![]() |
Maşallah gıbta ettim.harika manzara.cok emek var.ELINIZE SAĞLIK
|
Merhaba yenigine sonkez teşekkürler terasın kullanımı bende degil artık eniştem güvercin besliyor eger yazın güvercinlerini terastan götürür ise şayet bende tekrar bir faaliyet içerisine girerim şimdilik güneş almayan balkonumla idare edecegim.Mücahitöz teşekkürler sagolun.
|
merhaba, terasınız gergerçek çok güzel çiçekleriniz harika ellerinize sağlık...
|
2 Eklenti(ler)
Merhaba balkonumdan 2 kare paylaşmaya degermi bilmem ama hala ilgilenmeye çalışıyorum çam agacının daha önce terastan çekilmiş resmi vardı buda alttan çok gölge yapıyo güneşi engelliyor hercai menekşelerim terastaki açelyam ve sümbül Eklenti 474774 Eklenti 474775
|
sevgili fatma hanım .bu kadarı bile balkonunuzu güzelleştirmeye yetiyor.yeterki siz isteyin.gerisi gelir.çok çoook çiçekli balkonlar.
|
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
Sevgili Fatma merhaba. Maşallah bakıyorum güzelliklere devam. Ellerine, gönlüne sağlık.
|
YeniGine sağol balkon küçük ama çiçeklerimden vazgeçmedim.Fotoğrafları telefondan girdim nasıl oldu acaba.
|
2 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
balkonunuzun güzel fotoğraflarını bekliyoruz.çiçekleriniz hep açsın.hiç solmasın...sevgiler:).... |
Sevgili Fatma, sevgili Münevver'in de dediği gibi vazgeçemeyiz, bir avuç toprak bile bize yeter.
Ortancalarınla birlikte çektiğin fotoğraflar gayet de güzeller. Ellerine, emeğine sağlık. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:49. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025