agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   bay tömürcek / Balkon, Ev (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/28624.htm)

Elma Kurdu 21-12-2012 20:41

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Rana+miraç (Mesaj 1073009)
Rukiye hanım aynı dert hepimizin başında galiba defalarca yavru verip hepsini kurutan komşuma menekşe bakmayı öğretmek sevdamdan vazgeçtim. İnsanın içinde olacak sevgisi sonradan olmuyor .

Tömürceek bizim niye böyle komşularımız yok. :o

bay tömürcek 21-12-2012 20:45

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Rana+miraç (Mesaj 1073005)
Olaya müdahale edemeden duramadım. En esaslısından olsa da bazen yardımcılar başkanlar kadar anlayışlı olamıyor.

Son merhalede cymbelinanın kafa karışıklığı menekşelere olan uzak mesafesinden kaynaklanmakta olup, işin içine miyopta eklenince durum arapsaçına dönmekte ve menekşelere uzak kişilerde görülen, bizim tıpta ''menekşe sevme yetmezliği '' tanısıyla izlediğimiz hastalığa yakalanmış olmasıdır.Cymbelina'nın reçetesine afrika menekşesi başlığını hatmetme iksirini yazıyor ve en kısa zamanda uygulamalı olarak eğitim için Eskişehir'e minik bir menekşe gönderme sözü veriyorum.

Sayın bay tömürcek sana teselli armağanı olarak elimde fazla olan küçük yavrulardan verebilirim. Bundan sonra aldığın menekşeleri sağlam olduğunu düşündüğün menekşelerden ayrı yerde bak ve ölen menekşelerin topraklarını yeniden kullanma,saksılarını da at ya da çamaşır suyu ile dezenfekte ederek kullan. Bol çiçekli menekşeler diliyorum.

Sayın rana+miraç ne güzel bi mesaj yazmışsınız öle tanı falanda koymuşsunuz sayın cymbelinaya ;) Ayrıca bana menekşe yavrusu hediye etme gibi bir incelik gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim inanın çok mutlu oldum ;)

Ayrıca verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim o saksı ve toprakları uzaklştırıyorum hemen sabah :)

bay tömürcek 21-12-2012 20:47

Alıntı:

Rukiye hanım aynı dert hepimizin başında galiba defalarca yavru verip hepsini kurutan komşuma menekşe bakmayı öğretmek sevdamdan vazgeçtim. İnsanın içinde olacak sevgisi sonradan olmuyor .

Çok haklısınız sayın rana+miraç hele o umursamaz tavırlar yok mu çiçeği sorduğumda amaan kurudu gitti yerini sevmedi heralde demeleri deli ediyo beni bende rukiye ablanın dediği gibi kıymet bilmeyene verip ziyan edeceğime kıymet bilene verip sevindirmeyi tercih ediyorum :)

rukiyeözgür 21-12-2012 20:58

Alıntı:

Çok haklısınız Sn. Rana +Miraç..İnsanın içinde olacak..Bir de hiç acımıyorlar benim hatamdan kaynaklı bir çiçeğimi kaybektsem çok üzülürüm sonuçta oraya iki avuç toprakla koymuşuz onu elbette ihtiyaçlarıyla ilgilenmemiz gerekir..O da canlı değil mi?

bay tömürcek 21-12-2012 21:01

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi rukiyeözgür (Mesaj 1073028)
Çok haklısınız Sn. Rana +Miraç..İnsanın içinde olacak..Bir de hiç acımıyorlar benim hatamdan kaynaklı bir çiçeğimi kaybektsem çok üzülürüm sonuçta oraya iki avuç toprakla koymuşuz onu elbette ihtiyaçlarıyla ilgilenmemiz gerekir..O da canlı değil mi?

