agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   Canan / balkon (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/27205.htm)

Canan 21-05-2012 19:35

4 Eklenti(ler)
Kalanşolar yakında çiçeksiz kalacak ...

Canan 21-05-2012 19:44

5 Eklenti(ler)
Sardunyalar son durum...
Genel görünüm : Balkon demirleri ve saksıların çoğu boyandı ....

Asya Ceylan 22-05-2012 10:33

Son hali balkonunuzun çok güzel üç adet sigara paketleri hariç ;)

kerime 22-05-2012 14:55

Çok hoş olmuş balkonun son hali.Sağlıkla keyfini sürün.

redsonia 22-05-2012 15:09

sevgili canan ellerine sağlık zaten güzeldi balkonun daha da güzelleşmiş...:))

Canan 22-05-2012 17:52

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi kerime (Mesaj 970719)
Çok hoş olmuş balkonun son hali.Sağlıkla keyfini sürün.

Kerime teşekkürler... Az önce sizde misafirlikteydim, çok güzel çiçekleriniz var.

Canan 22-05-2012 17:55

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi redsonia (Mesaj 970734)
sevgili canan ellerine sağlık zaten güzeldi balkonun daha da güzelleşmiş...:))

Teşekkürler, sadece dağınıklığın toplanması kaldı, asılacaklar asar
, kalan saksıları da boyarsam oturabilirim. Balkonundaki yağmur sonrası görünüm çok hoştu.
Arkadaşının kızının tasarladığı :) bardaktan ben de yapıyorum arada...
Kolay gelsin...

Nevzat 22-05-2012 18:39

Herşey çok güzel..

kerime 23-05-2012 18:18

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Canan (Mesaj 970830)
Kerime teşekkürler... Az önce sizde misafirlikteydim, çok güzel çiçekleriniz var.

Her zaman beklerim misafirliğe.Bende size geldim.Teşekkür ederim sizinkilerde öyle.

Ayşe Derin 05-08-2012 01:23

Güzel kalbinizden yansıyan emeklerinize bayıldım.Sefanız olsun, neş'e ve huzurla seyredin...

gokcegokce 05-08-2012 02:29

Balkonunuz bir harika olmuş elinize ve yüreğinize sağlık.

Türkan 05-08-2012 09:44

balkonunuz cok guzel. renglerin ahengi muhtesem.cicekler doyumsuz.hepsi saglikli gorunuyor.cok begendim.izlemeye devam......

nuray topcu 05-08-2012 21:20

ovvv ben bu balkonu gördüğümde başım dönüyor....harika...güle güle yaşayın orada..

Maviş 09-08-2012 18:10

Balkonunuz cıvıl cıvıl rengarenk çiçekleriz çok güzel.:):):D

Tika 10-08-2012 09:43

Çiçekleriniz ve balkonunuz çok güzel Canan Hanım.
Siz de benim gibi çiçeklerinizi balkon demirine asmışsınız.Benim bir komşum sürekli su damlıyor diye şikayet edip duruyor.Sizde durum nasıl?
Bu kadar çiçeğiniz olmasına rağmen oturacak genişçe bir yeriniz de var;ama seneye kadar balkonunuz biraz daha dolabilir.Benden söylemesi. :) Ben şu an kendi balkonumda zor yürüyorum.

günebakan 10-08-2012 12:15

Sevgili Canan balkonunuz ve çiçekleriniz çok güzel lila rengi sardunya ya bayıldım ne kadar güzel çiçeklenmiş hepsi de ayrı ayrı güzeller:)

Canan 20-08-2012 23:48

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Ayşe Derin (Mesaj 1006075)
Güzel kalbinizden yansıyan emeklerinize bayıldım.Sefanız olsun, neş'e ve huzurla seyredin...

Sevgili Ayşe bir klişe de olsa doğrudur; bakan gözün güzelliği bu. Teşekkürler

Canan 20-08-2012 23:54

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Tika (Mesaj 1007706)
Çiçekleriniz ve balkonunuz çok güzel Canan Hanım.
Siz de benim gibi çiçeklerinizi balkon demirine asmışsınız.Benim bir komşum sürekli su damlıyor diye şikayet edip duruyor.Sizde durum nasıl?
Bu kadar çiçeğiniz olmasına rağmen oturacak genişçe bir yeriniz de var;ama seneye kadar balkonunuz biraz daha dolabilir.Benden söylemesi. :) Ben şu an kendi balkonumda zor yürüyorum.

