![]() |
bisikletli aranjman harika olmuş ellerine sağlık .
|
evet bisiklletli olan harika görünüyor..
|
henüz yılbaşı çiçeğini içeri alma SN.ferzan bırak kalsın çok aşırı soğuklar yok henüz,yerineden oynatıcak olursan bütün tomurcuklarını döker şimdilik biraz daha büyüyene kadar tomurcuklar kaldın SN.ferzan :)))))
|
çok yaratıcı fikirler. buraya üye olmakla ne kadar doğru bir iş yaptığımı şimdi daha iyi anladım. paylaşımlarınıoz çok güzel:)
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Sayın bay Tömürcek in gönderdiği hediye menekşe yaprakları yerlerini buldu.Teşekkürler Sayın bay tömürcek.
|
Sayın farpali 54 mesajınızdaki Tanrı misafiriniz anladığım kadarıyla süs domatesi ya da domates biberi olarak bilenen benimde çok sevdiğim bir bitki.
Ayrıca çiçekleriniz çok güzeller. Bunun yanı sıra görselliğe önem vermeniz ve değişik görsellikler katmanız çok hoş olmuş. Elinize sağlık diyorum. Bir takipçi daha kazandınız. ;) |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Böylesine yağmurlu ve soğuk bir havada,sardunyalarım renkleri ve güzellikleri ile içimi ısıttılar,onları izlerken kısa bir molada hiç üşümedim.
|
Alıntı:
Birkere bu menoşların altındaki uğur böcekli yapraklı saksı altı çok gıcık durmuş, çıkar onu at bana doğru ben çöpe atıcam onu :p birde o balkondaki kaktüslerin olduğu ferforje sehpada öyle hiç hoş değil,ne o öyle çıkar o saksıları ondan beni sinir edip duruyosun zaten ;) SAYIN FERZANIN DİKATİNE ;) |
sevgili ferzan bende menekşelerin konduğu keçeye bayıldım uğurböcekli pek şirin bir çit. nerden aldığınızı sorabilir miyim?
|
Alıntı:
Avize çiçeğinin tohumu için destek benden, baharı beklemeyin ekin bahara kadar 5-6 yaprak olur. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Dikey Bahçe, Yeşil Duvar |
1 Eklenti(ler)
Bu sabah,Sonbaharın son güneşli günlerinden biriydi sanırım..Balkonumdan baktığımda bu manzara beni mest etti;yasemin sarmaşığın üzerinde keyiflice güneşlenen sarman!..gamsız,dertsiz keyif içerisinde.:)
|
1 Eklenti(ler)
Pazardaki çiçekci bu çiçeğin adını sorduğumda "Cennetin Kapısı" dedi bana,valla ben onun yalancısıyım.
|
1 Eklenti(ler)
Pazardaki satıcı yayılan bir çalı trü dedi çıktı işin içinden...
|
1 Eklenti(ler)
Bumu çalı?!...
|
Sakız Sardunyası
1 Eklenti(ler)
Sakız sardunyalarım ve diğerleri bu yıl beni hiç üzmedi...
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Şapkalı kızın saksısında ,Fulümün dibine besin olsun diye gömdüğüm domateslerimden çıkan filizler var.:)
|
1 Eklenti(ler)
Çilek tohumları ekildi...demleniyorlar!...birkaç karışık tohumda serpildi boş yerlere..
|
1 Eklenti(ler)
Nakkaş sarmaşık tohumlarıda hızla çimlendi ve büyüyorlar.
|
Sayın farpali,
Çiçekleriniz güzel, saksilariniz ve aksesuarlariniz ayrı bir güzel. Hep ozenmisimdir, ciceklerle ve aksesuarlarla yapılan kompozisyonlara. Siz çok güzel başarıyorsunuz bu işi. Tebrik ederim. Eğer sakıncası yoksa çilek tohumlarını ektiğiniz saksinizi nerden edindiğinizi öğrenebilir miyim? |
Alıntı:
|
Sevgili farpali bütün çiçeklerinizi kelebek misali gezdim, hangisini sevdim? Tabiyki hepsini, çok güzeller, ve uğur böcekli saksı süslemenize bayıldım, heykeller ve ferforje askılıkta iyi fikir, ince bir zevkiniz olduğu anlaşılıyor, kahvemi içtim çiçeklerinizle sizi çekiştirdik, onlarda sizi çok seviyormuş :)
|
Alıntı:
|
sakız sardunyaları uzun saksı içine birkaç kök dikerek güzel bir görüntü elde edebilirsiniz çok hoş gözüküyor
|
bayıldım sardunyalara maşallah hepsi çok güzel çiçeklerinizin farpali
|
Alıntı:
|
Sevgili Farpali,
Maşallah bitkilerinizin hangi birini saysam, ellerinize sağlık hepsi de oldukça sağlıklı ve bol çiçekliler. Fulunüz, kaktüs ve sukulentleriniz, kediniz, o incecik zevk ve yarttığınız detaylar muhteşem. Çok keyifliydi. İyi günlerde sağlıkla büyütün inşallah. |
Alıntı:
|
Çınar Ağacı
1 Eklenti(ler)
Bahçemde yıllardır duran Çınar Ağacınıda gülümsetebildim nihayet:)!..komşularıma süpriz olucak:)
|
harika nasıl oldu bu:)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:23. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025