![]() |
Tamamdır :) En kısa zamanda değiştireyim topraklarını. Dışarısı 25 derece civarında yine de balkona koyayım o helde.
|
Sevincinizi anlıyorum :)
Size gelen bitkilerle ilgili sorularınızı artık o bitkiyle ilgili başlık altında sormanız iyi olur... Daha sonra o bitkilerle ilgilenenler yararlanabilecekleri soru ve cevap bulurlar... |
Gelip gidip bakıyorum bunlar ne zaman köklenecek, ne zaman yaprak verip çiçeklenecek diye sabırsızlanıyorum :) Çok uzun sürmez umarım...
|
Yeni sayfanız ve bitkileriniz hayırlı olsun. Merak etmeyin baharda öyle çoşacaklarki budamak zorunda kalıcaksınız.
|
Alıntı:
:p:p:p:p |
sevgili ayşegül ,sayfanız hayırlı olsun. öyle büyük bir istek görüyorum ki sizde bu çiçeklerin coşmama açmama gibi bir şansları yok.ama biraz sabırlı olun.sevgiler.
|
Gerçekten çok belli oluyor mu :)
İnşallah dediğiniz gibi olur sardunyalarımın alt yaprakları sarardı ve hatta kahve rengi oldular. Halen umut var mı onlardan bilmiyorum... Ama umudumu yitirmiyorum. sevgiler... |
1 Eklenti(ler)
Sevgili celalim'den gelen buz çicegi fidem
|
Bol çiçekli olurlar umarım:) Sayfama bakın, eğer benden istediğiniz bitkiler olursa bende yollarım.
|
2 Eklenti(ler)
Eveet bunlarda yine celalim'den gelenler. Kaktus hakkinda fikrim yok. Onu taniyan var mi? Vee sardunyalar cok hirpalanmis yolda tum yapraklari solmus. Yukari kismindan kessem mi govdesi yaprak **** surgun verir mi acaba?
|
Sevgili hira çok teşekkür ediyorum... Sayfanıza mutlaka bakacağım. Zevkle :)
|
Kaktüsüm leş kaktüsü cinsi olabilir mi?
|
oldu bile
|
Sevgili Ayşegül Bal merhaba sayfanız hayrlı ve bol bol çiçekli olsun inşallah.
:) Maşallah zaten bu heyecan ve sevgiyle Bismillah deyip bir sürü çiçekle başlamışsınız. Rastgelsin... |
Teşekkür ediyorummmmm İnşallah öyle olur ama durumlar pek de iç açıcı değil:(:(:(:(
|
Sevgili Ayşegül Bal sorun nedir bilemiyorum ama dertlenmeyin, üzülmeyin zamanla düzelecektir inşallah!.. Yavaş yavaş... Hepimiz çok sevdiğimiz halde çook kayıplar, zararlar verdik.
|
Problem köklendiremiyorum. :) Ama olacak zamanla inşallah...
|
Stapelia grandiflora tanıştığıma memnun oldum. :)
|
:) Zaten dün bir, bugün iki. Zamanla tabi ki biri köklenecek, tutacak, yeşerecek; diğeri köklenmeyecek, kuruyacak, çürüyecek, onun için sabır diyeyim.
|
Haklısınız aslında. Dedimya çok sabırsızım.
Annem olsa şimdi o bereketli elleriyle nasıl da köklendirirdi :) Zaten tüm çiçeklerimi ona diktiririm. Kesin çözüm bu :) |
| Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:02. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025