![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sayın rana+miraç ne güzel bi mesaj yazmışsınız öle tanı falanda koymuşsunuz sayın cymbelinaya ;) Ayrıca bana menekşe yavrusu hediye etme gibi bir incelik gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim inanın çok mutlu oldum ;) Ayrıca verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim o saksı ve toprakları uzaklştırıyorum hemen sabah :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bende sizin başınıza toplanmış kalabalığı yarıp; elindeki pazarcı çantasından menekşe yaprakları taşan, gözlüklü yaşlı teyze olarak '' zamane çocukları işte . Kim veriyor bunlara bu akılları bilmem. kıyamet geldi kıyamet diye dizlerimi dövermişim .Tam reklam olur, ulusal kanallara bile çıkarız.
Son mesajlar tam bitki delilikleri sayfasına yaraşır oldu. |
Alıntı:
|
Biri bizi durdursun.Kalkıp tansiyon ilacımı alayım zaten dizlerim de çok ağrıdı bu gün. Çocuklar sizde derslerinizin başına artık hadi, geç oldu.
|
Alıntı:
|
Ben ben ben gayet kadir kıymet değer bilen bir doğaseverim, hele hele de menekşelere BAYILIRIIMMM, saksılarınızı alıp gelin, hepiniz bendesiniz, ama gitme vakti gelince o saksıları bi daha bulabilir miziniz bilemem:p Tömürcek sen Cevdet'i de al gel, walla benim evimde hiç bi menekşem pislik yapmadı, ziyadesiyle kibar kibar açarlar çiçeklerini ve sonrasında da uslu uslu kuruturlar
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Amma dedikodu yapmışsınız:dilli: Üff:) Kulağı çınlayan çınlayana:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Menekşeye mesafeliyim ama sevmiyor değilim, severim, böyle ithamlarda bulunmayalım, reca ediyorum. Mesafeliyim ama sordun mu bugune kadar niye? Sormadın...Ayrıca mesafe demişken, o mesafeden dolayı benim artık gönül koymama ramak kaldı:(. Ama böyle menekşe sözünü de not aldım, bilesin:) Ve de neden anlayışlı değilmişim? Mesajlar ortada. Tömürcek ağlıyor, üzülme diyoruz, bir diyor ki yok eski menekşelerimdi, sonra diyor yok aslında arka odadalar, sonra diyor odamda, sonra diyor yavruları var, dönüyor gene ağlıyor Cevdet yedi eski menekşeleri diye. Kafamı karıştıran o, suç benim mi?:dilli: Ben de Tömürcek'e kronik hyperviolaceae teşhisi koydum:dilli: Şimdi Tömürcek'in elimden çekeceği var, nerede o çocuk?:p Hem de saf da değilmiş:dilli: |
Alıntı:
Terliğimi elime alayım da ben:dilli: |
Tömürcek menekşelerine çok üzüldüm.( Cymbelina beni andı galiba kulaklarım çın çın çınladı ) İnşallah bundan sonra hiç bir çiçeğini kaybetmezsin. Cevdet te çok tatlı. Hele o Aliço yok mu bayıldım hepsine. Güvercinlerde gelince daha da şenlenecek ortalık.
