![]() |
Mavişlere diyecek yok ,tam benim sevdiğim bir mavi tonunda açmış çiçekler.
|
5 Eklenti(ler)
merhaba, balkonumdan kakanşolar bu yıl sorunsuz çiçeklendiler.
Eklenti 601506 Eklenti 601507 Eklenti 601508 Eklenti 601509 Eklenti 601510 |
5 Eklenti(ler)
Eklenti 601511
Eklenti 601512 kalanşo mangini :)sevgili akçabardak ablama çok teşekkür ediyorum. rotarlı oldu paylaşımım:o. diğerlerinide en kısa zamanda paylaşırım inşallah. kendine has çok zarif bir güzellik tekrar teşekkürler abla:) Eklenti 601513 Eklenti 601514 Eklenti 601515 |
Hosgeldiiiinnn sefa geldin, kalanşolar sahane, bizim buralarda daha yeni tomurcuklar açmaya başladı, gece sıcaklık 10 derece altında seyrediyor.
|
Alıntı:
Benim kalonşolar neden tomurcuklanmıyor acaba ,güneye bakan camekanlı balkonda duruyor ama bu sene hiç tomurcuklanmadı[emoji17] SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Alıntı:
:)sevgili samur, hoş buldum. teşekkür ederim.sende balkonuma hoş geldin. sefalar getirdin. benim kalanşolar solarken seninkilerin çiçeklerini seyrederiz. corafya farkı, seninkilerde kısa zamanda çiçeklerini açması dileğimle ).bizde bugün şiddetli fırtına esiyor. sevgiler.:) |
Alıntı:
:)sevgili ilknur, hoş geldiniz.geçen yıl benim kalanşolar da bit yüzünden çiçek açamadılar . bu yıl şimdilik sorun yok. |
5 Eklenti(ler)
masa onbirayı
iki hafta önce pazardan aldıklarım. mor hariç geçen yıldan bir o kaldı. Eklenti 601565 Eklenti 601566 Eklenti 601567 Eklenti 601568 Eklenti 601569 |
5 Eklenti(ler)
|
Kimleri görüyorum burada, hoş geldin güzelliklerinle geldin, özledik çok. Sevgili münevver kalançhoe mangini maşallah ne güzel olmuş çok güzel baktığın belli oluyor, hepsi de çok güzel çiçeklenmişler, onbir aylıklar da öyle ellerine emeklerine sağlık.
Benim Manginim bitlerden kurtulamıyor çok sevdiler, tam temizliyorum yine bitleniyor çok yorgun ve kötülemeye başladı bu bitlerle başımız dertte. Kendini fazla özletme olur mu, sevgilerimle. |
Sevgili münevver48 hoşgelmişsiin... Balkonun harika; kalonşolar, onbiraylar, sardunyalar maşallah maşallah çok güzel olmuşlar. Emeklerine sağlık...
|
Alıntı:
:)sevgili akçabardak ablam, hoş buldum. sende balkonuma hoş geldin. bilgisayarımın teknik arızası biraz sizlerden ve ağaçlar net.den ayrı kalmama neden oldu. neyse geçti gitti diyelim bende özlemişim sizleri. kalanşoları bitler pek seviyor. geçen yıl ben bitten çiçek açtıramadım. bu sene iyi yerlerini mümkün olduğunca havadar olmasına dikkat ediyorum. öyle el yapımı ilaçlarla da öldüremedim. en sonunda kimyasal ilaç kullanmak zorunda kaldım. onbir ayları ben pek seviyorum. şimdilik mavişlerin yerinede mutfak penceremin önünde duruyor. sabah az güneş görüyor.mavişler açınca nereye koyacağım. ikisi de güneşe ve sıcağa karşı duyarlı sevgiler:) |
Alıntı:
:)sevgili yenigine,hoşbuldum. sende hoş geldin. teşekkür ediyorum. sizin de bahçenizi ziyaret edeceğim kim bilir sizde de ne güzellikler vardır. merak ediyorum. sevgiler.. |
5 Eklenti(ler)
evimizin yenilleri hypoestes:)
Eklenti 608735 Eklenti 608736 Eklenti 608737 Eklenti 608738 Eklenti 608739 |
5 Eklenti(ler)
sardunya da yeni alınanlar arasında çok istiyordum bu rengi pazarda görünce hemen alındı. saksısı büyütüldü.
Eklenti 608743 Eklenti 608744 delosperma damat mendilleri tek tük açmaya başladılar. Eklenti 608745 Eklenti 608746 Eklenti 608747 |
5 Eklenti(ler)
sevgili akçabardak ablamdan gelen lisyantusların son halleri uçları alındı daha çok çiçek açmaları için. teşekkür ederim ablacım çiçeklerini görmek nasip olur.
Eklenti 608753 ne yazık ki bu fidanımın kökünü :( Eklenti 608754 bu böcek kemirmiş. hemen imha edildi. Eklenti 608755 paskalya yılbaşılarımın son durumu. Eklenti 608756 Eklenti 608757 |
Sevgili münevver hepsi de çok ama çok güzeller, coşturmuşsun yine çiçeklerini. Yeni aldıklarını güle güle büyüt, koyu bordo sardunya maşallah kadife gibi.
