![]() |
Alıntı:
|
Ben Vınn mağduru bir kulum. Bitince yükletene kadar beklemekteyim. Bu arada ben yokken ne çok soran olmuş beni (!) :D
Evet Kamelya' da bahar soğanları vardı. :) Ben şimdilik izlemedeyim. :D |
Alıntı:
|
Enes nerede senin bu çiçekçi..baya çok çeşit var mı? benim sakarya da en çok yaşadığım sıkıntı kaktüs ve sukulent satışının az olması..:(en nadir satılan türlere kafayı takmışım bir kere..bazen migrosta bazen de koçtaşta birşeyler bulabiliyorum..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Onbir aylarım coştuu :D Maşallah durumları çok iyi bayılıyorum bu çiçeğe ve kokusuna :p Tek sevmediğim yönleri en ufak bi sabah güneşinde bile buruşuyorlar hiç güneşe gelemiyorlar gölge yer ayarlamam lazım ;)
Eklenti 384394 Eklenti 384395 Eklenti 384396 |
2 Eklenti(ler)
Bu onbir ayları da çiçekçiden yeni aldım ;) Çeşit çoğalsın diye yazın tohum yaparlarsa tohumlarını alıcam tohumdan ürettiklerim daha güzel oluyorlar ;) Yukardaki pembeleri tohumdan yetiştirdim turuncu beyazlı çiçekçiden alma pembeler daha sağlıklı ona nazaran ;) Seradan alınanlar eve getirince biraz bozuluyorlar :p
Eklenti 384401 Eklenti 384402 |
3 Eklenti(ler)
Frezyamın biri açtı sarı çıktı, koyu pembe çok istiyordum ikincisi pembe çıkar inşallah diyordum ama ikincisi de sarı olucak büyük ihtimal :) Kokusu muhteşem aynı çuha gibi kokuyor tatlı bir kokusu var ;)
Eklenti 384403 Eklenti 384404 Eklenti 384405 |
3 Eklenti(ler)
Bugün çiçekçiden küçük sakız sardunya aldım renkleri çok hoşuma gitti biri çok koyu pembe diğeri mor içi beyazlı ;) Daha çok küçükler ama büyürler elbet :p
Eklenti 384407 Eklenti 384408 Eklenti 384409 |
3 Eklenti(ler)
Çömlekteki hercaim açtı bu rengi çok seviyorum ;) Buz çiçeğimi de geçen gün çiçekçiden aldım ve mavişimi de ananemden getirdim ;)
Eklenti 384411 Eklenti 384412 Eklenti 384413 |
Off frezyanın kokusu buraya kadar geldi. Güzel bir şey kokuyor odada diyorum meğer sen sayfa kokudan yıkılıyormuş. On bir Aylar muhteşem renkleri çok güzel. Sağlıklı,bol bol çiçek açsınlar :)
|
Alıntı:
|
Üstadım sayfana başından sonuna baktım, bu güzellikleri ve tecrübelerini paylaştığın için teşekkür ederim.
|
Alıntı:
|
Bu küçük sardunyaları kamelyadan aldın sanırım ne kadara aldın? :)
|
ben frezyaları yeni ektim sizinki gibi olurlar heralde
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Tömürcek hepsi çok güzel canım yine ellerine sağlık:) Özellikle sakızlar çok güzelmiş güle güle büyüt..Sınav sonucu nasıl? Benim 12. sınıflarım pek iyi değil de:))İnşallah seninki iyidir canım:)
|
Alıntı:
|
Hayırlısı canım.. Her şey gönlüne göre olsun:))
|
masallah gercekten cok güzeller cicekleriniz nazar deymesin diyelim :) bu arada menekseleriniz birbirinden güzel bende menekse yok lakin bu güzellikleri gördükten sonra bende düsünüyorum bakalim hayirlisi:)
|
Alıntı:
|
Sevgili bay tömürcek,23 sayfayı sonunda okudum bitirdim.Çok beğendim.Sayfana epeydir uğranmadığı için de güncellemek ve beğenimi sunmak adına yazıyorum.
Ablacım ben de epeydir sabriye aramaktayım.Baktım senin sabriye çok verimli,acaba bir torun da Kozak Yaylası'nda yetişirmi dedim.Bi yazıverem de nolu nolmaz,belki bize de düşer bi parmak sabriye,dimi gülüm :) (Not:Gülüm kelimesi bizim yörede kendinden küçüklere bir hitap şeklidir). Sevgiler. |
Alıntı:
|
Evet miliiden bahsediyorum. Bizim yörede euphorbia miliiye ne deniyor bilmiyorum,hatta var mı yok mu o da meçhul.Bay tömürcek sabriye dediği için, ben de öyle dedim :)
|
Alıntı:
|
Eyvallah bay tömürcek,inşallah bende de senin beğendiğin çiçeciklerden bulunur da ben de sana yollayıverim gaari...
Sabriyenin dımdıklılarını gördün mü?Onlar da biri birinden sevimli.. |
Alıntı:
|
Bay tömürcekcim,tropiksera.com'da euphorbia milii çeşitleri var.Daha sabriyenin düz rengine sahip olmadan,çillisine,çizgilisine gönlüm kaydı.Nolcek bilmem.Pek de pahalı.32 liracık. :)
|
Kardeşim yeni kıpırtılar görünce sayfanda dedim artık beklediğim üstü çiçekli E. millii çiçeklerini göreceğimi ummuştum. Ama yok olmadı. Paylaşım öncesi dolgunluklarını kazanması için artık elleme şu bitkilerini kaybedeceksin diye korkuyorum. Paylaşmak güzel bir şey ama tek dal kaldıklarını düşünüyorum ve bundan sonra sana önerim paylaşımı sonraki gürlüğe kadar durdurman. Yoksa bitkilerini kaybedeceksin. Biride çıkıp sana ne derse diye düşünmedim değil bunu yazarken ama senin için yazıyorum aklında bulunsun. Kaybetmektense paylaşıma son ver derim. Bitkinin halini hayal edebiliyorum o eski gürlüğünü alana kadar elleme artık.
Biraz can ver artık sayfana. Çiçekli güzelliklerini bekliyorum. :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Gııız bay tömürcek,hinci senin sabirye kepkel mi galıvedi gaari.Öhöm öhöm düzeltiyorum.
Sayın bay tömürcek,euphorbia miliin benim yüzümden kuşa dönmesin.Arkadaşının dediği gibi dağıta dağıta elinde bir kuru dikenli dal kalacak.Bekleyebilirim. |
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Flaşımda hala sorun var ama foto işini halletmeye çalışıyorum şimdi biriktiler çünkü ;) İlk olrak fulümle başlıyorum okadar çok istiyodum ki ayağıma gelmiş geçen hafta seradan aldım boyu 50 cm kadar ve 3 tane dalı var inşallah bu sene açar da şu çok heves ettiğim domatese batırma işlemini gerçekleştirebilirim :D
Eklenti 395696 Eklenti 395697 Eklenti 395698 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:31. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025