![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu.
|
Sn Hazeyn , ben de kalıp yok ama çeşitli tip bonsai saksıları var. Bunlardan kalıp elde edilebiliyor, ama nasıl edileceğini konu ile ilgilenen arkadaşlar daha iyi bilir, açıkçası o konularda bilgi sahibi değilim. Charlaux , gerçek bonsai saksıları ölçülerine sahip saksılar yapsanız bile ağaçlarınızı yeterli saçak köklenme sağlamadan bunlara dikmeyin. Daha sonraki dönemler için hazırlık yapabilirsiniz, ayrıca çok güzel alıştırma saksıları modelleri var size daha sonra fotoğraflarını yüklerim. Ficus ağacınızı uzaktan bir çekim yaptığınızda görüşlerini paylaşacak arkadaşlar olur, şimdi uç alımı yapmanızı önermem, ama budama için şimdi uygun zamandayız , fazlalık dal olup olmadığına bakar ona göre karar veririz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2011
|
Bu arada diğer bonsai adayımın fotoğrafını jaboticaba forumuna da koyduğum için buraya koyamıyorum.Ağaçlar Hakkında Genel Konuşmalar-Gövdesinde meyve veren ağaç Jabuticaba başlığının 37.mesajından bakabilirler.Teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Bu sanırım. Fotoğraf0295.jpg Gelişip büyümesi için biraz sabretmeniz gerekecek. O bir yandan büyürken alacağınız gövdeleri daha gelişmiş fidanları biçimlendirmeye devam edersiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2011
|
Alıntı:
![]() Sn.polatuz,önceleri Samsung pc studio'yla yüklüyordum;artık bluetooth yöntemiyle yükleyince sorun olmuyor.Fotoğraqfı tekrar yükleyemediğimden ( fotoğrafı 2.kere yükleyemiyoruz ) durumju belirttim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-11-2007
|
Sn. Charlaux, Ücretsiz resim işleme programı Irfanview yazılımını internetten çekip bilgisayarınıza yüklerseniz, resimlerinizi çevirmek, rengini açmak, küçültmek gibi işlemleri rahatlıkla yapabilirsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|