![]() |
Teşekkür ederim,hnnyz.Başlangıçta ben de öyleydim.Değerli üyelerimizin sayfalarını gezip ben de böyle olabilir miyim diyordum.Sitemizin sayesinde, arkadaşlarımızın destekleriyle birçok çiçeğe sahip oldum.Ben de birçok arkadaşa çiçek gönderecek duruma geldim. En kısa zamanda sayfanızı açmanız dileğiyle.Saygılar.
|
Değerli arkadaşım,sorularınıza cevap vermeye çalışayım.Menekşelere şekerli suyu buradaki bir üyemiz Bay Tömürcek'ti sanırım söylemişti.Şekerin tadı çok az hissedilecek şekilde olmalı,Menekşenin çiçek açması için uygulanıyor.
Aspirinli su okuduklarıma göre bitkinin hastalanmasını engelliyor.Ben tatile gittiğim zamanlar genelde aspirinli suyla çiçeklerimi bolca sular giderim.Gelince hepsi gözle görülür şekilde canlı olur.Senede bir iki kere yani. Orkidelere gelince mevsimi yok,çiçek dalı kuruduktan sonra biraz bekler aşağıdan itibaren üç boğumu geçtikten sonra dalı keserim.Zamanı gelince kendiliğinden yeni bir dal çıkar.Bazen kestiğiniz dal kuruyabiliyor.Sulmaya devam edin.Sonra kökten yeni bir çiçek dalı gelir.Uzmanı olmadığımı hatırlatmak isterim. Ayrıca güzel sözleriniz için teşekkür ederim.Umarım yardımcı olabilmişimdir.Saygılar. |
5 Eklenti(ler)
Merhabalar,Efe püskülüm tam açmaya başlarken,İstanbul'a kızımın yanına gittim.Gene açışını kaçırdım.
Gitmeden önce çektiğim fotoğraflar. Eklenti 691189 Eklenti 691190 Eklenti 691191 Eklenti 691192 Kalanşom bu yıl keyifsiz açtı.Sanırım özel bir bakım istiyor. Çiçekleri bitince toprağını değiştirmek gerekecek. Şimdilik bu kadar,hoşçakalınız. Eklenti 691193 |
Harika.❤
|
Efe püskülüne maşallah, çok uzun kalmaz iseniz belki çiçeğini de görürsünüz, çiçeği bir hafta 10 gün üzerinde kalıyor.
|
Evet,Sevgili Sonkez harikaydı ama geldiğimde biraz büzüşmüştü.O yüzden fotoğraflayamadım.
Sevgili Akçabardak,dediğiniz gibi çiçeği az sürüyor,1 hafta yoktum,bozulmuştu.Kısmet değilmiş. Sevgiler. |
5 Eklenti(ler)
Merhabalar,Kohlera manzaraları.
Eklenti 693286 Eklenti 693287 Eklenti 693288 Eklenti 693289 Eklenti 693290 Başka bir çiçek manzarasında buluşmak üzere. |
| Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:57. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025