![]() |
Hiç şüpheniz olmasın aramızda kalacak çiçekçi amcaya sizden söz etmek yok...))))
|
Gülbahçe sağol,hoşgeldin.teşekkür ederim beğenileriniz için.Minderler göründüklerinden daha rahattır,buyrun gelin ve deneyin:) sevgi ve saygılarımla..
kılıçh teşekkür ederim,benimde favorilerimden ortancalar.. birtanecik,teşekkürler. |
5 Eklenti(ler)
|
herzamanki gibi fevkaledenin fevkinde.
|
Pembe ceylan benim olacak!!!!! : )
|
birtanecik ilgine ve beğenilerin için sağol ;)
|
Ancak çeliği olabilir sevgili kardeşim:p
|
:D Bir gece ansızın...
|
sardunyalarınıza maşallah demeden geçemeyeceğim fakat bu arkadaş niyeti bozmuş:D aman dikkat:)
|
Merhaba,
Sardunyalarınıza özel bir bakım uyguluyor musunuz? Fevkaladenin fevkindede....))) |
merhaba, terasınız gergerçek çok güzel çiçekleriniz harika ellerinize sağlık...
|
Sevgili hira,birtanecik,eceyıldız merhaba hoşgeldiniz.Sardunyalarıma özel birşey yapmıyorum yapamıyorum sadece fırsatım oldukça bozulan çiçeklerini ve yapraklarını topluyorum.
|
fatma hanım nerelerdesiniz göremiyoruz sizi ve güzelliklerinizi
|
Maalesef çiçeklerim de beni göremiyorlar bende onları, o yüzden paylaşım yapamıyorum hayırlısıyla işlerim bir rayına girsin o zaman tekrar görüşürüz.
|
Sayfanız hayırlı olsun Fatma hanım.
Böyle güzel bir terasa böyle güzel çiçekler yakışır :) emeklerinize sağlık... |
süper tam düşündüğüm gibi elinize sağlık
|
süper beceri , tebrikler
|
o eski halinden eser yok
şimdi olmadan olamadan öldü teras:( |
Sevgili Fatma merhaba; hayrolsun?..
|
Sayın Fatma hanım umarım kötü birşey yoktur....İyi haberlerini bekliyoruz..
|
Maşallah gıbta ettim.harika manzara.cok emek var.ELINIZE SAĞLIK
|
Merhaba yenigine sonkez teşekkürler terasın kullanımı bende degil artık eniştem güvercin besliyor eger yazın güvercinlerini terastan götürür ise şayet bende tekrar bir faaliyet içerisine girerim şimdilik güneş almayan balkonumla idare edecegim.Mücahitöz teşekkürler sagolun.
|
merhaba, terasınız gergerçek çok güzel çiçekleriniz harika ellerinize sağlık...
|
2 Eklenti(ler)
Merhaba balkonumdan 2 kare paylaşmaya degermi bilmem ama hala ilgilenmeye çalışıyorum çam agacının daha önce terastan çekilmiş resmi vardı buda alttan çok gölge yapıyo güneşi engelliyor hercai menekşelerim terastaki açelyam ve sümbül Eklenti 474774 Eklenti 474775
|
sevgili fatma hanım .bu kadarı bile balkonunuzu güzelleştirmeye yetiyor.yeterki siz isteyin.gerisi gelir.çok çoook çiçekli balkonlar.
|
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
Sevgili Fatma merhaba. Maşallah bakıyorum güzelliklere devam. Ellerine, gönlüne sağlık.
|
YeniGine sağol balkon küçük ama çiçeklerimden vazgeçmedim.Fotoğrafları telefondan girdim nasıl oldu acaba.
|
2 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:52. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025