![]() |
Teşekkür ederim Tika. Bende siteden sahip olduğum pasiflora tohumlarını ektim, bir ay oldu. Hala bir hareketlenme yok. İnşallah eken herkesin pasifloraları olur.
Haklısınız başkasının istemediği bizler için değerli. Benim anlamadığım neden çöp? Bakan birine ver. Çiçek ismi için tekrar teşekkür edrim. Artık benim de bir kalonşom var. |
Sayfanız hayırlı olsun... Ne güzel bilgi paylaşımları olmuş.bende emin değilim ama annemden çaldım dediğiniz mesaj 10 daki parlak mustafa bitkisine benziyor daha sonra büyük boyutlu ve yakından olursa daha kesin bi cevap bulabilisiniz tabi.Ha bir de karanfilinize bende bayıldım rengi çok güzel maşallah.bol çiçekli günler ;)
|
Mesaj 10daki bitki Parlak Mustafa değil. Tam anlaşılmıyor ama sanırım o da Kalanchoe.
|
hoş geldin sevgili dilek sarıkaya sayfan hayırlı olsun. Benim sayfamı ziyaretinden yola çıkarak sayfanı buldum arkadaşım. aramıza hoş geldin iyiki geldin, ellerine sağlık büyük emeklerle bişeyler üretmeye çalışıyoruz hepimiz, güzel bol çiçekli günler diliyorum arkadaşım:p
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:59. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025