Sevgili Tika sizin balkona bayılıyorum, sizden iltifat almak güzel. Ben sulamayı yaparken çok dikkat ediyorum hatta çok bol sulayacağım zaman hepsini içeriye taşıyıp suları akıtıp öyle tekrar yerleştiriyorum. Ama aksa da pek evde değiller, saksıların altına denk gelen kısımda da onların iki ayda bir ancak suladığı zavallı sardunyalar var, sorun çıkmaz. Ha bir de gürültücü bir aile var ki bana bir şey demek yüzsüzlük olur. Tabi sizde saksı çok, böyle yapamazsınız. Onlarda bir alem, temiz su, ne olabilir? Balkonlarını ayda yılda bir yıkadıkları için zor geliyordur. Ben yerlere birşey koyamıyorum, iki kedim var anında kemiriyorlar, o yüzden demirle idare edeceğim.
Ağaçlar net bize site inşaatı yapsa hepimiz bir arada çiçeklerimizle, hayvanlarımızla keyif keyif yaşasak, Şimdi ben balkonumun önündeki gördüğünüz ıhlamur ağacını kesmek istedikleri için çıngar çıkarmak zorunda kalmasam :) ne güzel olur .

Canan 20-08-2012 23:56

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi maviş2 (Mesaj 1007517)
Balkonunuz cıvıl cıvıl rengarenk çiçekleriz çok güzel.:):):D

Bahçenizi daha önce gezmiştim, avatardaki mavişe bayılmıştım. Ellerinize sağlık.

Canan 21-08-2012 00:03

Eveeet, bir çaylak olarak ilk balkon sezonumun sonuna gelirken, yayımda ve yapımda emeği geçen beyaz bit, külleme, örümcek, tırtıl, beyaz sinek, kırkayak, kök çürüklüğü, yaprak kıvırcığı dahil bilumum haşarat ve hastalığa bulaşan, bana ilk sezonumda gerilim filmi kıvamında deneyimler kazandıran balkonuma, elbetteki bilgi ve ilgisi ile yanımda olan sizlere teşekkürü borç bilirim.
Bu işte bir yanlışlık var; hobi denen şeyin insanı rahatlatması gerekmez miydi? Ben bu sezon rahat yüzü görmedim. :dilli: Ama seneye güüüüüç bendeeeee.

Canan 22-08-2012 14:48

Sezonun son fotoğrafı

1 Eklenti(ler)
Son fotoğrafımız balkonun ve tabi evin sahibi asil Bıngıl Kaplanı Zilli Hanım'dan "Balkon Keyfi" adlı çalışma. (Etobur çiçek sınıfına girebilir)

dünyam1 22-08-2012 14:55

çok güzel balkonuz ve daha tatlı kediniz var tekir kedisi değilmi? tekir cinsi akıllı olurmuş

Canan 22-08-2012 15:21

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi dünyam1 (Mesaj 1010897)
çok güzel balkonuz ve daha tatlı kediniz var tekir kedisi değilmi? tekir cinsi akıllı olurmuş

Teşekkürler Dünyam1, veteriner kimliğine tricolor yazmıştı, sonuçta sokak kedisi tabi. Çok akıllı fakat zekasının da üstünde geveze. Göz göze gelinince konuş konuş bitiremiyor, göz kontağı kurmamak için çabalıyorum, kafam şişti.

smiy 23-08-2012 18:39

Sevgili Canan, balkonunu biraz geç farkettim ama çiçeklerine ve zilli kızına bayıldım. Benim için yaptıklarına tekrar teşekkür ederim.
Bol çiçekli güzel günler seninle olsun. Sevgiler...

İdil B. 05-09-2012 20:54

Canancım balkonun çok güzel :D

Canan 05-09-2012 20:57

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi İdil B. (Mesaj 1015551)
Canancım balkonun çok güzel :D

Teşekkür ederim şekerim, sana kanım ısındı,kızım diyebilir miyim? :p

İdil B. 05-09-2012 20:58

Anne dalga geçme. Bi şaka yaptık yaa :P

Ayşe Derin 12-09-2012 08:33

Canan beni güldürme listesine prenses te eklendi.Siz ana-kız çok yaşayın.
Sanırım tırtıl-örümcek operasyonu çok telaşlı geçiyor, kapıldın gidiyorsun ki; görüşemiyoruz.

