![]() |
Alıntı:
seneye daha erken ekeceğim |
cicekler cok guzel.ozellikle menekse ve begonyalara bayildim.eline saglik.
|
Merhaba sevgili Aydan terasını baştan sona keyifle gezdim. Bitkilerinin hepsi harika görünüyor. Glayör tohumlarından hala varsa ben de istiyorum. Sevgiler...
|
bardak menekşeleri hatırladım. güzel olmuşlar, topraklarını değiştirdiniz mi?
Balkonda bukadarcık oluyor dediğiniz domatesler gene 3 günlük salata ya yeter :) :) |
Alıntı:
Sevgili Gökçe adresini yazarsan yollarım |
Alıntı:
bardak menekşelerin saksını yeni degiştirdim :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
sevgili naz bende bu sene ilk defa yetiştirdim kısmet sanırım alınan fıde çok önemli |
yeni fotolar
5 Eklenti(ler)
yeni
|
5 Eklenti(ler)
yessssyeniii
|
5 Eklenti(ler)
yeniii
|
mumların kök kısımlarındaki strecler ne için ?
|
sn.aydam sayfanızı ve terasınızı şöyle bir dolaştım keyif aldım ellerinize sağlık güle güle büyütün bitkilerinizi.....:)
|
sevgili aydam terasını ve salonunu zevkle gezdim. herşey çok güzel ama son halleri terasın harika olmuş. bitkiler büyümüş serpilmiş sevilecek kıvama gelmiş. böyle dolu dolu heryer , sanırım içinde şarkılarla dolaşıyorsundur. şimdi gelelim beğeni listesine: yasemin, hoya, ruj çiçeği, camelya,gardenya... hepsi çok güzel görünüyor ama bunlar daha cici. son olarak soru: gardenya ya verdiğin limon tuzlu suyu nasıl hazırlıyorsun oranı ne kadar?
|
merhaba sibel mesajları şimdi okuyabıldım geç cevapladığım için özür dilerim. Gardenyaya verıdıgım suya gelınce lt lik dınlemiş suya 2/3 tane limon tuzu koyuyorum.
|
Sevgili alacakaranlık Evde muhabbet kuşumuz var yaprakları yemesin diye :)
|
sabah sefaları
3 Eklenti(ler)
1 ay sonra taze toumları elimde olur isteye yollayabılırım
|
Alıntı:
|
artık yiyemiyor :)
|
Alıntı:
bendede kanarya var. psikopat çıktı, evde yeşilliğe dair ne varsa yiyor. en sonunda kafese kapatmak zorunda kaldım. kazaran kafese yaklaşan yeşilliklerin canına okumaya devam ediyor :) :) |
1 Eklenti(ler)
.................
|
5 Eklenti(ler)
sabah sefalarının son halı
kasımpatı |
açelyama ne oldu
1 Eklenti(ler)
bazı yaprakları soldu
|
1 Eklenti(ler)
sizce bunlar tomurcukmu
|
maaşallah, çok güzeller, kasımpatılar ne çabuk açmış...
|
Alıntı:
|
maşaallah sizdede yok yok. hepsi çok güzel
|
trb seyahtından karaler
5 Eklenti(ler)
sevgili hemşerim sagolsun bizi agırladı uyelerimizden kaptan ın bahçesinden karaler
|
orman gulleri
5 Eklenti(ler)
kokusu muhteşem
|
laleler
5 Eklenti(ler)
bol çeşit Kaptanı yaz ayında ziyeret edip mor salkımın altında çay içeçegiz insaallah belki alacakaranlıkta olur :p
|
Sevgili aydam merhaba; hoşgelmişsin... Bir müddettir göremiyorduk seni tekrar gördüğüme; bir de Sayın KAPTAN ın bahçesinden seslenmiş olmana sevindim.
|
Alıntı:
Bu bölümü aşağıdaki linkte paylaşırsanız çok memnun olurum http://www.agaclar.net/forum/karaden...gesi/25211.htm Gelecek sefere bu kadar acele olmasın lütfen. Bu konuda alacakaranlık ta aynı yaptı:( Yinede çayımı içtiler. Siz çay bile alamadan uçtunuz.:D Ben fotoğraf çekemedim:( Kızınıza selam. Çektiği fotoğraflar için teşekkür ederim. |
Alıntı:
Selamlar |
:) :) Ziya abi ben geldim yemek yedik dedikodi yapamadık, torunun seni sattı :D :D baya birşey yapmıstık. Bir dahaki buluşma Trabzon toplantısı seklınde olur :)
Aydam hanım kafkas gülü almış olmanız lazım, göremedik :D |
Sayın alacakaranlık siz bile çok kısa kaldınız ama aydam fırtına gibi bir taraftan bahçeye girdi kafkas gülünü gördü ve yola koyuldu.
İkinizde öğleden sonraya kaldınız ve zaman yeterli olmadı. İnşallah yazın daha erken davranırsınız da doğanın tadını beraber çıkarırız. aydam hanım bahçenin en sönük zamanında uğrayınca hayal kırıklığı da yaşamış gibi oldu:) 1 ay sonrası bile çok fark edecek. İnşallah yaza tekrar buluşuruz. Ziyaretime gelmeniz beni ziyadesiyle memnun etti. Çok teşekkür ederim. |
Ziya bey geç kalmıştım yol iz bilmem ben yol biraz korkuttu beni :) bu mevsimlerde bütün bahçe ve teraslar toprak halinde ilk bahara hazırlanıyor hayal kırıklığı değilde biraz kıskandım hayat size güzel mis gibi hava biz saksılarda bitki yetiştirmeye çalışıyorken Maşallah siz buyuk fidelerin yerini beğenmeyip yerleri değiştiriyorsunuz ayrıca manzara harıkaydı :)
aynen Alacakaranlık yaza trb buluşmasını yapalım |
Memleket çağırıyor :) :)
|
sonbahar
5 Eklenti(ler)
terastan son bahar görüntüler güllerim
lalelerim kamelyam |
hanımeli
5 Eklenti(ler)
terasta hanım eli
ceylan gözü camelya ve belediyeden aldıgım sogan ne oldugu hakkında bir bilgim yok :p |
yaseminim
5 Eklenti(ler)
madasdkar yasemınım halı fena Alacakaranlıktan acıl tavfiye beklıyorum
orkıdelerım |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:35. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025