Ablacım senin menekşelerin neden bukadar güzel maşallah şimdi daha açık belli oluyor ;) Okadar sorumlulukla bakıyosun ki demek onlara onlar da güzelliklerini esirgemiyolar senden :p;)

Rana+miraç 21-12-2012 21:04

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Elma Kurdu (Mesaj 1073014)
Tömürceek bizim niye böyle komşularımız yok. :o

Sayın elma kurdu belki de komşuyuzdur ? Kim bilebilir ?Sakarya 'da elinde kitap ve bir saksı menekşe gördüğüm ilk gence merhaba elma kurdu ya da merhaba tömürcek diye selam verebilirim.

bay tömürcek 21-12-2012 21:06

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Rana+miraç (Mesaj 1073033)
Sayın elma kurdu belki de komşuyuzdur ? Kim bilebilir ?Sakarya 'da elinde kitap ve bir saksı menekşe gördüğüm ilk gence merhaba elma kurdu ya da merhaba tömürcek diye selam verebilirim.

Ne güzel olurdu elimde kitap ve çiçek varken gelip birinin bana selam vermesi ve çiçek hakkında 5 dakika muhabbet yapmamız hatta menekşe yaprağı bile hediye ederdim ;)

Elma Kurdu 21-12-2012 21:07

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Rana+miraç (Mesaj 1073033)

Anlaştık ;) :D O zaman Sakarya' da elimde bir kitap ve menekşeyle dolaşacağım. :D

bay tömürcek 21-12-2012 21:08

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Elma Kurdu (Mesaj 1073035)
Anlaştık ;) :D O zaman Sakarya' da elimde bir kitap ve menekşeyle dolaşacağım. :D

Hatta kol kola gezelim daha çok dikkat çekeriz ;)

Rana+miraç 21-12-2012 21:09

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi rukiyeözgür (Mesaj 1073028)

Hevesle kedi köpek alıp sonra bakımsızlık ve ilgisizlikten hayvana zarar verenler ile aynı merhametsizliği yapmış oluyor bence de aldığı çiçeği umursamayıp kurutanlar.

Rana+miraç 21-12-2012 21:24

Bende sizin başınıza toplanmış kalabalığı yarıp; elindeki pazarcı çantasından menekşe yaprakları taşan, gözlüklü yaşlı teyze olarak '' zamane çocukları işte . Kim veriyor bunlara bu akılları bilmem. kıyamet geldi kıyamet diye dizlerimi dövermişim .Tam reklam olur, ulusal kanallara bile çıkarız.
Son mesajlar tam bitki delilikleri sayfasına yaraşır oldu.

bay tömürcek 21-12-2012 21:27

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Rana+miraç (Mesaj 1073055)
Bende sizin başınıza toplanmış kalabalığı yarıp; elindeki pazarcı çantasından menekşe yaprakları taşan, gözlüklü yaşlı teyze olarak '' zamane çocukları işte . Kim veriyor bunlara bu akılları bilmem. kıyamet geldi kıyamet diye dizlerimi dövermişim .Tam reklam olur, ulusal kanallara bile çıkarız.
Son mesajlar tam bitki delilikleri sayfasına yaraşır oldu.

Bu yazdığınız mesaja öldüm gülerken :D:D '' elindeki pazar çantasından menekşe yaprakları taşan yaşlı gözlüklü teyze '' bu cümleyi okuyunca hemen böle bi teyze canlandı gözümde daha da komik oldu herşey :D Beyaz show'a falan çağırıyolarmış bide bizi :D

Rana+miraç 21-12-2012 21:32

Biri bizi durdursun.Kalkıp tansiyon ilacımı alayım zaten dizlerim de çok ağrıdı bu gün. Çocuklar sizde derslerinizin başına artık hadi, geç oldu.

bay tömürcek 21-12-2012 21:34

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Rana+miraç (Mesaj 1073060)
Biri bizi durdursun.Kalkıp tansiyon ilacımı alayım zaten dizlerim de çok ağrıdı bu gün. Çocuklar sizde derslerinizin başına artık hadi, geç oldu.

