![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sevgili sevgihoca'm maşallah çeşitler çoğaldı ve hepsi de sağlıklı görünüyorlar. Emeklerinize sağlık... |
Teşekkür ederm YeniGine.Çeşitler İstanbul toplantısı sonucu oldu.Bir de Sevgili Durul gönderince istediğim pek çok türe sahip oldum.İnşallah büyüyüp çoğaldıklarını da görürüz.
Rüzgar meselesine gelince şu an hayli şiddetli rüzgar var.Bakalım takip edeceğim,bizim serçeler mi yedi?Balkonu çok pisletiyorlar,bir de çiçeklerimi yerlerse çok bozuşuruz.Sevgiler. |
Alıntı:
|
Su değişimini nasıl yapıyorsunuz,akvaryum için hava akımnı saglayan bir makinemiz var,öyle bir şeye gerek var mı Tanerege?
|
Hocam sadece ısıtıcı var... Bir de üç günde bir eksilen suyu kontrol ediyorum,, genelde 2 lt eksilmiş oluyor... Başka fazladan birşey yapmıyorum...
|
bende küçük tropik bir havuz yapmak istiyorum. eğer siz yaparsanız fotoğrafları görmek isterim. :)
|
Teşekkür ederim Tanerege.Dediğiniz gibi çok zahmeti yokmuş.
Sevgili Blume13,Yapsam çok iyi olur da burada sucul bitkileri bulabileceğimi sanmıyorum,sormam gerek.Sonra balkonum çok rüzgarlı,gene de deli gönlüm ne derse.Daha bağı düzenleyemedik,bakalım kısmet.Ayrıca sayfama misafir olduğunuz için memnun oldum.Sevgiler. |
Müjde
4 Eklenti(ler)
Sevgili Nomad'ın gönderdiği atlaslar tomurcuklanmış:eek:,bugün tesadüfen farkettim.Aslında her zaman bakıyorum ama somon renkli olan epeyce büyümüş.Tabii Sevgili Nomad, kendi atlaslarının telaşında.:pAma burdaki yavrularını da unutmamıştır herhalde.Hepberaber el sallıyoruz.Teşekkürler.
Eklenti 609697 Eklenti 609698 Eklenti 609699 Eklenti 609700 Kılçık atlasım,İstanbul toplantısından.Acaba kimindi?Teşekkür ediyorum. |
2 Eklenti(ler)
Ben bunu yerim ya,çok çabuk büyüyor.Masanın yan tarafını göstermiyoruz,çünkü çalışmalar var.
Eklenti 609705 Eklenti 609706 |
3 Eklenti(ler)
Menekşelerim herhalde hala kök yapmakla uğraşıyor olmalı ki açmadı.Bir umut salona hafif güneşli bir ortama götürdüm.İnşallah faydalı olur.
Eklenti 609712 Episkiyam da açmadı.Bekliyorum,bir aklım da mutfağa eski yerine sepetle as diyor.Onun yerine cam güzelini koymuştum. Eklenti 609714 Dongyul'ün marullarını aratmıyor yani.;) Eklenti 609715 |
5 Eklenti(ler)
Pembe alisyumları beklemedeyiz.Markası farklıydı acaba ondan mı?
Eklenti 609716 Sevgili Aleydi'den gelen cosmos tohumları.Ne tohumu olduğunu bilmeden uzun saksıya ekmiştim.Biraz büyüyünce bağa dikmem gerekecek. Eklenti 609717 Dün farkettim,sevindim,çoğalsınlar bakalım. Eklenti 609718 Sempervivum 2.dalını uzatıyor.Maşallah diyeyim. Eklenti 609719 Eçeverya,sessiz,sakin büyümesine devam ediyor. Eklenti 609720 |
Alıntı:
Böyle haberler almak ne kadar güzel ;) |
4 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
Minik gelinimiz.
Eklenti 609731 Eklenti 609732 Evimi çekirgeler bastı,İki kapalı balkonumda da var. Eklenti 609733 İlle de çiçekli kapanış. Eklenti 609734 |
Alıntı:
|
Sevgi hanım çiçekleriniz çok güzel güle güle büyütün balkonunuzun rüzgarlı olduğunu yazmışsınız hangi mevkide oturuyorsunuz bende aynı şeyden şikayetçiyim çiçekleri bir oraya bir buraya taşıyorum.
|
Kültür Merkezinin o civarda oturuyorum,Sevgili Çuha.Balkonum batıya baktığı için çok rüzgarlı.Önce önemsemiyordum,ama şimdi çiçekler olunca kapatmak gerekecek.O zaman da sıcaklarda durulmaz diyorum.Balkona çıkardığım çiçekler pek randımanlı olmuyor ama idare ediyoruz işte.Görüşelim İnşallah.
|
İnşallah hocam görüşelim bende park civarında oturuyorum sanki benim liseden de edebiyat öğretmenimsiniz:p içime doğdu.Bende sizdeki kadar çiçek yok ama olanlarda kapalı balkonda havasızlık dan ve sıcak dan gelişmiyor açık balkona alırsam da resmen havada uçuyorlar.
|
Çiçekleri daha iyi incelemek için tekrar bakarken resminizi gördüm gerçekten benim öğretmenimsiniz
|
Öğrencimle burada karşılaşacağım hiç aklıma gelmezdi doğrusu.Çok sevindim,özelden mesajlaşalım.Öpüyorum.
|
Maşallah sevgihocam çiçekleriniz coşmuş. Ne güzel öğrencinizle burada karşılaşmanız...
|
Evet şu an güzel kızımla(öğrencimle) mesajlaşıp birbirimizi bulmuş olduk.İnşallah en kısa zamanda da görüşürüz.Canlı haber bu kadar.
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Aldım sazı elime.Bakalım şöyle güzellere.Dallanıp budaklananlar.
Leş kaktüsüm.İstanbul toplantısından. Eklenti 610163 Eklenti 610164 Sempervivumlar,her geçen gün yavruları artıyor. Eklenti 610165 Şu inceciğe ne demeli. Eklenti 610166 Eklenti 610167 |
5 Eklenti(ler)
Kızımız sizi selamlıyor,Sevgili Loveforlife
Eklenti 610168 Eklenti 610169 Ajuga reptans,hastalandı Sevgili Durul. Eklenti 610170 Eklenti 610171 Tradescantia ander SDurul'dan.Biraz içerde büyüttüm,toparlanınca balkona çıkardım. Eklenti 610172 |
4 Eklenti(ler)
Uzun saksıma sadece keditırnağı tohumu ekmiştim.Daha çıkmadılar.Çıkana
bakar mısınız,bana horoz ibiği gibi geldi.Keditırnaklarım ne zaman çıkacak? Eklenti 610173 SDurul'dan.Açmasını bekiyorum. Eklenti 610174 Geçen yıldan keditırnağı,saksıda sadece bir kök var. Eklenti 610175 Pembe sakızım,ama rengi değişime uğramış. Eklenti 610176 |
5 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
Bir arkadaş için ayırdım.Kök yapısı.
Eklenti 610182 Eklenti 610183 Farklı bir yaprağı güzelim.Bir dükkandan istemiştim. Yeni yeni büyüyor.. Eklenti 610184 Parlakmusafam,kıymetlim,biraz dallansın onu da asıp,sizi bıktırana kadar fotoğraflayacağım. Eklenti 610185 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:36. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025