![]() |
burdayım dağçiçeği ablacım...:D
hoya virüsü çok güzel bi virüs (çok saçma bi cümle oldu)...:D onun sana zararı gelmez bu arada fotoğrafları çok fazla bekletme ...:D ve bu arada iiii olmana sevindim...;) |
son listeye eklediklerim
*cam güzeli *ıtır *anatoryum *japon balığı *küstüm otu *fesleğen *horozibiği (tüylü) *difenbahya *hanımeli *semprevium *ceylangözü *telgraf *japon gülü *bardakmenekşe *paskalya *maviş *aşkmerdiveni *ve farklı bir tür difenbahya elimde çok fazlamı tür var nee...:D |
halen aramaya devam ettiğim çiçekler
*atlas *haseki küpesi *drasena *yucca *orman gülü *guzmanya *ruj çiçeği *europa milli *çuha *yaşayan taş *yılbaşı *gelin tacı *gardenya *fittonya *gala *inci menekşe *orkide(halen orkidem bile yok) *çanta çiçeği eğer elinde olan varsa seve seve kabul ederim...:D |
bilin bakalım kimin anatoryumu var...:D
2 Eklenti(ler)
|
yeniginem açtı rengide pek asilmiş ''beyaz''
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
zaten bunların neredeyse yarısını senden gördüm...:D
|
Sevgili Kılıçh,
Fittonia, dracena marginata ve yılbaşı çiçeği köklendiriyorum. İyice köklensinlenler, senindir. İstersen hypoestes de var;) |
angels sour ablacım sen gönderdinde benmi kabul etmedim...:D
seve seve kabul ederim...:D |
:cool:Duydum ki; yana yıkıla schefflera arıyormuşsun!
Benim scheffleramı gördün mü? Bak bakayım orada ne var? |
evet arıyorumda nereye bakayım:D
|
Angels Sour 4. Sayfa 114-115
|
off off of o ne güzelmiş öle...:D
bide sürgün çkarmış;) |
Marginatan henüz köklenmedi, scheffleranı birkaç gün sonra ayırıp dikiceğim.
Biraz bekleteceğim seni, söz verdiğim diğer fidelerle beraber yollayacağım. |
tamam çok teşekkür ederim..;)
|
kurdela çiçeğim 2. uzantısını çıkarıyor...:D
1 Eklenti(ler)
|
ilk göz bebklerimden birisi olan kavuniçi ve çok fazla açan begonyam
1 Eklenti(ler)
|
sarı kalanchoem solmaya başlıyo..
2 Eklenti(ler)
|
pembe kalancohem de yeni açıyo..
1 Eklenti(ler)
|
kohleriam ilk çiçeğini açıyor biliyorum çok geç kaldık ama...yaşattığıma şükrediyorum
1 Eklenti(ler)
|
katmerli pembe ve katmerli beyz begonyam aynı saksıda
1 Eklenti(ler)
|
aradıklarımın arsından yılbaşı çiçeği çıktı ama bir tanesi bana çok iri geldi...
2 Eklenti(ler)
|
pembe menekşem...
1 Eklenti(ler)
|
toz pembe katmerli menekşem...
1 Eklenti(ler)
|
açık mor menekşem...
1 Eklenti(ler)
|
beyazım bissürü tomurcuk yapmış...:D
1 Eklenti(ler)
|
ama benim koyu mor ve mor- beyaz ebruli menkşem çiçek açmıyor....
2 Eklenti(ler)
Eklenti 417873
Eklenti 417874 öbür açanlarla aynı güneşi görüyor aynı boy saksıda aynı sulama yapılıyor fakat öbürleri 2. menekşelerini açtılar bunlarda hareket yok sizce sebepi nedir? |
sardunyam...
1 Eklenti(ler)
|
uyku çiçeğim...
1 Eklenti(ler)
|
küsüm çiçeğinin son hali...
1 Eklenti(ler)
|
bundada tüm yaprakları kapalı...
1 Eklenti(ler)
|
onbirayım tomurcuklanmaya başlıyor hadi hayırlısı...
1 Eklenti(ler)
|
dışarda duran glayöllerimin uçları kuryunca hemen içeri aldım...
1 Eklenti(ler)
|
buda benim meleklerimin son hali...
4 Eklenti(ler)
|
Bana diyorsun ama asıl ben senin çiçeklerini kıskandım..Hepsine hayran oldum..Hatta bazılarına çatladım :)))))
|
Alıntı:
Ama sizi yanlış yönlendirmiş olmayayım, daha bilgili arkadaşlardan da fikir bekleyelim olmazsa. Bu arada, menekşeleriniz ve diğer çiçekleriniz çok güzeller, emeklerinize sağlık.:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
aslında dedikleriniz hepsin çok yapmak istiyorum ama imkan yok dışarıda yapraklarını kuşlar yiyo güneş yakıyo ama saksısını değişireyim..;) bu arada menekşelerime yaptığınız iltifatlar yüzündende çok teşekkür ederim...:D |
arkadaşlar hem netimdeki problem hemde Ankarada olmam nedeniyle sayfaya baya uzun bi süre uğrayamamama sebep oldu ama bakıyorumki ben girmiyorum diye sizde uğramaz olmuşsunuz...:D sayfayı 2. sayfada görünce şok oldum...:D ama bol çiçek bol gelişme ve acı kayıplarım oldu ama artık hepsinden haberdar olcaksınız...:D
|
sbs hediyesi olarak beni yengem bauhausa götürdü ee tabi bende çok sevindim.....
1 Eklenti(ler)
o kadar çok güzellerki 100 metre karelik bir yerde 4 saat geçirdim...:D bide sbs açıklanınca ne hediyesi alırlar kim bilir...:D
Eklenti 424865 işte ilk olarak rozetler.. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:52. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025