Evet bizimde azcık ders yapmamız lazım boşlamak olmaz ;)

Papağan 21-12-2012 21:56

Ben ben ben gayet kadir kıymet değer bilen bir doğaseverim, hele hele de menekşelere BAYILIRIIMMM, saksılarınızı alıp gelin, hepiniz bendesiniz, ama gitme vakti gelince o saksıları bi daha bulabilir miziniz bilemem:p Tömürcek sen Cevdet'i de al gel, walla benim evimde hiç bi menekşem pislik yapmadı, ziyadesiyle kibar kibar açarlar çiçeklerini ve sonrasında da uslu uslu kuruturlar

bay tömürcek 21-12-2012 22:04

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Papağan (Mesaj 1073078)
Ben ben ben gayet kadir kıymet değer bilen bir doğaseverim, hele hele de menekşelere BAYILIRIIMMM, saksılarınızı alıp gelin, hepiniz bendesiniz, ama gitme vakti gelince o saksıları bi daha bulabilir miziniz bilemem:p Tömürcek sen Cevdet'i de al gel, walla benim evimde hiç bi menekşem pislik yapmadı, ziyadesiyle kibar kibar açarlar çiçeklerini ve sonrasında da uslu uslu kuruturlar

Ablacım merak etme saksıları koyar salonuna geri de almam giderken ama cevdet için aynı şeyi söyleyemicem geri giderken herşeyden önce onu alırım kolumun altına :D Benim menekşelerim de hiç pislik yapmazdı şimdi eski fotolara baktım da sayfadan nekadar da güzelmişler yapma çiçek gibi inşallah şu illet hastalıktan kurtulurum bidaha da başıma gelmez :(

Cymbelina 21-12-2012 22:18

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek (Mesaj 1072998)
Dediğin çok doğru rukiye ablam bende pet bardaklarda dünya yavru dağıttım çoğununkiler kurumuş bakımsızlıktan güneşten :p ;)

Buradan sonrasını okumadım henüz ama...

Amma dedikodu yapmışsınız:dilli: Üff:) Kulağı çınlayan çınlayana:)

bay tömürcek 21-12-2012 22:22

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Cymbelina (Mesaj 1073094)
Buradan sonrasını okumadım henüz ama...

Amma dedikodu yapmışsınız:dilli: Üff:) Kulağı çınlayan çınlayana:)

Dedikodu olmamıştır heralde ya sadece kişi üzerinden örnekler vererek konuyu tartıştık acıcık :D:D

Cymbelina 21-12-2012 22:37

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Rana+miraç (Mesaj 1073005)
Olaya müdahale edemeden duramadım. En esaslısından olsa da bazen yardımcılar başkanlar kadar anlayışlı olamıyor.

Son merhalede cymbelinanın kafa karışıklığı menekşelere olan uzak mesafesinden kaynaklanmakta olup, işin içine miyopta eklenince durum arapsaçına dönmekte ve menekşelere uzak kişilerde görülen, bizim tıpta ''menekşe sevme yetmezliği '' tanısıyla izlediğimiz hastalığa yakalanmış olmasıdır.Cymbelina'nın reçetesine afrika menekşesi başlığını hatmetme iksirini yazıyor ve en kısa zamanda uygulamalı olarak eğitim için Eskişehir'e minik bir menekşe gönderme sözü veriyorum.

Aaa, üstüme iyilik sağlık, oldu canım başlığın hepsini okuyup daha da miyop olayım:dilli:

Menekşeye mesafeliyim ama sevmiyor değilim, severim, böyle ithamlarda bulunmayalım, reca ediyorum. Mesafeliyim ama sordun mu bugune kadar niye? Sormadın...Ayrıca mesafe demişken, o mesafeden dolayı benim artık gönül koymama ramak kaldı:(. Ama böyle menekşe sözünü de not aldım, bilesin:)

Ve de neden anlayışlı değilmişim? Mesajlar ortada. Tömürcek ağlıyor, üzülme diyoruz, bir diyor ki yok eski menekşelerimdi, sonra diyor yok aslında arka odadalar, sonra diyor odamda, sonra diyor yavruları var, dönüyor gene ağlıyor Cevdet yedi eski menekşeleri diye. Kafamı karıştıran o, suç benim mi?:dilli: Ben de Tömürcek'e kronik hyperviolaceae teşhisi koydum:dilli:

Şimdi Tömürcek'in elimden çekeceği var, nerede o çocuk?:p Hem de saf da değilmiş:dilli:

Cymbelina 21-12-2012 22:41

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek (Mesaj 1073017)
Sayın rana+miraç ne güzel bi mesaj yazmışsınız öle tanı falanda koymuşsunuz sayın cymbelinaya ;)

Benim bunları okuyacağımı kestirememiş olamazdınız Sayın Bay Tömürcek.

