![]() |
2 Eklenti(ler)
Kalanşolarım ve siklamenlerim toplu halde...
|
Sayın Nevgül
Meraklı olduğunuz her haliyle belli oluyor Tebrikler |
Alıntı:
Çiçek sevgisinin amatör bir yansıması benimkisi. Sizin gibi profesyonel bir ustanın yetiştirdiği çiçekleri hayranlıkla takip ediyorum ben de. |
5 Eklenti(ler)
Bir nazlı, bir nazlı çiçeğim. Henüz açabildik. Üç tomurcuktan biri...
Eklenti 687635 Kalanşolarımdan biri daha açtı... Eklenti 687636 Siklamenlerin bazılarında tohum oluşmuş... Eklenti 687637 Eklenti 687638 Kasımpatılarımın çiçekleri geçince budamıştım. Yeni yeni yeşeriyorlar. Dün hepsinin bitlendiğini farkettim. Arap sabunlu su püskürttüm. Umarım işe yarar. Kasımpatıları bu bitlerin elinden alamıyorum... Eklenti 687639 |
2 Eklenti(ler)
Mutlu pazarlar herkese...
|
2 Eklenti(ler)
Evimizin yeni güzelleri...
Begonya ve yeni gine... |
Sayın nevgül çiçeklerinizin keyfi yerinde renkleri çok güzel güle güle büyütün dışarıdamı yoksa içeride güneş gören bir yerdemi
|
Alıntı:
|
Teras sayfanız hayırlı olsun, çok güzel bitkileriniz var bol çiçekler açmalarını dilerim.
|
Alıntı:
|
Sayın nevgül verdiğiniz bilgiler için size candan teşekkür ederim Saygılarımla
|
3 Eklenti(ler)
Muskarinlerim açmaya başladı. Dört yıldır aynı saksıda. Bu yıl çiçekleri geçtikten sonra soğanlarını çıkarmayı düşünüyorum.
Eklenti 688543 Begonyamı sonbaharda budamıştım. Çiçekler görünmeye başladı. Eklenti 688544 Sonbaharda mini çeliklerden diktiğim sardunyaları yeni saksılarına dikerek terastan balkona aldım. Eklenti 688545 Herkese mutlu bir hafta diliyorum. |
Kalanşolar
5 Eklenti(ler)
Turuncularım...
|
Kalanşolar devamı
5 Eklenti(ler)
Pembelerim...
|
Kalanşolar devamı
4 Eklenti(ler)
Kırmızılarım...
|
Kalanşolar devamı
2 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
Çiçekler devamı...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sn. Nevgül, çiçekleriniz çok güzel, fotoğraf çekimleriniz de bir o kadar başarılı.
Mesela kalanşo'nun çiçeği bana pek gösterişli gelmez. Sizin çekimlerinizden kalanşo'ların çiçeğine hayran oldum. 106 numaradaki fotoğraftan gözlerimi alamadım. 10 dakika falan bakmışımdır. Kocaman maşşallah diyorum. |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
İyi akşamlar...
Anne menekşe ve bebekleri. Bebekler yaklaşık üç ayda yapraktan bu hale geldi. Eklenti 690339 Eklenti 690340 Begonyalarım... Eklenti 690341 Eklenti 690342 Yeni sarışın güzelimiz. Minyatür orkide... Eklenti 690343 |
4 Eklenti(ler)
Yenilerle devam...
Eklenti 690344 Eklenti 690345 Eklenti 690346 Bu kaktüsü oğlum çok istedi. Ona aldım;) Eklenti 690347 |
3 Eklenti(ler)
Eski dostlarla devam...
Dört yıllık zambağım bu yıl keyifli bir başlangıç yaptı. Eklenti 690349 Tomurcukta olanlar...Paskalya ve gardenya... Eklenti 690350 Eklenti 690351 |
1 Eklenti(ler)
Kalanşolarım...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Sardunyalarım...
Eklenti 691154 Eklenti 691155 Eklenti 691156 Eklenti 691157 Menekşelerim... Eklenti 691158 |
Balkonunuz şenlenmiş, maşallah ceylanlar çok güzel.. Menekşeler aynı saksıda çok güzel gözüküyorlar, rengarenk. Hepsinide huzurla büyütüp keyifle seyredin sevgili nevgül.
Ha bu arada, ceylanlar benim kızlarımdan...onları izlemek ayrı bir zevk, her sabah ilk işim... |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:37. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025