Canan 12-09-2012 09:27

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Ayşe Derin (Mesaj 1017686)
Canan beni güldürme listesine prenses te eklendi.Siz ana-kız çok yaşayın.
Sanırım tırtıl-örümcek operasyonu çok telaşlı geçiyor, kapıldın gidiyorsun ki; görüşemiyoruz.

Hep beraber çok yaşayalım ... Arkadaş kendisine çiçekler aldı, yakında sayfasını açıp hepinizle tanışır. Forumlarda yorumlar bile yapmış canım benim... Avatar nasıl ama? Karikatürist olacakmış. Bitkinliğim boşuna değilmiş Ayşe,yarı yatar yarı gezer idare ediyorum, hastayım. Balkonu ilaçlayabildim ama. Birde baktım sayfanı ve hayatını geceyarılarına kadar işgal etmişim, azıcık ara vereyim dedim :) Cool bir insan olamadım gitti :) Çelik ve tohumlarım henüz gelmedi, eli kulağındadır.

sibelim 12-09-2012 10:05

balkon çok keyifli. pek beğendim. kedinin yatışıda buranın kralı benim der gibiydi... ellerinize sağlık inşallah daha çok daha çok çiçekler çoğalırda bol bol resimlerini görürüz.

Canan 12-09-2012 10:14

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sibelim (Mesaj 1017718)
balkon çok keyifli. pek beğendim. kedinin yatışıda buranın kralı benim der gibiydi... ellerinize sağlık inşallah daha çok daha çok çiçekler çoğalırda bol bol resimlerini görürüz.

Güzel dileklerin için teşekkürler Sibel'im, burada hem çiçekler hem güzel dostlar çoğalıyor:) Avatarındaki çiçek umarım senindir, kaktüs galiba, harika görünüyor.

sibelim 12-09-2012 10:33

evet sana katılıyorum çiçekler ve dostluklar çoğalıyor . kayınvalidemin kaktüsü idi yaz başında açmıştı harika kokuyordu benimkide aynısı ramazanda açtı misafirlerim gerçek olduğuna inanmadı.. imkan olsa sanada verirdim kaktüsden.

Canan 12-09-2012 11:46

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sibelim (Mesaj 1017730)
evet sana katılıyorum çiçekler ve dostluklar çoğalıyor . kayınvalidemin kaktüsü idi yaz başında açmıştı harika kokuyordu benimkide aynısı ramazanda açtı misafirlerim gerçek olduğuna inanmadı.. imkan olsa sanada verirdim kaktüsden.

Çok teşekkür ederim Sibelim, düşünmen yeter. Ben kendimi durduramadığım için kaktüs almaya hiç başlamamaya çalışıyorum şimdilik :) Gerçekten harika görünüyor, eline sağlık.

sibelim 12-09-2012 12:14

frenleyebilmek önemli ama başarabilmek için insanın kendi ile baya bir mücadele etmesi gerekiyor. eşimde sağolsun hep destek ne zaman alayım mi diye sorsam a tabi tabi al... alırım dolanırım geri bırakıp geri alırım sonra eve gelip yeter bu kadar çoğalmasın kalabalığa gerek yok derim ama öyle görüncede almamak için baya mücadele ederim hoş ben daha yolun başındayım pekde öyle birşeyler yok yavaş yavaş ...

GÜLSEN_ 14-09-2012 18:48

AAAA ben nasıl görmemişim sayfanı canancım hayırlı olsun çok ama çok güzell emeğine yüreğine sağlık arkadaşım. kızınla çekişmeleriniz gülümsememe sebep oldu ALLAH da sizi güldürsün her daim:p

Canan 14-09-2012 19:24

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi GÜLSEN_ (Mesaj 1018684)
AAAA ben nasıl görmemişim sayfanı canancım hayırlı olsun çok ama çok güzell emeğine yüreğine sağlık arkadaşım. kızınla çekişmeleriniz gülümsemem sebap oldu ALLAH da sizi güldürsün her daim:p

Hoşgelmişsin Gülşen kardeş, tipik ana kız işte; tepişiyoruz da gülüyoruz da. Ayşe ile konuşuyoruz kendimizi durduramıyoruz diye. Ben hiç hakim olamıyorum kendime. Önümüzdeki bahara lale ve sümbül hazırlığı yaptım, burada resimlerini paylaşmak için sabırsızlanıyorum ama senin balkonuna kaktüslerine yetişmem mümkün değil tabi...