Terliğimi elime alayım da ben:dilli:

dağçiçeği 21-12-2012 23:15

Tömürcek menekşelerine çok üzüldüm.( Cymbelina beni andı galiba kulaklarım çın çın çınladı ) İnşallah bundan sonra hiç bir çiçeğini kaybetmezsin. Cevdet te çok tatlı. Hele o Aliço yok mu bayıldım hepsine. Güvercinlerde gelince daha da şenlenecek ortalık.

Cymbelina 21-12-2012 23:54

O Cevdet o evde olduktan sonra daha çok üzülür menekşesine Tömürcek. Ya haberi yok ya da anladı bize diyemiyor. Cevdet o saksıları kedi kumu sanıp sulamış ve menekşeler de pörsümüş seyreltilmemiş gübre yüzünden:dilli:

Aliço kim, bana niye kimse bildirmedi? Forumun Hayvancık Enstitüsü müdürüyüz güya, kaçak hayvandan geçilmiyor ortalık:dilli:

Cymbelina 22-12-2012 00:27

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi dağçiçeği (Mesaj 1073149)
bu kez esrarengiz olmadığımı umuyorum. :dilli: :D :D

Sen öyle san, mahsus yapıyorsunuz değil mi? Asıl saf benmişim meğer:dilli: Buldunuz benim gibi garibanı, böyle değişik değişik acayip konuşmalar, mesajlar.

Ne fenasınız, bir de anlamayayım sorayım da iyice zorlanayım diye "bıcırık" deyip geçiştirmiş.

Öhm, pardon - şimdi okudum mesajındaki o alıntıyı. Civcivmiş. Hmm,kem küm.. Bir şarkı vardır "Sözlerimi geri alamam,yazdığımı yeniden yazamam"...:o Özür dilerim. Ama hepsi o çocuğun suçu, terliği yesin de görsün yarın:dilli: Gece vakti koca koca insanları menekşesiyle civciviyle uğraştırıyor, buldu bizim gibi gariban ihtiyar heyetini tabi:dilli:

Yok yok, ben artık yazılanı da görmüyorum, çok özür dilerim, kızcağız yazık parantez içine de yazmış civciv diye - ben nasıl okuduysam orayı artık, evet itiraf ediyorum bu esrarengiz olmamış ama diğer bazı sözlerin esrarengizdi. Bu çocuk da bir öyle bir böyle diye ağladı, kafamı karıştırdı. Gelmeyin üstüme, dalga geçmeye kalkan olursa küreğimle ağzına ağzına vururum

bay tömürcek 22-12-2012 11:21

Ama cevdet menekşelerin yanına giremiyo ki gübrelesin menekşeler in cevdet out :D (cymbelina'nın kafası karışcak gene bu sefer ya terlik yicem ya kürek bu kesinleşti kaçınılmaz oldu):D

Ama sayın cymbelina ben daha küçüküm sizin elinizden terlik ya da kürek yiyeceğime şööle bi Eskişehir'e has çiğ börek yesemde büyüsem olma mı :D Sayın dağçiçeğiyle de diyaloglarınız çok güzel yok yok ben dayanamıcam bitki delilerinin sayfasına gelcem ordaki mesajlarınızda bayılıncak cinsten :D Hem belki dağçiçeği gibi biraz uğraşırsam bende numaralı bi üye olabilirim :D

dağçiçeği 22-12-2012 13:03

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek (Mesaj 1073276)
:D Hem belki dağçiçeği gibi biraz uğraşırsam bende numaralı bi üye olabilirim :D