|
O Cevdet o evde olduktan sonra daha çok üzülür menekşesine Tömürcek. Ya haberi yok ya da anladı bize diyemiyor. Cevdet o saksıları kedi kumu sanıp sulamış ve menekşeler de pörsümüş seyreltilmemiş gübre yüzünden:dilli:
Aliço kim, bana niye kimse bildirmedi? Forumun Hayvancık Enstitüsü müdürüyüz güya, kaçak hayvandan geçilmiyor ortalık:dilli: |
Alıntı:
Ne fenasınız, bir de anlamayayım sorayım da iyice zorlanayım diye "bıcırık" deyip geçiştirmiş. Öhm, pardon - şimdi okudum mesajındaki o alıntıyı. Civcivmiş. Hmm,kem küm.. Bir şarkı vardır "Sözlerimi geri alamam,yazdığımı yeniden yazamam"...:o Özür dilerim. Ama hepsi o çocuğun suçu, terliği yesin de görsün yarın:dilli: Gece vakti koca koca insanları menekşesiyle civciviyle uğraştırıyor, buldu bizim gibi gariban ihtiyar heyetini tabi:dilli: Yok yok, ben artık yazılanı da görmüyorum, çok özür dilerim, kızcağız yazık parantez içine de yazmış civciv diye - ben nasıl okuduysam orayı artık, evet itiraf ediyorum bu esrarengiz olmamış ama diğer bazı sözlerin esrarengizdi. Bu çocuk da bir öyle bir böyle diye ağladı, kafamı karıştırdı. Gelmeyin üstüme, dalga geçmeye kalkan olursa küreğimle ağzına ağzına vururum |
Ama cevdet menekşelerin yanına giremiyo ki gübrelesin menekşeler in cevdet out :D (cymbelina'nın kafası karışcak gene bu sefer ya terlik yicem ya kürek bu kesinleşti kaçınılmaz oldu):D
Ama sayın cymbelina ben daha küçüküm sizin elinizden terlik ya da kürek yiyeceğime şööle bi Eskişehir'e has çiğ börek yesemde büyüsem olma mı :D Sayın dağçiçeğiyle de diyaloglarınız çok güzel yok yok ben dayanamıcam bitki delilerinin sayfasına gelcem ordaki mesajlarınızda bayılıncak cinsten :D Hem belki dağçiçeği gibi biraz uğraşırsam bende numaralı bi üye olabilirim :D |
Alıntı:
Cymbelina nın kafasını ben zaten yeterince karıştırdığım için benden sonra kimle konuşsa yanlış anlayacak kıvama geliyor garibim. :D itiraf ediyorum KARAMURAT benim :D :D |
Alıntı:
|
Epeydir girip yorum yazamıyordum, şimdi gezdim son bir kaç sayfayı.
Menekşelerine üzüldüm ama kurtardığın yaprakları eskisinden daha iyi hale getireceğine inanıyorum :) Yılbaşına da hayran kaldım, tek bir tomurcuk ne kadar da kıymetli duruyor üstünde :) |
Alıntı:
|
Çok geçmiş olsun. Bay tömürcek. Menekşeleriniz için üzüldüm.:( Seradan bahsetmiştin. Seradan katmerli afrika menekşeye dikkat et var mı? Bana gönderdiğin kargo yapraklar sağlam. Köklendi galiba. Küçük yavruları görmek için sabırsızlanıyorum.:D:D:):):D:D
|
Alıntı:
|
sayın bay tömürcek üzülme bak sen menekşe yapraklarını türkiyenin dört bir tarafına yedekledin onların vakti geldikçe sana tekrar dönecekler kıyamam ben sana ablam bendekiler şimdilik tek zaiyatla devam ediyorlar umarım başka zaiyat vermem de seneye sanada aynen gönderirim kuzum kendine dikkat et sen şimdi sadece sınavını düşünmelisin
|
Alıntı:
|
Baytömürcek menekşelerin son halini bir resimlermisin merak ediyorum durumlarını.
|
Alıntı:
|
Hasta menekşelerin saksılarını sabunlu suyla iyi yıka ve iyi durula, toprağını evden uzakta bir yerlere götür. Sağlıklı menekşelerine ve diğer çiçeklerine hastalık bılaşmsın. Çok geçmiş olsun.:):)
|
Geçmiş olsun canım üzüldüm şimdi ama sen üstesinden gelirsin.. O haşlanmış gibi olmuşlar dediklerin soğuktan olmasın Tömürcek?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Geçmiş olsun bay tömürcek,menekşelerine üzüldüm bende 30 çeşit rus menekşemi kaybettim bu yaz.emeklerim paralarım su gibi aktı gitti,mite belası ve bazılarıda seninki gibi haşlanmış gibi oldular bir anda kurtaramadım.
Ama yinede vazgeçilmiyor menekşeden,umarım kayıplarını bir an önce telafi edersin.mutlu yıllaaar.... |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:41. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025