![]() |
Sayfanız hayırlı olsun
biberlerin son halini merak ettim doğrusu şubatta ektiğiniz tohumlar nasıl bitti acaba balkon kapalı mı ısıtma var mı biz nisan başında ektik Ankarada ancak şimdi sizin kilerin marttaki haline gelebildiler iyi günler dilerim |
sayın ayhan219 şubatta ektiğim tohumları pencere önünde içeride yetiştirdim.nisanda balkona çıkardım.şu an bütün fideler bahçede ekili.
|
5 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
Sayın Sevoş
Çiçeklerinizin maşallah çok güzel yanlız Kalanchoelerin o kocama yaprakları koparmamışınız hala duruyor, naçizane ben koparın derim yinede siz bilirsiniz. Saygılar |
teşekkürler adneser kalanchoeller daha saksısı değişecek.o zaman koparacağım.o saksıda emanet duruyor.
|
cicekleriniz ne kadar güzeller maşallah ellerinize saglık birde o biberlere bayıldım cok başarılısınız gercekten hepside cok saglıklı görünüyorlar ALLAH utandırmasın emeginize saglık..
|
Çiçekleriniz ve sebzeleriniz harika görünüyor ellerinize ve gönlünüze sağlık.
|
Sayfanız hayırlı olsun. Geç gördüğüm için kusura bakmayın.
Epey bitki çeşidiniz var. Maşallah çok sağlıklı görünüyorlar. Ellerinize sağlık. Kolaylıklar dilerim. |
Sayfanız hayırlı,uğurlu olsun....Bol çicekli günler..
|
Alıntı:
daha öncede sorduğum gibi sizin biber yetiştirdiğiniz gibi ben de yetiştirmek istiyorum ama elimde kaliteli biber tohumu çeşitlerinden ya az var veya hiç yok sizden çeşitli biber tohumları isteyeceğim eğer göndermek isterseniz çok memnun olurum ve kesin yetiştiririm şimdiden biraz fazla biber tohumu üretmenizi rica edeceğim her türden 4-5 biberi de bizim için tohum oluşturmaya bırakmanız mümkün mü tohum oluştuktan sonra çeşitli biber tohumlarını posta ile veya kargo ile alıcı ödemeli gönderirseniz çok sevinirim iyi günler bol ürünler dilerim saygılarımla |
sayın ayhan219 tohum zamanı tekrar hatırlatın.size ayrı olarak tüm elimdeki sebze tohumlarından göndereyim.saygılar.
|
Alıntı:
Tohum zamanı size hatırlatacağım saygılar |
Sayfanız hayırlı olsun sevoş hanım.Hoşgeldiniz.
|
5 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Sevgilisevoş, hepsi çok güzeller. Emeğinize sağlık.
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Eklenti 466667
menekşe Eklenti 466668 mini gül Eklenti 466669 sklamen Eklenti 466670 mor salkım Eklenti 466671 sardunya |
5 Eklenti(ler)
Eklenti 466672
menekşe Eklenti 466673 menekşe Eklenti 466674 küpeli Eklenti 466675 küpeli Eklenti 466676 milli |
5 Eklenti(ler)
Eklenti 470016
kalancho Eklenti 470017 kalancho Eklenti 470018 kalancho Eklenti 470019 kalancho Eklenti 470020 sklamen |
2 Eklenti(ler)
|
Sevgili Sevoş, maşallah çiçeklerin rengârenk ve çok güzeller, ellerine sağlık.
|
teşekkürler yenigine evde yer kalmadı çiçekten.balkonu kapatıp oraya doldurdum.çocuklar çiçeklerimi kıskanıyor.çiçekleri onlardan çok seviyormuşum diyorlar.
|
:) Sevgili sevoş ah bu çocuklar; benim de üçgen tarlamın etrafında oyun oynamayın diye kızdığım çocuklar, derlermiş 'Sema teyze bizi önemseyeceğine, çiçeklerini önemsiyor.' Yani işte herkesin derdi bir başka.
Sevgili sevoş, benim yok ama, gelir gider hep ona bakarım komşumun camekânında batıya bakıyor kalonchesi var 2-3 senelik ve hiççç çiçek açmaz. Var mıdır bir fikrin acaba?.. Zira senin kaloncheler maşallah ne kadar güzel çiçeklenmişler. |
Sarı lacivert çuhalar daha da bir çok hoşuma gitti nedense :p
Çok güzeller.Emeklerinize sağlık. |
sevgili yenigine kalancho çiçeklenmesi ile bilgim sadece sevgi .hergün konuşurum.birde az su çok güneş.doğuyu ve güneyi seviyorlar galiba .sayın gürcan bende en çok sarı laciverti sevdim.
|
5 Eklenti(ler)
Balkon çiçeklerime bahar geldi.. Yeniden coştular.
Eklenti 487351 Eklenti 487352 Eklenti 487353 Eklenti 487354 Eklenti 487355 |
4 Eklenti(ler)
|
Sevgili sevoş sardunyalarına maşallah, tabi her daim kalonchelerin ona keza. Maşallah!.. Çok güzel görünüyorlar. Ellerine, gönlüne sağlık...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:48. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025