![]() |
sevgili sonkez sağdaki türden benim de küçük bir çeliğim var ama bende bilmiyorum adını
|
3 Eklenti(ler)
Ben biraz araştırdım...Çiceğin adı Opuntia-subulata
Çok güzel görünüyor....Of bu kadar büyüse ve çicek açsa....:p |
bu çiçek kaktüs tarzı galiba değil mi?
|
5 Eklenti(ler)
Menekşe arkadaşlığı...Ben memnunum ama onlar içice olmaktan memnunmu acaba..:confused:
|
4 Eklenti(ler)
Albenili alımlı ne güzel açıyorsun,
Kalbime ilmek ilmek nakışlar dokuyorsun.. Serpildikçe içimi sevdalı yakıyorsun.. Menekşem açılıver gönlüme saçılıver..:p |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Çekirdekten yetiştirdiğim limonum büyümeye devam ediyor..Buda beni çok sevindiriyor...:eek:
|
3 Eklenti(ler)
Yılbaşılar çiceklenmeye başladı...
|
2 Eklenti(ler)
Kızım bana anne bugün kargoyla kitap gelecek beklermisin dedi.
Kargodan kitap gelecek diye beklerken.... Kızımdan çok güzel bir hediye geldi. Hediyemiz güzel olmasına güzel de asıl güzel olan hatırlanmaktı. Çok teşekkürler güzel meleğim. Çok teşekkür ediyorum. |
1 Eklenti(ler)
Benimde kaktüsüm bu ..Ama ismini ve açıp açmadığını malesef bilmiyorum..:o
|
Çekirdekten limonunuz turunca benziyor...
|
Alıntı:
|
Sayın Sonkez, tüm sayfalırınız gezdim. Öncelikle sayfanız hayırlı olsun, bayağı çeşit çiçeğiniz var hele hele menekşeler mükemmel, size menekşe ustası demek geliyor içimden. Ayırım yapmadan her tür bitki yetiştiriyorsunuz bu takdir edilecek bir durum. Daha güzel çiçek ve bitki yetiştireciğinize inanıyorum, kolay gelsin. Saygılar, selamlar efendim...
|
Hoşgeldiniz..Ayırım yapmadan bütün güzellikleri seviyorum..Ve yetiştirmekten büyük zevk alıyorum...Ama İstanbul şartlarında malesef bizim için kısıtlı imkanlarla bu kadar içiçe yaşayabiliyoruz...Bazen eşim pazar günleri nereye gidelim dediği zaman,nerede çicek böcek varsa oraya diyorum..Gülüşüyoruz...Bu da bir hastalık olsa gerek..Ama ben ve çiceklerimiz bundan gayet memnunuz..Saygılar-Teşekkürler...
|
Sevgili tömürcek ve sonkez ,şuan henüz resim çekili değildi yakında bütün çiçeklerimi resimleyeceğim,önümüzdeki zaman içinde Kasımpatılarım dahil açmaya başlayacak,saksılarını,düzenlemeye çalışıyorum şuan,Lale ,sümbül ,nergiz soğanları ekim zamanı olduğundan yoğun sayılırım biraz,ama en kısa sürede sizlerle paylaşacağım.Menekşeler de olmazsa olmazlarımdandır benim.
|
Sevgili Sonkez Menekşelerine bayıldım ama benim menekşelerim neden açmıyor herkesin menekşesi sonbahar çiçeği verdi benimkilerde tık yok.
|
Biraz sıvı besin verin...Benimkilerde tek,tük açmaya başladı...
|
Bu dönemde vermeyin demişlerdi diye kestim sıvı besini ben. Yağmur suyu ile suluyorum çok iyi geldi o zaman arada sıvı besinde vereyim.
|
2 Eklenti(ler)
Ben bugün bir delilik yapıp iki saksıyı bir araya topladım..
|
Alıntı:
|
Şu an yok.İlkbaharda almıştım..Çıkınca size haber veririm...
|
1 Eklenti(ler)
Beni hiç üzmeden büyümeye devam eden güzelim...
|
3 Eklenti(ler)
Pepinolarım büyümeye başladı ve biraz daha büyük saksılara taşındı....:p
|
Alıntı:
Ne yapalım canımız sağ olsun....Ömrü bu kadarmış... |
1 Eklenti(ler)
Nihayet tomurcukları görünmeye başladı.:rolleyes:
|
Benim begonyamı totok kırdı:( totok kim mi? saksıda uyku delisi kedimiz:) yumrulu begonya bu değilmi ablacım?
|
Evet canım...Kışa girerken yeni,yeni uyanmaya başladı....Totok oda bir canlı ne yapalım....Onuda öyle idare edeceğiz...Neyseki bizim kedimizin öyle bir meşguliyeti yok...En fazla zarar verirse toprak varsa gidip onun üstüne pisliyor..:rolleyes:
|
3 Eklenti(ler)
Sevgili arkadaşım minenine Çok teşekkür ediyorum...
Milli..Diğerlerinin adını yazarsan sevinirim... |
1 Eklenti(ler)
....
|
1 Eklenti(ler)
Biraz kurumuş ama tutarsa sevinirim...İsmini öğrenirsem mutlu olacağım...
|
1 Eklenti(ler)
Buz çiceğine benzettim ama doğrusunu arkadaşımız söyleyecek..
|
1 Eklenti(ler)
Kalanço
|
Hepsini güle güle büyütün .
İlk resimde ki sarı çiçek açan kaynana dili ,2. internette adı agave diye yazıyordu ben aloe vera sanıyordum .Buz çiçeği ,2 yapraklı olan barış çiçeği (resimlerde yok )Kalanço kavuniçi renkte. |
Sevgili sonkez bitkinin adını bulamadım ama (Crataegus laevigata Plena Ağaç) yazınca görsellerde çıkan, beyaz katmerli çiçeğin aynısı, gülü andırıyor ve çok güzel kokusu var .Kurursa yeniden yollaya bilirim endişelenmeyin .
Ayrıca sizin gönderdikleriniz içinde çokk teşekkürler .Resim koymak bende isterdim ama tek başıma cesaret edemiyorum ama sizin gönderdikleriniz de çokk güzeller . |
Alıntı:
|
Sayın sonkez, bitkiler, görseller ve şiirler çok güzel. Bu güzelliklerin devamını dilerim...
|
1 Eklenti(ler)
Menekşelerim kızımdan sonra evimin en güzelleri..:)
|
1 Eklenti(ler)
......:)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:25. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025