![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 22-06-2011
|
Merhabalar, Bende Bonsai yetiştirmeye karar verdim. Cesaretimi toplayıp ACER RUBRUM- KIRMIZI AKÇAAĞAÇ ve Japon Selvisi - Chamaecyparis tohumları sipariş ettim.Nereye ve nasıl ekmem gerektiği hakkında beni aydınlatır mısınız rica etsem? ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn. sealion, bu başlığa yazdığınız için benim cevaplamam gerekecek sanırım. Bu konuda hiç tecrubem yok ama bu adamların söyleyecek sözü var bu konuda http://www.youtube.com/watch?v=YC0HWYGD76k Fidan istanbuldan fidanını alsanız daha kolay olurdu başlangıç olarak ![]() Hoşgeldiniz ve kolay gelsin. Düzenleyen Jezebel : 23-06-2011 saat 11:37 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 22-06-2011
|
Cevabınız için çok teşekkür ederim,bende bir yapı marketten fidan aldım,fotoğrafını en kısa zamanda ekleyeceğim ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
2 ay önce mecburen yamadori yapmak zorunda kaldığım bir Goji berry. Bazı işgüzar komşular bahçe dışına güzellik olsun diye diktiğim bitkileri yok etmeye başladılar. Sadece bu Goji' yi kurtarabildim. Saksıya alınca yaşayıp yaşamıyacağı konusunda emin değildim, şimdi artık gözler yeşerince emin oldum. Mecburiyetten bonsai olacak ![]() Resimlerini sunuyorum ve tecrubeli arkadaşlardan tarz ve budama önerileri konusunda yardım bekliyorum... DSC05573.jpg DSC05572.jpg Böyle bir deneme var mı bilmiyorum. Fikirlerinizi bekliyorum. |
|
|
|
![]() |
|
|