![]() |
Alıntı:
|
Merhaba Sudeme hanım, gözünüz aydın. Allahtan bebeğinizi sağlıkla analı-babalı büyütmenizi dilerim. Eşinize de geçmiş olsun.
Sayfanızı gezdim. Maşallah çiçekleriniz çok güzel ve sağlıklı durumda olduğunu gördüm. Daha nice güzel çiçekler yetiştirmek dileğiyle... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Eşinize çok geçmiş olsun. Çiçeklerinizi de güle güle büyütün sevgili Sudeme |
Alıntı:
|
Yok yok bende daha öğrenemedim, resimlerin arasına yazı yazmayı :))))
|
1 Eklenti(ler)
Sayfanız hayırlı olsun sevgili sudeme güle güle büyütün çiçeklerinizi .Altlıksız saksı kullanırken sulamaya çok dikkat etmeniz gerekir .Özellikle menekşe de altlıklı kullanın .Foto arasına resim yerleştirmeye gelince normal yüklemeyi yapıp birinci resimi yerleştireceğin yere tıkla sonra kırmızıyla çizdiğim eklentiye tıkla .Kaç resim yüklediysen orda çıkar zaten tıkla yerleştir sonra ikinci resmi yerleştireceğin yere tıklarsın olur .Hadi kolay gelsin .Bol çiçekli günler
|
2 Eklenti(ler)
Eklenti 670659sanırım oldu.Teşekkür ederim sardunya.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Eklenti 671069
Hanimeli Eklenti 671070 Sevgili Burikmn gönderdigi kanarya gulu . Eklenti 671068 Guller |
1 Eklenti(ler)
Babamlarin bahcesinden goruntuler ...
|
Bahçenize ciceklerinize bayıldım kayseri den selamlar :)
|
Alıntı:
|
Bahçeniz ne güzelmiş öyle.Çok cici.İyi günlerde oturun.Bol resim bekleriz,hele hanımelleri açınca.
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Gunaydin.Sabah kahvesine buyurun:))
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili Sûz-i Dilârâ 'nin kargosu geldi cook teşekkür ediyorum.hemen evime alissinlar,yerlerine yerlessinler.
|
2 Eklenti(ler)
Bir yaprakla hayata tutunmaya çalışıyor.Onunda üstü pas lekesi gibi.Umarım çoğalır.
|
2 Eklenti(ler)
Buda sevgili Sûz-i Dilârâ dan gelen rizom.Hiç bakmadım daha önce.Ama öyle zarif öyle kirilganki bayıldım.teşekkür ederimm yeniden.
|
Küpe çiçeğiniz sıcaktan mayışmış. Gölge yeri alın bence, kuruyabilir.
|
Alıntı:
|
Sevgili Sudeme, oksalisler (süs yoncalarınız) tutar merak etmeyin, güçlüdür onlar:D
Size sarı, pembe çiçekli ve mor yapraklı olmak üzere üç tür göndermiştim. |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Günaydın arkadaşlar.İyi pazarlar:))
|
1 Eklenti(ler)
Bir yandan cicek dokup bir yandan cicek aciyoruz .Hayırlı Kandiller arkadaslar.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:38. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025