlı mı büyür?
|
Hayirli geceler badrobot :
Antalyada tum tropikallar hizli buyuyor bende cicekli olmalari ve hizli buymeleri nedeni ile tropikallari tercih ediyorum .Üzerinden calistigim da cali türden .Bahcelerde gördüğümde koca agac olmuştu bende hemencecik büyüleniverdim . Benim bulundugum bolge zaman zaman don vuran bir yer toprağa dikemiyorum tabi ki onun icin yavas buyuyor . Tropikallarin derdi sicaklik ve su korkunc bir sekilde buyuyorlar . |
Sayın Bonsade,
Elinize sağlık güzel bir bonsai olacak. Çiçek rengine bayıldım. Kolay gelsin |
1 Eklenti(ler)
Daha çok çiçek ..
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:30. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025