![]() |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-06-2010
|
Sakaki / Delice Zeytin (Shakan Tarz)
Bu delice zeytini de geçen sene bir dosttan araklamıştım ![]() Geçtiğimiz sezon hiç müdahale etmedim ama bu sene bayağı bir işi olacak gibi görünüyor! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Bu delice zeytinimde dün bayağı bir sürgün seyreltmesi yaptım. Ayrıca son fotoğrafta kırmızı ile işaretlediğim bölgedeki tüm sürgünleri de temizleyerek o kısmı jin için hazırlamaya başladım. Güncel durumu: |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-02-2011
|
Sayın Sakaki güzel bir aday hayırlı olsun. Toprağın içinde kalan kısım ne kadar genişliyor acaba diye merak ediyorum. Taktım bu ara nebariye. İyi çalışmalar dilerim.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sn sagol, Hepimiz dönem dönem belirli topiklere takıyoruz sanırım, ben de bu aralar 1-2 farklı konuya takmış durumdayım kafamı ![]() Bu, bonsaiyi konu konu ele alarak ilerlememizin bir kanıtı diye düşünüyorum. ![]() Sorunuza gelince, bu adayın toprak altında kalan nebarisi çok daha kalın değil gövdeye göre. Toprağın hemen üstündeki kalınlıkla arası sanırım 1 parmak fark eder; yani nebarisini öne çıkarabileceğim bir vurguya sahip değil, onun yerine vurguları başka bölgelere kaydırmak lazım. Başarılar diliyorum... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-03-2008
|
Sayın sakaki bu adayınız ne durumda acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Yukarıda 2-3 gün önceki halini vermiştim; acaba başka bir adayımı sormak isterken sorunuzu buraya yanlışlıkla mı yazdınız yoksa sn Hazeyn? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-03-2008
|
![]() ![]() ![]() Düzenleyen Hazeyn : 15-05-2013 saat 08:57 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2012
|
Sn sakaki, O kadar güzel bir adayki bu hali bile tam seyirlik. iyi çalışmalar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|