![]() |
3 Eklenti(ler)
Bu günlerde beni hep mutlu eden mor telgrafım.Çiçekleri bir günlük,her sabah balkona çayımı içmeye çıktığımda bakıyorum açmışlar.Dayanamıyorum çekiyorum.Kapanış çiçekli olsun.Sevgiler.
Eklenti 596594 Eklenti 596595 Eklenti 596596 |
Pardon A-NOMAD,seneico rowleyanus.:(Teşekkür ederim.
|
Alıntı:
İsimleri karıştırmışsınız ya da şekline bakınca sedumlara benzetmişsiniz doğal olarak, ben de dayanamadım düzelttim :D :D |
Saksısında dursun mu A-nomad.Baharı bekleyeyim mi?
|
Mart ayını bekleyin bence, ondan sonra daha büyük bir saksıya alabilirsiniz. Saksı çok derin olmazsa daha iyi olur.
|
Tamam,teşekkür ederim.
|
Pazar sürprizleri
5 Eklenti(ler)
Sümbülüm açmak için uğraşıyor.Bu haliyle bile mis gibi kokuyor.
Eklenti 597612 Açelyama yer değişikliği iyi geldi,güzel güzel açıyor. Eklenti 597613 Eklenti 597614 Muskarinlerim tomurcuklanmış. Eklenti 597615 Küçücük dağ menekşem açmış. Eklenti 597616 |
Küçücük dağ menekşem açmış.
Eklenti 597616[/QUOTE] Maşallah çiçeklerini çok güzel sayın sevgihoca ama bu güzele bittim ben 💚 |
Ben görmeyeli balkonunuz iyice güzelleşmiş, çiçekler coşmuş sevgili sevgihocam.. :)
Nasıl böyle coşup gelişiyorlar, biraz sır verseniz! ;) |
Sevgili Milla balkonuma hoş geldiniz.Teşekkür ederim,dağ menekşem daha çok küçük.Bir açsa diyordum açtı çok şükür.Çok güzel kokuyor.Çoğalınca bağa dikmeyi düşünüyorum.Çok hoşuma giderse götürmem belki de.Sevgiler.
|
Ben de sizin balkonu ve çiçeklerinizi beğeniyorum Jakin.:eek:Çiçeklere bir şey yapmıyorum,sizlerin balkonlarını gezerken inşallah benim çiçeğim de böyle güzel olur diyorum:p.Allahım benimki de çabucak büyüsün diyorum.:p Ne yapayım elimden başka bir şey gelmiyor.Beğendiğiniz için teşekkür ederim.
|
:) Sevgili sevgihocam maşallah maşallah muskari tomurcuklanmış, açelyanız açmaya başlamış. Harika!.. Darısı başıma olsun inşallah!..
|
İnşallah YeniGine'ciğim.Açık balkon Açelyama iyi geldi.Aman açsınlar,açınca mutlu oluyoruz.Soğanlılar bir hayal gibiydi açmaları,güzel güzel açarlarsa bundan sonra bağa da dikerim.Sevgiler.
|
Açık balkonum
4 Eklenti(ler)
Açelyam daha güzelleşti.
Eklenti 598467 Eklenti 598468 Sümbülüm birdi iki oldu. Eklenti 598469 Muskarim açmaya başladı. Eklenti 598470 |
5 Eklenti(ler)
Dağ menekşem birdi üç oldu.
Eklenti 598476 Eklenti 598471 Sanırım Şebboy,ne renk bilmiyorum. Eklenti 598473 Pembe çiçekli yonca çiçeğim uyandı. Eklenti 598474 Açanlar Eklenti 598475 |
Kapalı balkonum
5 Eklenti(ler)
Çuhalarım
Eklenti 598477 Eklenti 598478 Eklenti 598479 Bir türlü yer bulamadığım menekşelerim. Eklenti 598480 Eklenti 598481 |
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Lahanam çiçek açmaya hazırlanıyor.
