![]() |
3 Eklenti(ler)
Sakızlardan sadece bu üçü açtı.
|
sayın lusoari bahçeniz muhteşem
|
Sardunyalarınız da çok güzel açmış.
|
Teşekkür ederim. :)
|
2 Eklenti(ler)
Nihayet bu sene ilk çiçeğini gördük. Bu neden bol bol açmıyor onu anlamış değilim. :(
|
Meyveler, sardunyalar muhteşem görünüyor lusoari, maşallah hepsine.
|
Alıntı:
|
Sevgili Hira çok teşekkür ederim ama sardunya konusunda sen benden daha iyi bir ustasın. :D
|
Sevgili Sonkez kokusu kötü, görseli müthiş bir çiçek inşallah sizde görürsünüz.
|
İnşallah..
|
Alıntı:
Hepsi de çok güzeller, leş kaktüsünüzün deseni çok güzelmiş sol tarafta sanki bir tomurcuk daha görüyorum gibi saksısı da pek şık mış ellerinize sağlık. Güle güle seyreyleyin güzelliklerinizi, bu arada hasta olduğunuzu okudum bir yerde çok geçmiş olsun. |
4 Eklenti(ler)
Begonvil
Mimosa (küstüm otu) |
1 Eklenti(ler)
Bu resimdeki E. Milli benim için çok değerli, bu güzelliği benimle paylaşan sevgili arkadaşım Loveforlife'ye teşekkür borçluyum. :cool:
|
Alıntı:
Çiçeklerimi beğendiğiniz için çok teşekkür ederim, leş kaktüsü bu sıralar tamamem çıldırmış olmalı ki sürekli çiçek açıyor tüm sene öylece durup bir kereden atağa geçmesi beni şaşırttı. Geçmiş olsun dilekleriniz içinde çok teşekkür ederim ablacığım, bazen işlerimizin yoğunluğuna dalıp kendimizi ihmal edebiliyoruz şu an herşey yolunda ama bir hafta boyunca çiçeklerimle pek ilgilenemedim ve bu arada bozulanlarda epey çok olmuş ama kısa sürede toparlanacaklarına eminim. :D |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 517855 |
Canım ablacığım bilgisayarı alıp biraz bahçe keyfi yapayım derken (bu sene bahçemin tadınada varamadım ya neyse :D), beni ziyarete geldiğini gördüm ve çok mutlu oldum minik kızımda yanımda meğerse annesine özenip onun gibi çiçeklenmek istemiş.
Kimin aklına gelirdi ki bir Bursa'dan ufacık bir milli çeliği gelecek tutacak ve boyuna bakmadan çiçek açacak, hayat gerçekten de sürprizlerle dolu ama malesef beyazını tutturamadım. (güzel övgülerini duymak harika bir duygu, tekrar teşekkür ederim). |
4 Eklenti(ler)
Yağmur yağınca daha bir güzel oluyorlar sanki... :D
|
3 Eklenti(ler)
Minik limonlar ve süs narıda yağmurdan mutlu gibiler. :D
|
Maşallah Sn. Lusoari bende uzun süredir sayfanıza uğramamıştım maalesef, şimdi bir gezdim ki neler kaçırmışım neler :rolleyes:
|
Beğenmenize sevindim Sevgili Laleci. Havalar soğumaya başlıyor ve çiçeklerde yavaş yavaş evdeki yerlerini geri dönmek istiyorlar ve o zaman hepsini teker teker temizleyerek resimlerini paylaşmaya çalışırım. :)
|
Sevgili lusoari,
Çiçekleri elden geçirirken tohum ve çelik almayı unutmazsınız inşallah :)) |
Evet bence de evdeki yerlerine alma vakti yavaş yavaş geliyor :rolleyes: Resimlerinizi hevesle bekleyeceğim artık sizi takibi bırakmasam iyi olur :rolleyes:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Biz geldik Milla. :)
|
Sevgili lusoari,
Harikasın inan gözüm gibi bakacağım. Hadi sen de isteklerini sırala :)) |
Alıntı:
|
Gözün gibi bakacağına eminim ablam. Konu çiçekler olunca inan isteklerim hiç bitmez, resimlerini paylaştığın zaman uzun bir liste seni bekleyebilir. :D :D :D
|
Canın sağ olsun, ne istersen :))
|
Alıntı:
Bu değil mi bahsettiğin? Çok güzelmiş. Peki ben galaları hep sapsız bilirdim. Bendeki bu çiçekte sap var. Açmayan bir galam var o çok başka sarmal yaprak çıkarıyor. Seninkinde de sap var mıydı? Gerçi diyorum ya yaprağı çok güzel :)) |
Alıntı:
|
Yok ben çiçekde demiyorum. Yapraklarda sap var. Daha çiçek sapı yapmadı.
|
Bendekinin yaprak sapları normalden uzundu ama yumrularını satın alırken iki renk almış ve tekini arkadaşıma hediye etmiştim. Ben evin içinde saksıya dikmişti, arkadaşım ise bahçeye onunkinin yaprak sapları kısaydı bendekiler ise uzundu türlerine göre biraz şekil değişiklikleri olabiliyor.
|
Ben de sanırım içeri alacağım. Bu gün önce yağmur ve ardından fırtına çıktı. Benim balkonum da kuzey batı açık balkon. Bütün yapraklar salamura gibi oldu. Bir iki mısırım vardı. Tamamen kırılmış. İçeri alabileceklerimi yavaş yavaş hazırlayıp alacağım.
|
Ah ablacığım içeri alma işini hiç sorma, benim çiçeklerimde öyle bir büyüdüler ki hangisini nereye koyacağım daha karar veremedim, daha temizlenecekler resimleri çekilip sayfalarda boy gösterecekler. Çok işim var çok. :D
|
Aynen benim de öyle,
Dünkü fırtınadan sonra zayiata bir baktım da elimi çabuk tutmak gerektiğini daha iyi anladım. |
Emek harcandığı çok belli olan harika bir bahçe. Emeklerinize sağlık...
|
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Bugün ilk defa görücüye çıkanlar onlar oldu. :)
Dracena ailesinin yaprakları teker teker silindi, saksıları yıkandı ve üzerlerine yeni toprak ilave edilerek evdeki yerlerine alındı. Dracenalarla ilgili bir sırrımı sizlerle paylaşmak istiyorum. Dracenaların saksılarını elinizden geldiği kadar küçük ve köklerinin zar zor sığacağı saksılar olarak seçerseniz daha sağlıklı ve hızlı geliştiklerine şahit olacaksınız. :D |
5 Eklenti(ler)
Dracenaların devamı ve sansevierialar ( paşa kılıçları ).
|
5 Eklenti(ler)
Müstakil bir evde yaşamanın faydalarının en güzeli topraktır. :cool:
Bizim bahçemizde kırmızı domatesi dalında kimse göremez, sebebi ise her sabah kahvaltıda ne kadar domates varsa toplar yeriz. Biberlerimin tümü acı türlerden oluşur bunun sebebi ise acıya olan aşırı düşkünlüğüm olması ama tek kötü yanı aşırı derecede hıçkırık tutması. :D |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:41. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025