![]() |
2 Eklenti(ler)
Sardunyalarin güzelliği
|
lazım olan çiçekleri söylerseniz bizlerde varsa destek oluruz
|
Alıntı:
|
Elbette .Her daim geçerli olacak bir teklif .Siz rahat olun. O zamana bir çok bitkimizin yavrusu olur.
|
2 Eklenti(ler)
Tam 2 yıl önce kızımın doğumunda hediye gelen orkidelerim yeni çiçek dalı çıkarıyor
|
2 Eklenti(ler)
:p :p
|
Maşallah hepsi çok güzel ama yılbaşı çiçeginiz ayrı bir güzel :) benim yılbaşı çiçeğim bitürlü büyüyemedi minnak kaldı çiçekten geçtim yaprakcık bile zor çıkarıyor :) güneş hiç almıyor sadece cam önünde sanırım ondan ama yapabileceğim bişey yok evim güneş almıyor .... bende sizinkilere bakarım artık ....
|
Sevgili inşirah.. inşallah birgün bol güneş alan istediğiniz çiçeği yetistirebileceginiz güzel bir yeriniz olur..
|
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim :)
|
1 Eklenti(ler)
Kucuk yilbasimin tomurcuklari az.
|
Sevgili su perisi sanirim yanlış yere yükleme yaptiniz
|
5 Eklenti(ler)
Yeni bir ev.. Yeni bir balkon..
|
Çok sevindim,tekrar hoşgeldiniz.
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Tek gecelik gelinim 3 yıldır bende.. Sanirim artik açmaya karar verdi. Tam 8 tomurcuk var. Umarım açtıklarını da görürüm. Merakla bekliyorum güzel gelinleri.
E.milli de 5 yildir bende. Küçücük bir filizdi aldığımda. Simdi dallanıp budaklandı kocaman oldu. Kırmızı beyaz sardunyaca güzel ülkemin bayrağına benziyor. Onu çok seviyorum.. |
Hoşgeldiniz hayırlı olsun yeni eviniz yeni balkonunuz.İnşallah bol bol o güzel çiçeklerinizi görürüz.Sağlıcakla kalın. Bol çiçekli günler.
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Tek gecelik gelinim 3 yılın sonunda açtı.. Bu güzellik beklemeye deger
|
Hem güzel, hem gösterişli, hem de zarif...Çok güzeller. Ellerinize sağlık.
|
Balkonumdan...
5 Eklenti(ler)
😁😁😁😁😁😁
|
Köydeki bahçeden kareler
5 Eklenti(ler)
:d:d:d:d
|
5 Eklenti(ler)
Devam..
Özellikle sarı çiğdemler okadar muntazaman açmislar ki.. şaşırmamak elde değil.. |
😁
3 Eklenti(ler)
Yeni balkonumdan bir kaç kare..
Mor yapraklı yilbasimi çok seviyorum. Yine erkenden açıp geçti bile.. |
3 Eklenti(ler)
Birkaç çeşit kaktüsüm
|
4 Eklenti(ler)
Genel
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:25. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025