![]() |
Önümüzdeki dört gün kar var diye çiçekleri yine içeri aldım. Geçen donda içeri biraz geç aldığım frezyalarım iyi gibi duruyordu ama şimdi baktım %95'i merhem gibi cıvıklaşmış. Acaba frezya soğanı bulabilir miyim bu ayda, eksem çıkar mı?
|
Alıntı:
Büyük ihtimalle mart ayında geliyorum, kırmızı halıları serin. :D |
Sevgili kardeşim, çok cömertsin sağ ol, dört gözle yolunu bekliyorum,kırmızı halılar hazır şimdiden :))
|
Sevgili lusoari. Sanki listende bende vardım.. hatırladın mı? :)) Martta geliyormuşsun ne güzel..
|
Ben de vardım sanki :D :D
Sen gel kırmızı, turkuaz ne renk varsa sereriz Lusoari ağabeyim :D :D |
Teşekkür ederim arkadaşlar. :) Öyle sabırsız ve heyecanlıyım ki içim içime sığmıyor. :D
|
5 Eklenti(ler)
Benim miniklerden birkaçı.
|
Alıntı:
|
Tamam, baharda özelden mesajlaşırız. Ben hazırlıkları yapıyorum :))
|
Sayın Milla yazılarınızı okudum ama okulda cevap yazamıyorum şimdi evdeyim yazabiliyorum. Benim frezyalar yavrulasın size onların soğanlarından göndereyim. farklı nergislerden ,irislerden de var isterseniz söküm yapınca gönderebilirim.
|
Sevgili arkadaşım miniklerin gitgide coğalıyor ne güzel..Ne güzel eşin senin için hediyelerin en güzelini almış,sevindim.
|
Alıntı:
Çok memnun olurum, çok teşekkür ederim. |
Sevgili sonkez,
Sağolsun eşim beni çok destekliyor bu sevgimde :) Miniklerim çoğalıyor ama yine de insan doğada edinmek istediği ne güzellikler görüyor, imrenmeden duramıyor. |
Evet malesef gözümüz,gönlümüz doymak bilmiyor.Ne görürsek bizdede olsun diyoruz..Buda güzel bir duygu bence.Ben çok mutluyum bu duygularda olduğum için.:p
|
Aynı şekilde ben de mutlu oluyorum. Beni hayata daha çok bağlıyor bu güzellikler.
|
Emeğinize sağlık Milla. Bu kadar çiçeğe bakmak ilgilenmek büyük emek istiyor. Bu da ancak sevgiyle oluyor.
|
Teşekkürler sevgili Karadavut, malum zamanım bol. Ben de tüm ilgi ve sevgimi çiçeklere verebiliyorum :)
|
1 Eklenti(ler)
Bu güzelin renklerine bakmaya doyamıyorum.
|
1 Eklenti(ler)
Ailemizin yeni üyesi
|
5 Eklenti(ler)
Fethiye güzelleri
|
5 Eklenti(ler)
Evdeki bitkilerde ani bir canlılık oldu. Ya benim dönmeme sevindiler ya da yaklaşan cemreleri hissettiler :))
|
Fethiye güzellerin (420. mesaj) benim kalbimi de fetettiler, acaba ben de mi gidip getirsem ne yapsam. :D Özellikle 1. 3. ve 4. resimdekiler öyle bir bayıldım ki kendime gelmekte zorlanıyorum, :D bunlar huernia denilen türler olmalı.
|
Segili Lusoari,
Hazır ayağına gelmişi varken neden gidesin :)) Bunları (6 çeşit) bir kaktüs sevdalısı hediye etti bize. Kendinin yüzlerce çeşidi varmış. Zamanımız kısıtlı diye çok ayaküstü bir hediyeleşme oldu ama ben de çok beğendim bunları. Senin o seçtiğin cinsler çok güzel açıyormuş. Sanırım bir tanesi avuç büyüklüğünde koyu renk ve çok güzel açıyormuş. İnşallah çiçeklerini görürüz. Her ihtimale karşı yedekleme yapacağım en kısa zamanda. |
Alemsin ablam ama eğer çelik verebilecek dalları olursa valla yok demem, bu güzelleri geri çeviren çarpılır. :D
Yedeklemeyi ihmal etme sakın. |
Sevgili Kardeşim,
Bir çoğunu saksısıyla verdiği için yeterince var merak etme, hazırlıyorum. İnşallah en kısa zamanda çiçeklenirler de tam tür belirleriz. |
Bu sene cümbüş var desene. :))
|
Kesinlikle :))
|
5 Eklenti(ler)
Milla ablacım bak burada kimler var :eek:
Seni merak etmiş bu minikler :p tek tek fotoğraf çekindik sonra da toplu bir hatıra fotoğrafı ;):D:D |
Çok tatlısın ya, baharda yeni bir koliyi hakettin :))
|
Sağ ol ablacım o senin tatlılığın :D :D
Yeni mi bir koli hakettim? :eek: Bak yine heyecandan doğru düzgün cümle kuramadım :D Şaka bir yana, ne zengin bir gönlün var senin ablacım :rolleyes: |
Sevgili kardeşim,
Sizler gibi gençlerin çiçeklere olan merakı beni çok mutlu ediyor. Senin gibi iyi bakan insanlara nasıl yollamam. Şimdiden kocaman olmuşlar, eline sağlık. |
Sevgili Laleci,
Hadi hadi sana koli moli yok! Bavul lazım sana şöyle açılınca kocaman olan bir bavul. :D Toplantıda en çok ganimeti sen toplayacaksın gibi bir his var içimde kardeşim, hadi hayırlısı. :D Bir kerriim bile yok diye ben de ağlamaya devam edeyim. :( |
Alıntı:
|
Sevgili Laleci_03,
Hadi yine iyisin bak kısmetin iyice açıldı :) |
Alıntı:
|
Sevgili Lusoari,
Sen hiç ağlama kıyamam. Benim büyük keriim öldü ama iki ayrı saksıda köklenmiş birer yaprağım var, dipten galiba sürgün de gelecek. En kötü ihtimalle biri senin biri benim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
İsmail ağabeyim, diyecek söz bulamıyorum vallahi, sağ ol, sağ ol, sağ ol. Çifter çifter sevinç yaşıyorum bu gün, hadi hayırlısı :D Çoook seviyorum sizleri yaaaa :D :D |
Alıntı:
|
Uçma uçma,sevin sadece :)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:17. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025