![]() |
:p
Alıntı:
|
Hoşgeldiniz Sn Edasu,
Sayfanız hayırlı olsun. Selamlar memleketime. |
Alıntı:
|
Aklım tül çiçeğinizde kaldı... Hoşgeldiniz...
|
Alıntı:
|
Hoşgeldiniz, sayfanız hayırlı olsun Sayın Edasu; bütün çiçeklerinizi çok beğendim. Fotoğraflarınızın yanında bakım bilgilerinizi de okumak isterim. Mesela japon gülü ve begonyanızın bakım şartlarını merak ettim. Kışı nasıl geçirecekler, iç mekanda mı, balkonda mı kalacaklar?
|
Alıntı:
Begonyada yazın balkondaydı ama çok fazla güneşi sevmiyor sabah güneşi iyi geldi.yazın bir sanat eseriydi sanki. Kışında içeri alacağım.Bu Manisa'nın hava şartlarında. |
Sayın Edasu, sayfanız hayırlı olsun. Her çeşit çiçeğin dilinden anlamak zor iş ama siz bunu gayet güzel başarmışsınız. Çiçeklerinizin maşallahları var. Bol çiçekli günler.
|
Hepsi ayrı güzel;ama Çilliniz,Aşkın Gözyaşınız,Salon Tülünüz ve kaktüsleriniz ayrı bir dikkatimi çekti. :)
Umarım benim Çilli kızım da sizinki kadar gösterişli bir forma kavuşur.Aşkın gözyaşı da sanırım büyük yapraklı,değil mi? |
Merhaba sn. Edasu hoşgeldiniz, sayfanız hayırlı uğurlu olsun. Çiçeklerinizin bakımlılığına hayran olmamak elde değil. Severek takipçiniz olacağım...
|
Sayfanız hayırlı çiçekleriniz bol olsun diycem ama bir harikalar zaten nazar değmesin;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
yaprağı güzel
Eklenti 348547 Eklenti 348548 zambak Eklenti 348549 fındık gülü Eklenti 348550 sardunya Eklenti 348551 |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 348553
melisa çiçeğim yazın harikaydı kokusu:p |
Sevgili edasu, ne iyi etmişsiniz de tanıştırmışsınız bizi bitkilerinizle. .)) Özellikle kaktüslerinize bayıldım. :eek: Yılan kaktüsünüzden ve yavrulayan diğer türlerden gözlerimi alamadım. :o http://www.agaclar.net/forum/attachm...1120121082.jpg
Elinize, emeğinize sağlık, ailemize hoş geldiniz. ;) |
Alıntı:
|
Emeklerinize sağlık.
|
sonunda aşkın gözyaşının çiçeğini gördüm harika
|
3 Eklenti(ler)
[attach][attach]Eklenti 373428[/attach][/attach]
|
Sn. Edasu; bitkilerinizin hepsi çok güzel. Ben en baştaki zambağınızı çok sevdim. Sanırım her sene tekrar açıyor.
Sağlıcakla ve hoşçakalınız.:) |
Sayın Edasu
Öncelikle sayfanız hayırlı olsun aramıza hoş geldin bu çiçek hastalığının çaresi yok doktoru yok bilesiniz Çiçekleriniz ve kaktüsleriniz çok güzel ben sizin kuş konmaz, kılıç, benekli begonya ve Kalanchoe daigramontiana (Aşkın Gözyaşları) gözlerimi alamadım, çiçekli olarak birde Sn Almira'da gördüm www.agaclar.net/forum/1108351-post447.htm Saygı ve selamlar |
Maşallah maşallah hepsi çok güzel.. :) BAZILARI BAKIM İSTİYOR:dilli:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sayfanız hayırlı ve bol çiçekli olsun,hepsi birbirinden güzel,emeğinize sağlık.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:04. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025