![]() |
Gülsencim inşallah bana gelince ellerini sımsıkı tutacam onunla uyuyacam ellerinin yeşilliği bulaşsın banada :)
|
Bu gece sayfanıza davetsiz misafir;İlk sayfadan itibaren tekrar gezdim dolaştım,elişi göz nuru işlemeleriniz dahil herşey emeğin ispatı...Kızınıza ömür boyu mutluluklar diliyorum,Allah mutluluğunu daim etsin...Sevgiler.
|
Allah nazardan saklasın hepsi çok güzel ellerinize sağlık. Bazı kişilerin bitkilerle uyumu gerçekten iyi ne dikseler tutuyor. Misal Sn. GÜLSEN ;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
sn.Alacakaranlıktn aldığım budah ve yeni siyam ikizi kaktüsüm :D
|
Gülsen ablacığım yeni güzellerin harika ellerine sağlık.kızımın tatil başında bademcik ameliyatı nedeniyle,bu aralar uzak kaldım döndümki maşallahın var.kısmetse ev aldık baharda naçizane çiçeklerimle benide bekleyin canım sevgilerimle.
|
Çok geçmiş olsun sevgili iremsılam ameliyatmı olmuş acil şifalar dilerim ablacım. ALLAH hayırlı etsin evini canım güle güle sağlıkla mutlulukla oturmayı nasip etsin inşallah .Dört gözle bekliycem güzel bahçenin görüntülerini ablacım.
|
Teşekkür ederim canım ablam,nihayet ev sahibi olucaz inşallah.site tarzı olsada 100 metrekare bahçemiz ve çiçeklerle süsleyebileceğim kadar hobi alanları var.müstakil istiyordum ama kısmet değilmiş,vardır bundada bir hayır diyorum.
1 aya kadar taşınıyoruz kısmetse o zaman fikirlerinizi almak istiyorum üstadlarım,haydi elimden tutun bende yeşil parmak olmak istiyorum.sizi seviyorum.saygılar. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Miltoniam yeni yavru veriyor hadi bir yavru daha bebeğim 4 e tamamlamam lazım :p
|
2 Eklenti(ler)
Dendrobium tomurcuk diye bekledim ama meğer yavru veriyormuş çok tatlılar :p
|
5 Eklenti(ler)
kaktüs tohumlarım MAAŞALLAH çok güzel gelişiyorlar :rolleyes:
|
Alıntı:
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için sevgili farpali.;) |
2 Eklenti(ler)
alacakaranlıktan gelen turuncu çiçekli kaktüsümün çiçekleri 4 günlük kargo eziyetine dayanamayıp bütün çiçekleri ve tomurcukları üstüne dikenlere yapışıp solmuşlardı ertesi sabah uyandığımda kaktüsümün bir çiçeği çok rahatlamış olucakki bana hafif gülümsedi :D
|
4 Eklenti(ler)
bugün kafkas gülüm geldi taaa trabzonlardan gönderen abime çok teşekkür ediyorum.Gelir gelmez hemen saksısına ekildi,umarım o güzel çiçeklerini açar bende o miss kokuyu alırım :p
|
5 Eklenti(ler)
suda köklenmesi için bıraktığım atlas türü çeliğim sudaki köklenmesi yetmemiş üsttende havai kök oluşturmaya başlamıştı kii artık daha fazla kök salmasını beklemeden ekeyim dedim :rolleyes:
|
4 Eklenti(ler)
Dün gittiğim praktikerden çektiğim bir kaç çiçek ve fiyatları ;)
|
1 Eklenti(ler)
en ucuz açelyalardı
|
2 Eklenti(ler)
orkideler 19.90 dı tek dallı olanlar,hepside çok kötü olmuşlardı çiçekleri soluktu sadece bu beyaza bayıldım
|
O beyaz ortası fuşya aranan orkideler arasındaydı alındı mı acaba:confused:
Bir de Gülsen abla bazen ne söyleyeceğimi şaşırıyorum, atlası suda köklendirmek de neyin nesi. Nasıl oluyor bu işler hiç anlamıyorum. Maşallah diyorum, iyi geceler diliyorum. |
sevgili Denizardacan sadece kaynamış soğumuş suda bekletiyorum mutfakta rafda köklenincede ekiyorum ablacım özel bişey yapmıyorum :D yok be ablam henüz alamadım o orkideyi :)
|
5 Eklenti(ler)
bu sabah İstanbuldan gelen orkidelerim :rolleyes:
|
5 Eklenti(ler)
çiçeklerin yakın görüntüsü
|
3 Eklenti(ler)
sabah kaltığımda hava çok güzeldi seramı açtım biraz güneşlensinler diye ;)
|
Orkideleriniz maşallah çok güzeller; uzun seneler çiçekleriyle sizi mutlu etsinler Gülsen hanım.
Esen kalınız. Saygılar... |
2 Eklenti(ler)
çileklerim olmaya başlamış bile :p
|
çok teşekkürler sn.milaca2010 daha güzelleri sizlerin olsun. Selamlar ....
|
Alıntı:
|
çileklerim olmaya başlamış bile :p[/QUOTE]
Maşallah gülsen abla çileklerinde senin gibi her dem çiçekli bahar tazeliğinde pırıl pırıllar.sevgilerimle. |
çok teşekkürler sevgili farpali ve sevgili iremsılam :D
|
1 Eklenti(ler)
sevim arkadaşımın gönderdiği sihirbaz gülüm tutmuş arkadaşlar :)
|
5 Eklenti(ler)
peperemo diye bildiğim ama daha sonrada hosta olduğunu öğrendiğim çiçeğim açtı arkadaşlar :p
|
Bence bitkiniz hosta değil, sevgili GÜLSEN. Buradaki bitkilerle karşılaştırın isterseniz. Ama çiçeği çok güzelmiş.:)
|
Maşallah sevgili Gülsen elinizden hiç bir bitki tutmamazlık, açmamazlık yapmıyor. Keşke benim de böyle bir kabiliyetim olsaydı. Sevgiler...
|
Sevgili Gülsen Abla, kış boyunca çiçeklerini defalarca izledim.Bayıldım tek kelimeyle.Ellerinize sağlık,emeğinize sağlık,gönlünüze sağlık.Yaşadığım yer itibarıyla öyle büyük yapı marketlere ulaşamıyorum.Sera zaten hak getire.Bütün cesaretimi toplayarak bazı çiçek filizlerine talip olmak istiyorum.Henüz erken biliyorum ama içim kıpırdıyor her sayfaya girdiğimde.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:42. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025