GÜLSEN_ 16-09-2012 09:35

arkadaşım ne demek hepimizin farklı güzelliklerle dolu balkonumuz, bahçemiz, salonumuz. Bende kızımla beraber olunca oluyor arada şakayla karışık didişmeler ama çok imrendim size ALLAH bozmasın muhabbetinizi. Ben Antepde tamamen yalnız olduğum için ne annem ne bir kızkardeşim nede bir tek kızım bittanecik çiçeğim yanımda yok.Ondan dolayı imrenerek gülümseyerek okudum mesajlarınızı. Ayşecim benim yüreği güzel arkadaşım özletiyorsun kendini:pGeçen bahar ben 100 e yakın lale 50 kadarda sümbül almıştım hatta taaa izmire kızıma bile göndermiştim, çok güzellerdi bakalım soğanlarımız dinlenmede bekliyoruz, umarım sende evinde o miss gibi sümbüllerin kokusunu doya doya alırsın arkadaşım

Canan 16-09-2012 14:27

Hiç yalnız olur musun? Burada da bir sürü kızkardeşin var aşkolsun.. Gel akşamları balkona laflarız :) Yok yok sana yetişemem, çiçeklerin seni ayrı bir seviyor. Bende 20 lale 3 sümbül aldım, 20 lale için çok abartmışım diyordum :) Ayşe benden fırsat bulamıyor ki başkasına hatır sorsun :)

Ayşe Derin 16-09-2012 15:24

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Canan (Mesaj 1019234)
Hiç yalnız olur musun? Burada da bir sürü kızkardeşin var aşkolsun.. Gel akşamları balkona laflarız :) Yok yok sana yetişemem, çiçeklerin seni ayrı bir seviyor. Bende 20 lale 3 sümbül aldım, 20 lale için çok abartmışım diyordum :) Ayşe benden fırsat bulamıyor ki başkasına hatır sorsun :)

Nasıl sesim çıksın perişanlardayım.
Bende 19 kaktüs tohumu çimlendi, 13 tane de köklenmeyi bekleyen var, onlara hazırlık yapmak gerek değil mi? Bunca yıl çiçekçiden aldığım toprakla bir sonuca varamadık, Gülsen bahçe toprağı+kum dedi.
Pazar günü aktivite raporu:
Çevre inşaatlar dolaşılır, madem giriştik dinlenmiş bahçe olsun.30 yıllık araziye başlanan inşaata giriş, müteahhitle tanışma, o evlere bakacağımı sanırken ben sadece toprak istediğimi söylerim.Kürek müteahhitte-poşet bende yardımla toprak alınır.Peşine kum...
Evde kum elenip fırında sterilize edilir, toprak elenir, iri parçalar et döveceğiyle dövülür, karışım evi talan ederek bulduğum bütün saksılara doldurulur.Koca bir leğene çamaşır suyu konup kullanılan malzemeler tekrar tekrar yıkanır.
ÖLDÜMMMM.
Baharda halâ kaktüsler çiçek açmazsa Gülsen'e gönderecğim, ilelebet kalsınlar.

Canan 16-09-2012 18:48

4 Eklenti(ler)
Of of ne işler yaapmışsın Ayşe... Çalışkan kadının hali başka. Senin için Madagaskar Yasemin'lerimin fotoğraflarını yüklüyorum, o kapalı halleri açmak üzere olduklarından değil, tam tersi dökülmeden önce de kapanıyor canlarım. Sana boyutlarını da fotoğrafladım. Benimkiler 5 cm bulmuyor ama tabi şu anda canlı değiller, ilk açtıklarında muhtemelen daha büyüklerdi. Gönderdiğin kalp kalbe karşının son hali ve idil'in kendine aldığı Erica diye bir çalı, çok tatlı.
Hadi sana kolay gelsin.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:56.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025