![]() |
NesliSezgin/Balkon
Alıntı:
Kedi kumu kristal ama dikkat etmek gerekiyor. Çünkü aşırı suyu ememiyor o nedenle kök kısımları çok suya temas etmemeli. Kum zaten marketlerde kolaylıkla bulunuyor. Bu şekilde yeni Kökler gelişiyor ama zahmetli bir yöntem ben denedim çürük Kökler gidince bir süre bu şekilde uyguladım biraz toparlandılar..Saygılarımla |
Alıntı:
|
NesliSezgin/Balkon
1 Eklenti(ler)
Günaydın..
|
NesliSezgin/Balkon
1 Eklenti(ler)
İnsan bir şekilde huzurun ucundan yakalayabilmeli..Benim payıma bu güzellikler düştü. Çok şükür..
|
İyi akşamlar Sayin NesliSezgin, cevabınz için teşekkürler.
|
Alıntı:
Saygılarımla.. |
NesliSezgin/Balkon
3 Eklenti(ler)
Yeni Bebeklerim hoşgeldiniz...
|
Çok güzeller güle güle büyütün .Hemen birer yaprak alıp yedekleyin maalesef bazen ev ortamına alışmadan ölüyorlar yedeklemek iyi oluyor .Bol çiçekli günler
|
Alıntı:
|
Teşekkür ederim,NesliSezgin.Verdiğiniz bilgiler iyi oldu.Ben sularken çeşmenin altına tutup yapraklarını filan da yıkıyordum.Kendimi çok gaddar hissettim:(.Daha kibar davranmaya çalışacağım.:p Sağolun.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Yeni menekşelerden aldığım yaprakları kedi kumunda çoğaltmaya karar verdim bakalım olacak mı :)
|
Alıntı:
|
NesliSezgin/Balkon
1 Eklenti(ler)
Küpe çiçeğim açmaya hazırlanıyor..
|
Sayın Nesli Sezgin; menekşelerinize bayıldım ^^
|
Alıntı:
Laf aramızda dongyul'a dikkat edin, onun beğendiği menekşeler iflah olmuyor :D (Şaka yapıyorum sevgili dongyul, menekşe beğendiğinizi görünce takılmadan duramadım, bu kez dürten şey şeytan sanırım :D) |
Alıntı:
Ziyaretiniz için çok memnun oldum. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
NesliSezgin/Balkon
1 Eklenti(ler)
Sonunda açtı ne güzel...
|
NesliSezgin/Balkon
1 Eklenti(ler)
Yavruları büyüyor..
|
NesliSezgin/Balkon
2 Eklenti(ler)
Menekşeler...
|
Neslisezgin/Balkon
1 Eklenti(ler)
Köklendirip diktiğim kauçuk büyüyor..
|
Sevgili NesliSezgin balkonunuz harika görünüyor orkideleriniz yaz kış balkondamı duruyor acaba?
|
Merhaba Sayın Günebakan; ziyaretiniz beni çok mutlu etti sağolun orkidelerim mutfakta duruyor bahar aylarında balkona alıyorum ve çok sıcak zamanlarda yine içeri mutfak kısmına ama bu sene bazılarını aşırı sıcak olduğu için kaybettim ve diğerleri de çok iyi durumda değiller malesef
|
Teşekkür ederim sıcaklar bizi etkiledi çiçekler nasıl etkilenmesin umarım düzelirler
|
Neslisezgin/Balkon
1 Eklenti(ler)
Mum çiçeğim biraz daha büyüdü bakalım çiçeklerini görmek mümkün olacak mı? Menekşe saksısında olması biraz kafamı karıştırdı acaba biraz büyütmek iyi olur mu bilemedim..
|
NesliSezgin/Balkon
4 Eklenti(ler)
Merhabalar bugün zengarden'den aldığım fidelerim geldi..
Telgraflar, Melissa ve selluka fidelerim iki gün kargoda beklediğinden oldukça kötü göründü gözüme inşallah gelişim gösterirler..Özellikle selluka fidesi çok narin ve boynu bükük en çok da onu bekledim..önerileri olan sevgili üyelerin fikirlerine çok ihtiyacım var..sevgiler.. |
Alıntı:
telgrafa bişey olmaz diye tahmin ediyorum ama diğerlerini kapalı alana almanızı tavsiye ederim. çünkü fideler sanırım serada bekletiliyor.benimkiler açık hava yüzünden kurudu diye tahmin ediyorum. sardunyayı bile kurutmayı başardım... yeni yerine alıştıktan ve biraz büyüdükten sonra dışarı alabilirsiniz. tabi yine güneş ışığından mahrum kalmaması lazım... |
Sağolun Sayın BatıRüzgarı şimdi biraz tedirgin oldum umarım fideler kurumaz bakalım şimdilik havalar iyi gibi ama içeride bakmak daha uygun olabilir..inşallah büyüdüklerini görmek kısmet olur gerçi balkon için çok uygun bitkiler değiller ama şansımı denemek istedim..Saygılarımla..
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:24. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025