![]() |
3 Eklenti(ler)
Sağlıklı ve mutlu pazarlar herkese.
Begonyalarımda son durum... |
5 Eklenti(ler)
Kaktüs ve sukulentlerimde son durum...
|
5 Eklenti(ler)
Çiçekte olanlar...
|
1 Eklenti(ler)
Sağlıklı, mutlu pazarlar...
|
Maşallah çok güzel çiçekleriniz. Begonyanıza bayıldım [emoji7]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi |
[QUOTE=Duru;1592360]Maşallah çok güzel çiçekleriniz. Begonyanıza bayıldım [emoji7]
Teşekkürler hoş geldiniz. |
1 Eklenti(ler)
Merhaba...
|
5 Eklenti(ler)
Terasımda bahar başladı...
|
5 Eklenti(ler)
Devamı...
|
5 Eklenti(ler)
Devamı..
|
Maşallah çok güzeller! : ')
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Bir parça mutluluk...
|
Canlı görünüyorlar ve çok hoş, ufak bir sardunya-kalanşo cenneti sanki...
Antakya, toprağı bereketli, iklimi şahane bir şehirde bitkileri böylesine ufak saksılarda tutmamanızı tavsiye ederim. Ilıman bir bölge neticede... İmkanlar dahilinde ise geniş ve uzun saksılara almanız daha uygun olur. |
Alıntı:
|
Nisan ayında çiçeklerim...
5 Eklenti(ler)
Yoğunluğum nedeni ile uzun süre siteye giremediğim için çiçeklerin en güzel zamanlarını sizlerle paylaşamadım. Birkaç resimle de olsa işte Nisan ayı:
|
Mayıs ayı
5 Eklenti(ler)
Mayıs ayından kareler...
Zambaklarım çok çabuk geçti. Çiçeklenme sadece birkaç gün sürdü. |
5 Eklenti(ler)
Çiçeklerimde son durum;
|
5 Eklenti(ler)
Çiçeklerimde son durum devamı...
|
5 Eklenti(ler)
Sukulent ve kaktüslerimde son durum;
Echinopsis kaktüsüm ilk defa çiçek açacak. Bir tane tomurcuğu var:D Umarım çiçeğini görebilirim. |
5 Eklenti(ler)
Sukulent ve kaktüslerimde son durum; devamı...
Stapeliayı geçtiğimiz sonbaharda çelik yöntemi ile dikmiştim. İlkbahara kadar çok güzel gelişti. Hatta geçenlerde iki tane çiçek tomurcuğu gördüm ama ne yazık ki tomurcuklar gelişmedi. Sorun ne diye baktığımda ana dalda çürüme olduğunu gördüm. Yan dalları tekrar diktim. Stapelia için her şeye baştan başlamış oldum:( Eklenti 720395 Eklenti 720396 Eklenti 720397 Sukulent ve kaktüslerimden genel görüntü; Eklenti 720398 Mutfak balkonumdan genel görüntü; Eklenti 720399 |
3 Eklenti(ler)
İyi pazarlar. Kaktüsüm nihayet ilk çiçeğini açtı...
|
5 Eklenti(ler)
Leş kaktüsüm ilk çiçeğini açtı...Eklenti 721558Eklenti 721559Eklenti 721560
İpek çiçeği; Eklenti 721561 Buz çiçeği; Eklenti 721562 |
Bahara yaklaşırken;
5 Eklenti(ler)
Havalar hala çok soğuk,
Pandemi hala devam ediyor ama Baharın gelişini müjdeleyen çiçekler birer ikişer açmaya başladı. |
Bahara doğru…
5 Eklenti(ler)
Bahara doğru…
|
5 Eklenti(ler)
Echeveria olduğunu düşündüğüm skulentler tomurcukta.
Aşkın gözyaşı çiçeğim de uzun zamandır tomurcuk ama hala tam açmadı. Kalanşolarım bu yıl da rengarenk… |
1 Eklenti(ler)
Yaklaşık 3.5 yıl önce sizlerle paylaştığım, ölmek üzere olan iki tane minyatür orkidem emeklerimi boşa çıkarmadılar. İkisi de resimde görüldüğü gibi çok iyi. Hatta biri yıllar sonra tekrar çiçek açacak. Diğerini de her gün izliyorum çiçek sapı çıkaracak mı diye Kötü hallerini merak edenler için aşağıya link ekledim…
http://www.agaclar.net/forum/attachm...b0112f08e5.jpg http://www.agaclar.net/forum/attachm...c1ec5db503.jpg |
3 Eklenti(ler)
Çiçekte olan orkidelerim ve anemon çiçeğim…
|
4 Eklenti(ler)
Kalanşolar açmışken toplu poz vermesek olmazdı…
Frezyalarım da açmaya başladı. |
4 Eklenti(ler)
Frezyalarım🥰
İlk resimdeki frezya soğanı minicikken toprakla birlikte aşk merdiveni saksısına karışmış. İki yıldır orada açıyor. Eklenti 723990 Eklenti 723991 Eklenti 723992 Eklenti 723993 Bu güzelliklerle tanışmama vesile olan sayın Dumlupınar’a çok teşekkür ediyorum. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:00. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025