Sende o ışığı görüyorum ben sevgili kardeşim :D
Cymbelina nın kafasını ben zaten yeterince karıştırdığım için benden sonra kimle konuşsa yanlış anlayacak kıvama geliyor garibim. :D itiraf ediyorum KARAMURAT benim :D :D

bay tömürcek 22-12-2012 14:45

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi dağçiçeği (Mesaj 1073326)
Sende o ışığı görüyorum ben sevgili kardeşim :D
Cymbelina nın kafasını ben zaten yeterince karıştırdığım için benden sonra kimle konuşsa yanlış anlayacak kıvama geliyor garibim. :D itiraf ediyorum KARAMURAT benim :D :D

O ilahi nur bende de var demek ki :D Bakalım benim numaram kaç olcak :D Demek kara murat sizsiniz hahaha :D

Tuğçe 23-12-2012 21:34

Epeydir girip yorum yazamıyordum, şimdi gezdim son bir kaç sayfayı.
Menekşelerine üzüldüm ama kurtardığın yaprakları eskisinden daha iyi hale getireceğine inanıyorum :)
Yılbaşına da hayran kaldım, tek bir tomurcuk ne kadar da kıymetli duruyor üstünde :)

bay tömürcek 23-12-2012 23:17

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Tuğçe (Mesaj 1073923)
Epeydir girip yorum yazamıyordum, şimdi gezdim son bir kaç sayfayı.
Menekşelerine üzüldüm ama kurtardığın yaprakları eskisinden daha iyi hale getireceğine inanıyorum :)
Yılbaşına da hayran kaldım, tek bir tomurcuk ne kadar da kıymetli duruyor üstünde :)

Teşekkür ederim tuğçe :) O tomurcuk gerçekten çok kıymetli hepi topu bidenecik ;)

Maviş 29-12-2012 20:51

Çok geçmiş olsun. Bay tömürcek. Menekşeleriniz için üzüldüm.:( Seradan bahsetmiştin. Seradan katmerli afrika menekşeye dikkat et var mı? Bana gönderdiğin kargo yapraklar sağlam. Köklendi galiba. Küçük yavruları görmek için sabırsızlanıyorum.:D:D:):):D:D

bay tömürcek 29-12-2012 20:56

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Maviş (Mesaj 1077582)
Çok geçmiş olsun. Bay tömürcek. Menekşeleriniz için üzüldüm.:( Seradan bahsetmiştin. Seradan katmerli afrika menekşeye dikkat et var mı? Bana gönderdiğin kargo yapraklar sağlam. Köklendi galiba. Küçük yavruları görmek için sabırsızlanıyorum.

Malesef maviş bende çok üzüldüm ama elimden bişe gelmedi kaç kere de ilaçladım fayda etmedi :( Katmetli menekşe arada oluyo bilmiyorum var mı. Yapraklarına sevindim bu arada inşallah yavrularını görürsün yakında sıcak yerdeyse çabuk yavrularlar ;)

tuya 29-12-2012 21:13

sayın bay tömürcek üzülme bak sen menekşe yapraklarını türkiyenin dört bir tarafına yedekledin onların vakti geldikçe sana tekrar dönecekler kıyamam ben sana ablam bendekiler şimdilik tek zaiyatla devam ediyorlar umarım başka zaiyat vermem de seneye sanada aynen gönderirim kuzum kendine dikkat et sen şimdi sadece sınavını düşünmelisin

bay tömürcek 29-12-2012 21:38

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi tuya (Mesaj 1077601)
sayın bay tömürcek üzülme bak sen menekşe yapraklarını türkiyenin dört bir tarafına yedekledin onların vakti geldikçe sana tekrar dönecekler kıyamam ben sana ablam bendekiler şimdilik tek zaiyatla devam ediyorlar umarım başka zaiyat vermem de seneye sanada aynen gönderirim kuzum kendine dikkat et sen şimdi sadece sınavını düşünmelisin

