![]() |
Evet evet haklısınız sayın h-doğan, geçen sene morunu almıştım hatırladım şimdi... teşekkür ederim.
|
3 Eklenti(ler)
İlk menekşem...
|
3 Eklenti(ler)
Ve begonya...
|
5 Eklenti(ler)
Üç çeşit yaprakgüzeli var, birbirinden değerli...
|
3 Eklenti(ler)
Karanfilin üzeri tohum dolu...
|
5 Eklenti(ler)
Tüm çiçekler bir yana, sardunyalar bir yana...
Geçen seneden kalan sardunyalar, kışı dışarıda geçirdiler. Fazla güneş göremediler daha ama keyifleri yerinde.... |
4 Eklenti(ler)
Sardunyalardan devam, mutfak balkonundan...
|
4 Eklenti(ler)
Sardunyalardan devam...
|
3 Eklenti(ler)
Geçen yaz fazla sulamadan kaybetmek üzere olduğum oxalis ancak kendine gelmeye başladı...
|
3 Eklenti(ler)
4 gün evde yoktuk...kumru gelmiş saksıya yuva yapmış, üzerine bir de yumurtlamış...
|
Ne güzel bir durum böyle şeyler hiç beni bulmaz..:D
|
Çiçekleriniz çok güzel olmuşlar. Bence de sardunyalar olmazsa olmaz. Ellerinize sağlık.
|
Kuru yeri bulunca, bir de evde kimseyi görmeyince konaklamaya karar vermiş. :D
|
3 Eklenti(ler)
Bu da tatil dönüşü Yalova seralarından aldığımız orkidemiz...
|
3 Eklenti(ler)
Bu ağacı yolda yürürken gördüm ve hemen fotoğrafını çektim. Ne ağacı olduğunu bilmiyorum ama ilk defa böyle bir şey görüyorum. Gövdesinden çiçek fışkırıyordu, özel olarak süslenmiş sanki....
|
İsmini bilemediğiniz ağaç erguvan ağacıdır.
|
3 Eklenti(ler)
Bu seneki ilk petunya balkondaki yerini bugün aldı; bu seferki katmerli....
|
3 Eklenti(ler)
Bir gün sonrasında ikinci yumurta da geldi.
Bu arada kumrular hakkında yeni şeyler öğreniyorum. Anne ve baba dönüşümlü olarak kuluçkaya yatıyorlar. Kuluçka süresi yaklaşık iki haftaymış; 4 -5 günümüz kaldı bu durumda... Heyecanlı günler bizi bekliyor... |
1 Eklenti(ler)
Bu da balkonumun son hali, biraz düzenleme gerekiyor.
|
Merhabalar, başından beri heyecanla izliyorum balkonunuzu ve son halini görünce şok oldum. İnanılmaz güzel! Bütün çiçekleriniz o kadar harika, saksılarınız, düzenlemeleriniz o kadar zevklice yapılmış ki bayıldım! Çok zevk sahibi olduğunuz anlaşılıyor. Balkonunuzu ve çiçeklerinizi çok kıskandım, nazar değmez inşallah :)
|
Alıntı:
|
Balkonunuz rengarenk olmuş,her şey harika görünüyor.
Kumrular ziyarete geldiği için çok şanslısınız. Eminim yavrularının büyümesini izlemek de çok keyifli olacaktır. |
Çok teşekkür ederim; severek yapılan, emek verilen her şey güzel oluyor...
|
1 Eklenti(ler)
Size daha abartılı bir erguvan örneği göndereyim izninizle :)
Alıntı:
|
Evet benim gördüğümün bunun yanında lafı bile olmaz; harika gerçekten... Özellikle sararak elle yapılmış gibi....
|
4 Eklenti(ler)
Katmerli petunya, her çiçeği ayrı bir manzara...
|
Balkonunuz harika görünüyor çiçeklerinizin hepside ayrı bir güzel pembeli olan yaprak güzelinden bir dal büyütmeye çalışmıştım ama bir türlü beceremedim. Sizinkilerin üçüde harika görünüyorlar:)
|
Teşekkür ederim sayın günebakan.. pembe yaprak güzeli benim de en zorlandığım çiçeklerden bir tanesi.. bir kaç defa kaybetmek üzereyken çelik alıp kurtardım... Halen de tam çözebilmiş değilim neyin eksik veya fazla geldiğini. Bu sefer fena gitmiyoruz bakalım...
|
3 Eklenti(ler)
Ve yavrular karşınızda...
İki gün evde yoktuk, döndüğümüzde ilk iş balkona bakmak oldu. İlk baktığımda tek yavru yumurtadan çıkmıştı; akşam anne-baba nöbet değişiminde baktığımda ise ikinci de gelmişti. İki resim arasında sadece 2 saat var. Bu arada yeni bir şey daha öğrendim; kırılan yumurtaları yuvada bırakmıyorlar, özenle ağızda taşınarak uzak bir yere götürüp bırakılıyor.... |
Petunyalarınız harikalar, kokularını alabiliyorum.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:17. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025