![]() |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 546330
Nergisler geçen yıl açmadı. Bu yıl da henüz çiçek sapı gözükmüyor. Diğer soğanlı bitkiler açtı. Acaba nergisler biraz daha geç mi açıyor? Yoksa bu yıl da mı çiçeklerini göremeyeceğim? |
2 Eklenti(ler)
|
Kırmızı atlasım nihayet açtı. Güler atlası'da açmak üzere, eli kulağında ;)
http://www.agaclar.net/forum/attachm...8-img_4809.jpg http://www.agaclar.net/forum/attachm...7-img_4808.jpg |
Abicim maşallah ya atlas harika açmış. Biliyorum bigün benimde böyle açmış atlaslarım olucak :p
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Atlas için nasıl bir toprak karışımı kullanıyorsunuz?
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Echeveria Glauca bu sene çiçek açtı :)
Eklenti 559132 |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 695895
Agave Americana opuntia Vulgaris (Sarı - Kaynana Dili) Echinopsis Oxygona (Beyaz - Kaynana Topuzu) Pachyveria Glauca 'Little Jewel' Tradescantia Zebrina (Mor Telgraf) Stapelia Grandiflora ve Orbea Variegata |
5 Eklenti(ler)
Eklenti 695902
Kalanchoe Daigremontiana (Aşkın Gözyaşları) Graptopetalum Paraguayense Graptosedum Bronze Chamaecereus Silvestrii (Turuncu - Yılan Kaktüsü) Eklenti 695903 Opuntia Monacantha Aloe Delaetii ( Testere Çiçeği) ve Aloe Vera Kalanchoe Fedtschenkoi Echinopsis ( Alt türünü bilmiyorum henüz çiçek açmadı) Malephora Latipetala diğer bir ismi Delosperma Britteniae Eklenti 695904 Sedum Adolphii "Lime Gold" Sedeveria Letizia Sedum Rubrotinctum Anacampseros Arachnoides Eklenti 695905 Schlumbergera Truncata (Pembe - Yılbaşı Çiçeği) Sempervivum Tectorum ve Sempervivum Arachnoideum Eklenti 695906 Minik olan kaktüsün türünü bilmiyorum Sarı olan kaktüsün türünü bilmiyorum Austrocylindropuntia Subulata F. Monstrosa Mammıllarıa Elongata |
4 Eklenti(ler)
Eklenti 695907
Brasiliopuntia Brasiliensis (Sarı) Epiphyllum (Kırmızı - Atlas Çiçeği) Eklenti 695908 Epiphyllum (Sarı ve Beyaz - Atlas Çiçeği) Eklenti 695909 Sarı saksıda 2 tür Kalanchoe var 2 saksıda Huernia ve Orbea türleri var. Heniz türlerini bilmiyorum Crassula Lycopodioides Sedum Reflexum Crassula Tetragona Eklenti 695910 Crassula Perforata Crassula Springtime Crassula Rupestris Sedum Album |
Bütün bitkileriniz çok güzel görünüyor, ellerinize sağlık. : ‘ )
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 696349
Sayın Sevgi Durul'dan gelenler şimdilik aynı saksıdalar. Billbergia Nutans - Efe Püskülü Lysimachia Nummularia - Sarıkız |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 696420
Sevgi Hanımın göndermiş olduğu kaktüsleri küçük saksılara aldım. Mammillaria Elongata Mammillaria Bombycina Mammillaria Gracilis Mammillaria Elongata (Farklı tür) |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 696421
Bunlar da bugün için son. :) Austrocylindropuntia Subulata F. Monstrosa Opuntia Microdasys Albispina Opuntia Canterae |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Sempervivum bu yıl açtı ancak alttan kurumaya başladı. Ben mi bakamadım yoksa çiçek açınca ölüyor mu ?
Eklenti 697013 |
Sayın Coşkun sempervivumlar çiçek açınca ölüyor diye biliyorum.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:45. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025