Baştan çok üzüldüm anlatamam bi hafta kabullenemedim okadar üstü çiçek doluyken bozulmalarını :( Evet onların bana geri döneceğinden eminim çünkü bu sitedekilerin hepsi çok eli açık şuana kadar hiç kimse isteklerim olduğu zaman boş çevirmedi hatta istemediklerim bile neler eler gönderdiler hepinizden Allah razı olsun ;) Ben bu yarıyıl tatilinde alcam inşallah tekrar her renkten bulabildiklerimi açıklarımı kapatcam :p Sanada ayrıca teşekkür ederim ablacım eksik olma o gönderdiğin mum çiçeğine okadar bağlandım ki suda çim yapmaya başlamış saksıya dikcem yarın inşallah çok seviyorum nedense onu ;)

nılgun_dogan 29-12-2012 21:42

Baytömürcek menekşelerin son halini bir resimlermisin merak ediyorum durumlarını.

bay tömürcek 29-12-2012 21:46

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi nılgun_dogan (Mesaj 1077618)
Baytömürcek menekşelerin son halini bir resimlermisin merak ediyorum durumlarını.

Menekşe kalmadı gibi bişey büyüklerden o hasta olanlar haşlanmış gibi oldu zaten yavruların bazısı tomurcukta bereket onlar sağlam :) Yarın çeker atarım hasta olanları telefondan çektiğim için akşamları ışıkta çok bulanık çıkıyo :)

Maviş 29-12-2012 22:10

Hasta menekşelerin saksılarını sabunlu suyla iyi yıka ve iyi durula, toprağını evden uzakta bir yerlere götür. Sağlıklı menekşelerine ve diğer çiçeklerine hastalık bılaşmsın. Çok geçmiş olsun.:):)

rukiyeözgür 30-12-2012 16:12

Geçmiş olsun canım üzüldüm şimdi ama sen üstesinden gelirsin.. O haşlanmış gibi olmuşlar dediklerin soğuktan olmasın Tömürcek?

bay tömürcek 30-12-2012 17:05

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Maviş (Mesaj 1077627)
Hasta menekşelerin saksılarını sabunlu suyla iyi yıka ve iyi durula, toprağını evden uzakta bir yerlere götür. Sağlıklı menekşelerine ve diğer çiçeklerine hastalık bılaşmsın. Çok geçmiş olsun.:):)

Şimdi o hastaları hep söküp atcam maviş topaklarını da atıp saksıları camasır sulu suda bekletcem :)

bay tömürcek 30-12-2012 17:08

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi rukiyeözgür (Mesaj 1077881)
Geçmiş olsun canım üzüldüm şimdi ama sen üstesinden gelirsin.. O haşlanmış gibi olmuşlar dediklerin soğuktan olmasın Tömürcek?

Bilmiyorum ki :( Ama olan oldu artık seraya gelince tekrar alcam yavrular var zaten bikaçı tomurcukta e ekili yapraklarım da var ;) İnşallah o hastalık okadarla kalır bidaha da gelmez :p

İremsıla 30-12-2012 17:34

Geçmiş olsun bay tömürcek,menekşelerine üzüldüm bende 30 çeşit rus menekşemi kaybettim bu yaz.emeklerim paralarım su gibi aktı gitti,mite belası ve bazılarıda seninki gibi haşlanmış gibi oldular bir anda kurtaramadım.

Ama yinede vazgeçilmiyor menekşeden,umarım kayıplarını bir an önce telafi edersin.mutlu yıllaaar....

bay tömürcek 30-12-2012 17:39

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi İremsıla (Mesaj 1077929)
Geçmiş olsun bay tömürcek,menekşelerine üzüldüm bende 30 çeşit rus menekşemi kaybettim bu yaz.emeklerim paralarım su gibi aktı gitti,mite belası ve bazılarıda seninki gibi haşlanmış gibi oldular bir anda kurtaramadım.

Ama yinede vazgeçilmiyor menekşeden,umarım kayıplarını bir an önce telafi edersin.mutlu yıllaaar....

Size de çok geçmiş olsun iremsıla :( Ama dediğiniz gibi vazgeçilmiyo ben tekrar yetiştirmeye başladım bile yaprktan yakında yeni menekşeler de alcam :) İnşallah kayıplarım son bulur hatta kayıplarımız son bulur :) Size de mutlu yıllar :)

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:41.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025