![]() |
Sayın Anzac merhaba; sardunyalarınızla tekrar hoşgelmişsiniz... Sardunyalarınızın renkleriyle, çiçekleriyle gerçekten maşallahı var... Çok güzel çiçeklenmişler. Ellerinize sağlık...
Su sorunu yaşadığım için bu sene daha çok sardunyalarla ilgilenmeyi düşünüyorum ben bu güzel çiçeklerin sırları nedir bilgilendirir iseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler... |
Sayın Anzak merhaba,o sardunyalarınız ne olmuş öyle,hayran kaldım.Çok güzel çok sağlıklı çiçekleriniz.Maşallah diyeyim.
|
sayın anzac,sayfanızı yeni fark ettim.bu ne güzel ve düzenli balkon. göze çok hoş görünüyor. balkonunuzdan çiçekleriniz eksismesin.
|
Herkese teşekkür ederim. Sardunya konusunda ekstra bir sırrım yok aslında. Saat 11' den itibaren tüm gün batana kadar güneş alan bir balkonum var. Belki bu dezavantaj bile olabilir; sardunya dışında çiçek yetiştirmekte zorlanıyorum...
|
Sardunyalara toprak kuruyunca su veriyorum. Bir de iki haftada bir suya sıvı gübre katıyorum hepsi o kadar. Umarım çok daha güzelleri sizin olur...
|
2 Eklenti(ler)
Üç sene önce hediye gelen guzmanya. İlk çiçeğini döktükten sonra öylece duruyordu. Azimle sabrettim en sonunda çiçek açtı...
|
merabalar arkadaşlar ben küpecik bende yılbaşı çiçeğine bayıldm nerde bulabilirim ayrıca doğayı çiçekleri çokkk seviyorum sevgilerimle
|
Merhaba, İstanbul'daki seralarda bulmak mümkün. Bu arada son karda tüm çiçeklerim dondu; baharda her şeye sıfırdan başlamak gerekecek.
|
Çok teşekkür ederim; uzun zaman oldu.
|
Teşekkür ederim.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:58. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025