![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-11-2010
|
Teşekkür ederim sayın İlhan38... ideal toprak karışımları : YAPRAK DÖKENLER: TABAN: 1/4 DERE KUMU KÜÇÜK ÇAKIL2-3MM 4 ÖLÇEK AKADAMA 4 ÖLÇEK BAHÇE TOPRAĞI 2 ÖLÇEK ORTA: 3/4 DERE KUMU-KÜÇÜK ÇAKIL 3 ÖLÇEK TORF 1 ÖLÇEK BAHÇE TOPRAĞI 7 ÖLÇEK ÜST: 1/5 DERE KUMU 1 ÖLÇEK AKADAMA 3 ÖLÇEK BAHÇE TOPRAĞI 6 ÖLÇEK ÇAM: TABAN: DERE KUMU 4 ÖLÇEK AKADAMA 4 ÖLÇEK ORTA: DERE KUMU 2 ÖLÇEK BAHÇE TOPRAĞI 3 ÖLÇEK AKADAMA 5 ÖLÇEK TORF 1 ÖLÇEK ÜST: DERE KUMU 2 ÖLÇEK AKADAMA 4 ÖLÇEK BAHÇE TOPRAĞI 4 ÖLÇEK MEYVE AĞAÇLARI: ALT: DERE KUMU 4 ÖLÇEK AKADAMA 4 ÖLÇEK BAHÇE TOPRAĞI 2 ÖLÇEK ORTA: DERE KUMU 2 ÖLÇEK BEHÇE TOPRAĞI 8 ÖLÇEK TORF 1 ÖLÇEK ÜST: DERE KUMU 1 ÖLÇEK AKADAMA 3 ÖLÇEK BAHÇE TOPRAĞI 6 ÖLÇEK |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-12-2018
|
Teşekkür ederim Doğadan bonsai yapacağım diye büyük ağaçları kesip çalışanlar var sizi ayrıca tebrik ediyorum küçücük fidanlar ile çalıştığınız için ve çalışmalarınız beğenerek takip ediyorum. Önceliğimiz doğada ki ağaçların varlığını korumak olmalı kırılan kopan veya dar yerde sıkısan ağaçlar ile çalışılmalı diye düşünüyorum. |
|
|
|
![]() |
|
|