Eklenti 598487 Çiçek tohumlarım.Papatya,hatmi,aslanağzı,aynısefa,zinnia ,alisyum. Eklenti 598488 Morum pek mutlu. Eklenti 598489 Uyku çiçeğim yeni toparlanıyor.Sevgiler. Eklenti 598490 Bu da acemilik tepsim. Eklenti 598492 |
Sevgi Hocam tepsinize bayıldım^^
|
Tepsi şahane.. Ayrıca uyku çiçeğinin saksısı da aynen yapraklardaki ebruli tonlarda boyanmış..
Bakmaktan kendimi alamadım.. Ellerinize sağlık Sevgihocam.. :) |
Sevgili Dongyul,ilk çalışmam olduğu için biraz acemi işi.Şuncağız tepsiyi boyayana kadar
Kendimi nasıl kastıysam akşam erkenden uyudum.Aslında tiner kokusundan dolayı meğer uyunurmuş.Sağol bana moral verdin. |
Teşekkür ederim Jakin.Beğenmenize sevindim.Uyku çiçeğinin saksısını benim küçük kızın akrilik boyalarıyla boyamıştım.Lacivertle pembeyi kariştırdım,çiçekle rengini tam tutturdum.Neyse artık işin eğitimini alıyorum.Daha güzellerine inşallah.
|
Alıntı:
Eğitim alırken oluşturduğunuz güzellikleri de görmek isteriz.Vaktinizi ayırır paylaşırsanız çok seviniriz.. |
Sayfama hoşgeldiniz Banusemiha.İnşallah bir şeyler yaptıkça paylaşırım.Sevgiler.
|
Tohumlar
5 Eklenti(ler)
Sevgili Aleydi tohumlar biraz önce geldi,çok teşekkür ederim.Saksılarım hazırdı,ne olduklarını bilemiyorum ama ektim.Hatmi ve kendimce cosmos tahmin ettiklerimi bağa ekeceğim.Bu yaz senin çiçeklerinle vakit geçireceğim.Kısmet işte nerden nereye.Çiçeklerin ismini yazarsan sevinirim.1.ve 2. tohumları bilemedim.Domatesleri peçeteye ıslattım çimlenmeleri için.
Eklenti 599554 Eklenti 599555 Eklenti 599556 Eklenti 599557 Eklenti 599558 |
2 Eklenti(ler)
Renkli olan cosmos olabilir diye saksıya ekmedim.Emeklerin için çok teşekkür ederim Aleydi'ciğim.Sağol.
Eklenti 599559 Eklenti 599560 |
4 Eklenti(ler)
Başlamışken devam edelim.Açık balkonum,ben bu muskarilere bayıldım arkadaşlar.Seneye de devam.
|
5 Eklenti(ler)
Mutfak balkonum
Eklenti 599566 Eklenti 599567 Ben bu sıklameni de sevdim.Bütün kış çiçek açtı maşallah. Eklenti 599568 Yaprağı güzeli budamıştım,tekrar diktim,rengine bayılıyorum. Eklenti 599569 Her zamanki yaprağı güzelim.Kalyos türlerini çok seviyorum,sorunsuz,çabuk büyüyor.Onu da budayıp tazelemiştim,yeni yeni şekilleniyor.İçinde iki farklı cins var. Eklenti 599570 |
4 Eklenti(ler)
Genel görüntüler,bu camın önünü seviyorum,dışardan güzel görünüyor.
Eklenti 599571 Eklenti 599572 Eklenti 599575 Menekşelerim bir kere açtı bu sene,annelarinin üzerinde hiç çiçek eksık olmazdı,analarına çekmemişler. Eklenti 599574 |
2 Eklenti(ler)
Kuzey balkonum.Sardunyalar dışarı çıkmak için burada bekliyorlar.
Eklenti 599576 Kapanış çiçekli olsun. Eklenti 599577 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:44. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025