![]() |
3 Eklenti(ler)
Kis guzelleri,acelyalar balkonda daha da guzellesti.
|
5 Eklenti(ler)
Bunlar da hercai menevselerim
|
1 Eklenti(ler)
...
|
1 Eklenti(ler)
Sıktım mı acaba sizleri bu son, acmak uzere olan ruj cicegi
|
Aceleden salon ciceklerinin isimlerini yazmamisim afoluna😞
|
Alıntı:
Fakat fotoğraf boyutları biraz daha büyük olursa daha iyi olacak.:) |
Maşallah hepsi birbirinden şahane bitkileriniz çok sağlıklı görünüyor.
|
Alıntı:
|
Bu arada tesekkur ederim begeniler icin sevgili Sumeyra
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu arada kediciklerinize kocaman maşallah çok şekerler. |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Aileye gecen ay zenfideden gelen sarmaşıklar eklendi.
Pandora yasemini |
1 Eklenti(ler)
Cin yasemini,daha minicik.Ancak yeni filizler vermeye basladi.
|
1 Eklenti(ler)
Passiflora 2 ayri renkte
|
1 Eklenti(ler)
Kirmizi ve sari yasemin
|
1 Eklenti(ler)
Beyaz ve kirmizi mandevilla
|
1 Eklenti(ler)
Thumbergi erecta, mavi renkte acacak
|
1 Eklenti(ler)
Plumera, rengini actiginda gorecegiz hep birlikte.
|
Hepsi çok güzeller...
|
Alıntı:
|
sevgili samur, sayfan şenlenmiş.maşallah çiçeklerine her geçen gün yenileri ekleniyor.hepsi çok güzel sevgiler.
|
Alıntı:
|
Sevgili samur aramıza hoş geldiniz, sayfanız hayırlı olsun.
|
Dun geceki don sardunyalarimi etkilemis gibi gorunuyor sabah iceri aldim donan kisimlarini budadim insaallah kokler saglamdir ama toprak bile donmus.Topraktan basini cikaran sumbul ve nergisler ne alemde bilmiyorum bekleyip gorecez.Cezayir meneksesi,hedera,sumbuller apartman bosluguna tasindi. Hanimeli ve mor salkim hala kapali balkonda,etrafina poset sardim,donan ince celikleri budadim,soguga dayanikli diye biliyorum ama onlari da alsam mi ne dersiniz?
|
Alıntı:
|
Kayıplarınız için çok üzüldüm umarım tez zamanda canlanırlar :(
|
Umarim canlar canlanir,Allah disardaki canlarin yardimcisi olsun insaallah.
|
Sevgili samur, sayfanız hayrlı ve bol çiçekli olsun inşallah.
|
Sevgili samur, ne kadar çok güzellikler var sizde bayıldım. :D
|
Sevgili yenigine ve lusoari sayfama hoşgeldiniz , ziyaretiniz icin tesekkurler.Keske yakin olsak ta ziyaretlerimiz sanal degil gercek olsa😀
|
Sevgili Samur sayfanız hayırlı olsun. Hoşgeldiniz aramıza. Herşey güzel görünüyor. Herzaman güzelliklerle olasınız..
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Nihayet ruj cicegim rujunu cikarip guzel rengini gosterdi
|
1 Eklenti(ler)
Ben koku duymadim ama kokusu samurun hosuna gitti,elinden zor aldim cicegi
|
sevgili samur ruj çiçeğiniz benim gibi samurun da dikkatini çekmiş.nerede açan çiçek görsem kokusu var mı diye yavaşça koklarım.ama bu samur dudağına ruj diye sürmeye kalkmasın.bu arada samurun rengine de kırmızı ruj çok yakışır.bu arada canım samura küçük bir latife ettim. soğuk havaların etkisi kayıplar hepimizin moralini bozdu.sizin ruj çiçeğinizin açması içimi sıcacık bir ümit ışığı ile ferahlattı. sevgiler...
|
Sevgili munevver ablacim latifen cok hosuma gitti,muhtemel samurcukta sevinirdi cunku tam bir sevgi delisi.Bizim kediler cicek topragi ile oynamiyolar.O yuzden rahatim ev cicek dolu.Ama bu cicegin fotografini cekmek icin mutfak tezgahina koymustum elinden zor aldim yemek istedi cicegi.Kayiplar icin uzgunuz ama kalan saglar bizimdir,muhtemelen eksiklerin yeri tamamlanacaktir.
|
sevgili samur,çok şanslısın demek ki samur çok akıllı çiçek sever ve kibar bir pisicik. tabi kedinizde sizin gibi sahibi olduğu için şanslı.ikinize de sevgiler...
|
1 Eklenti(ler)
Su minnaklara bakin hele, sn alperfect ten gelen hoya cornosa celikleri suda koklendi, bir kismi diatomide dikildi.Hadi hayirlisi,diatomitte ilk deneme
|
1 Eklenti(ler)
Celiklerden ikisi de orkide topragi karisimli toprakta olan hoya cornosa celiginin yanina dikildi ve onun yalnizligina son verildi.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:24. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025