![]() |
Menekşe serası gibi olmuş maşallah :)
Yer bulamadıklarınız milii ile birlikte seyahat etmek isterlerse izin verirsiniz belki :) Belki yanlarına 1 parça yılbaşı da katılmak ister ?? |
Yeter ki isteyin, gonderirim tabi.
|
5 Eklenti(ler)
Balkon ve evden...
|
5 Eklenti(ler)
...
|
Maşallah Emine hanımcığım. Siz de menekşeleri epey büyütmüşsünüz:)
|
Normalde hiç bu kadar çabuk gelişmemişlerdi. Camın önüne alınca gün yüzü gördüler. ;)
|
2 Eklenti(ler)
...
|
5 Eklenti(ler)
...
|
2 Eklenti(ler)
Devam...
|
1 Eklenti(ler)
Bu arsız menekşemi çelikten üretmiştim. Camın önüne koyunca bodurlaştı. Işık fazla geldi. Demek ki; her menekşenin ışık ihtiyacı farklı oluyormuş gerçekten de. Başka uzun yaprakları vardı fakat sanırım camın önünde fazla ışık ve mutfaktaki nemden mantar izleri vardı. Büyük yaprakları temizleyince biraz garip göründü.
|
4 Eklenti(ler)
...
|
Emine hanım,
Parçaladıgınız milii mi o?? Bayagı bir dipten budamışsınız :) Gayet de güzel görünüyor maşallah.. |
Evet o. Ne kadar cok dipten budasamda asil kok onda. Hic bir sey olmaz. ;) Keser kesmez patlak verdi zaten.
|
Sevgili Emine budadığın millilere maşallah ne kadar güzel olmuşlar öyle. Benim böldüğüm millilerde henüz hiçbirşey yok. :( Eyvah komşum beni mahvedecek gibi görünüyor...
Bu arada o güzelim menekşelerine, kaktüslerine, nizamına, intizamına maşallah... Rastgelsin inşallah sevgili Emine... |
İşte menekşe tasarım yarışmasına katıldığım tasarımlarımdan biri;
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater |
Çok güzel...Şans senden yana olsun..
|
Son gün bugün. Hayırlısı olur inşallah. Baya bir oy lazım.
|
Emine hanım merhaba,
Nerelerdesiniz?? Yarısma sonucunu ben göremedim, sonuç ne oldu?? |
Emine hanım yarışma birincisi maalesef üyeliğini sonlandırmış kendisi.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:13. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025