Dağmat mendillerin de çok güzel, bana gönderdiğini ben tutturmayı bir türlü başaramadım, beyaz renkteydi sanırım öyle kalmış aklımda beyaz çiçekleri daha çok sevdiğim için bana inat olmuyor, bende de var ama benim delospermalarım (dağmat mendili) pembe. Lisianthusların çift olanlar maşallah çok sağlıklı görünüyorlar ama diğeri daha önce de dediğin gibi biraz sararma var, o böcekten ilk defa görüyorum değişik bir şey, yazık etmiş lisiye, inşallah çok kısa zamanda kendini toparlar. Bakalım ne renk açacaklar, sürpriz olacak bir ay sonra inşallah. Sevgilerimle |
3 Eklenti(ler)
:)ne zamandır yılbaşılarıma bir yer (yılbaşı köşesi) istiyordum. dün onlar için raf yapıldı. inşallah onlarda yerlerini sever,
Eklenti 609902 Eklenti 609903 sellukam yeni saksısına alındı. şansından iki gündür hava serin ve bu gün yağmur yağdı. çiçeklerim bayram etti;). Eklenti 609904 |
Rafların çok güzel olmuş hayırlı olsun münevverciğim, yeri de çok uygun, e böyle kendilerine ait bir köşe buldukları için beğenmemek olur mu? hem de nasıl mutlu olmuşlardır şimdi, kışın da orada mı kalacaklar? sizde pek kış olmuyor çünkü, sık sık yer değişimini de sevmiyorlarmış ya, ondan sordum.
Güle güle kullansınlar köşelerini, güzel çiçekler açsınlar dileklerimle. |
Alıntı:
:)sevgili akçabardak teşekkür ederim. elimin altından kalktılar.dediğin gibi onlara ait bir köşeleri var. evet bu kış almadım, bir metre ilerisinde masamızın üzerinde duruyorlardı.burası çok uygun olduğunu düşünüyorum bu kış da iyi geçti, sevgiler. |
Sevgili münevver48 ben de yılbaşılarının raflarına bayıldım, zaten yer değiştirmeyi de sevmiyorlar, yerlerini bulmuşlar inşallah bundan sonrası gelsin güzel güzel çiçekleri... Ellerine sağlık, rastgelsin inşallah...
|
Alıntı:
:)sevgili YeniGine, teşekkür ederim. aynen dediğin gibi yer değiştirmeyi sevmiyorlar. birde çiçekleri güneş gören sıcak ortamda kısa ömürlü oluyor. burası sabah çok az güneş alıyor.dilerim dediğiniz gibi yerlerini severler de bol çiçek açar. sevgiler:) |
4 Eklenti(ler)
:)küpelerim,bu yıl saksıları değişti.şöyle keyiflice açsın diye,pamuklu bitlerden fırsat yok. ilaçlama yapıldı. gözüm hep üzerinde.
Eklenti 617107 Eklenti 617108 Eklenti 617109 Eklenti 617110 |
5 Eklenti(ler)
:):)pandora yaseminim çiçeklendi.ne yazık ki kokulu bir yasemin değil güzelliği yetiyor bana
Eklenti 617111 Eklenti 617112 Eklenti 617113 japon balığımı balkona çıkarttım. pek keyifli. Eklenti 617114 selluka iki kök de kurtuldu. ve bu kadar büyüdü.inşallah güzel çiçeklerini de bizden esirgemez. Eklenti 617115 |
3 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
:)hoya yapraklarım,benim için sürpriz oldu;). sabır sabır, inanın bu yaprakları dikeli en az 3 yıl olmuştur. kaç defa yaprakları bir sökeyim ne haldeler bakayım diye merak etmişimdir bilmiyorum. ama içimdeki bir ses hep dokunma sonunu bekle dedi.bazen umutla bazen umutsuzca izledim. ama sonunda bana sabretmeyi öğretti. dibindeki filizi görünce çok şaşırdım artık neredeyse ben onu unutmuştum.öyle ki,suyunu bile vermeyi, bir bakıyordum yaprakları pörsümüş. suyu verince tekrar düzeliyordu. sanırım bu filiz kalp yapraklı olandan, gerçi benim için hiç fark etmez çünkü ikisinde elimde olmayan tür:rolleyes:
Eklenti 618607 |
Sabrınıza hayran oldum,Sevgili Münevver.3 yıl az bir zaman değil.İnşallah çarçabuk büyürler de sizi mutlu ederler.
Japon balığı çiçeğini ilk defa burda duymuş oldum.Çok güzel,bu ismi çiçeklerinden mi alıyor acaba? |
Alıntı:
japon balığı çiçeği nemetanthus tropicana doğru tahmin etmişsiniz.gerçekten güzel bir çiçek bir de üzerinde çiçekleri hiç eksilmiyor.sevgiler... |
Çiçekleriniz cok guzel. Pandora Yasemin'in çiçekleri cok buyuk gozukuyor. Gercekten buyuk mü, yoksa fotoğrafta mı oyle gözükmüş.
|
Merhabalar çiçekleriniz o kadar güzelki aralarında dolaşırken Bol Bol MAŞALLAH çektim herbiri birbirinden güzelim diye yarışıyor gibi geldi bana. Gözlerim geçen yıl paylaşmış olduğunuz mavişlerin bu yılki fotoğraflarını aradı sanırım bu yıl paylaşmamışsınız. tebriklerimi sunuyorum. Bol çiçekli günler diliyorum.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:51. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025