![]() |
Alıntı:
|
begonya
1 Eklenti(ler)
|
Sevgili olcim 438'inci mesajda patates çiçeği dediğin sanırım Dahliya-yıldız... Yine yanılmıyor isem filizlerin üstten birkaç yaprağını kesin diye birşeyler okudum. Nacizane dikkatini çekeyim istedim...
|
Maşallah...maşallah...Emeklerinize sağlık....Erken davranmışsınız ne güzel..Bu sene ürününüz çok olacak galiba....Bereketli bir sene dilerim...
|
Olcim hanım sizi tebrik ediyorum , Çiçekleriniz çok güzeller ve ne kadar ilgilendiğiniz çiçeklerinizin halinden belli oluyor , sayfanızı hiç sıkılmadan teker teker gezdim...Tebrikler...
|
Teşekkür ederim
Alıntı:
|
Teşekkür ederim.
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
nergis
3 Eklenti(ler)
Sonunda açtı ve beni mest etti , böylesini hiç yetiştirmemiştim , harikaymış !
Eklenti 474117 Eklenti 474118 Eklenti 474119 |
Bunun aynısından bir zamanlar bende de vardı ama topraktan söküp saklayamayınca çürüdüler malesef.
|
Alıntı:
Sağlık olsun , çoğalırsa size gönderebilirim , paylaşırım :) |
1 Eklenti(ler)
Artık büyüdüler , ancak dışarısı kar kıyamet ! Akşam sefaları ve kahve gözlü susanlar.
Eklenti 475861 |
Kosmos fideleri
2 Eklenti(ler)
|
lilium
1 Eklenti(ler)
|
Kalanşo -sarı katlı
1 Eklenti(ler)
|
Merhaba:) kozmozları şaşırtmaya gerek kalmadan direkt olarak bahçeye ekebilirdiniz. Zahmet çekmemiş olurdunuz, o bakımdan söyledim. Benimde 2 tane kalanşom var, geçen sene çelikten ürettim ama henüz ne bir tomurcuk nede gelişim göstermediler. Siz özel birşey
yaptınızmı bakımında? |
Alıntı:
1. Üst toprak kurudukça çok az su veriyorum. 2. Bol ışık alan ve hava akımının az olduğu bir yerde bulundurmaya gayret gösteriyorum. Zaten diğer bitki gelişimi için gerekli rutinleri de yapıyorum :) |
leş kaktüsüm
4 Eklenti(ler)
Oley ! Açtı ! 3. yılda açabildi şükür , ancak kokusu çok berbatmış :(
Eklenti 476693 Eklenti 476694 Eklenti 476695 Eklenti 476696 |
leş kaktüsü
2 Eklenti(ler)
|
fideler
1 Eklenti(ler)
|
susan-çıtlık-aynı safalar
3 Eklenti(ler)
|
menekşeler
1 Eklenti(ler)
|
menekşe
1 Eklenti(ler)
|
maşallah 41 kere maşallah bu karda kışta tohumlarınız çok iyi çimlenmişler.ellerinize sağlık. biz buralarda tohum ekiyoruz gözünün içine bakıyoruz.hadi bakalım elde var sıfır öylece dona kalıyoruz.sevgili olcim sizin emeğinize saygı duyuyorum.sevgilerimle.
|
Sayın münevver48'e katılıyorum. Maşallah. Eliniz yeşil demek ki.
|
Ben İstanbul'da, üstelik havalar bu kadar sıcakken bir tane bile tohum ekmeye cesaret edemedim henüz. Maşallah, kar kış demeden yemyeşil olmuş her ektiğiniz tohum:)
|
Arkadaşlar beğenileriniz için teşekkür ederim . Siz bir de bu fideleri çiçeklendiğinde görün ! Bu yılda bahçem botanik parkı gibi olacak :D
|
menekşe-pembe
1 Eklenti(ler)
|
menekşe-mor
1 Eklenti(ler)
|
bal kabağı fidelerim
1 Eklenti(ler)
|
eflatun fırfırlı menekşem
1 Eklenti(ler)
|
lale
2 Eklenti(ler)
|
salon çamı
1 Eklenti(ler)
Bu bitkimin alttaki tüm dalları dörderli çıkmış , eve geldikten sonra çıkan dal boğumu ise 5 li çıktı . Şimdi ben bu kısa kalan dalı kessem mi diye düşünüyorum .
Eklenti 480697 |
limon çiçeği
1 Eklenti(ler)
|
elvudi
2 Eklenti(ler)
Dallarda biraz azaltma yaptım , sanırım iyi oldu . Batı yönünü sevdiler .
Eklenti 480714 Eklenti 480715 |
lilium
1 Eklenti(ler)
|
Sayfaniz hayirli olsun.Ağaçlar.net te erzurum dan birini görmek beni çok mutlu etti tüm cicekleriniz çok güzel ancak menekselerinize bayildim maasallah:)
|
Alıntı:
|
leş kaktüsü
3 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:53. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025