agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   gilan / Balkon (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/27109.htm)

gilan 29-05-2012 06:01

2 Eklenti(ler)
Balkonda duvara çivi çakamasam da sol tarafın üst kısmındaki ahşap kısma vida takabileceğimi fark ettim. :) Hemen bir askılı saksı yerleşti tabii oraya. :)
Maalesef asıl geniş duvar olan sağ tarafta böyle bir ahşap kısım yok...

Eklenti 301924

Easy wave serisinden sarkıcı petunyalar ve fon olarak da açık yeşil tatlı patates sarmaşığı.
Yıllardır Ankara'da petunyalarım kısa sürede bozulurlar. Acaba buranın serin ve nemli ikliminde hep o internette gördüğümüz güzel güzel sarkan petunya resimlerini elde edebilecek miyiz bakalım... :rolleyes:

Eklenti 301925

gilan 29-05-2012 06:05

1 Eklenti(ler)
Şu an için en toplu halimiz bu şekilde. ;)

Eklenti 301927

ciceksever70 29-05-2012 07:06

Kendine yer biraktin mi gilancim?:D

canannuman 29-05-2012 09:57

Son hali çok güzel herkez gibi sephalara bayıldım, 10 numaralarmış. Taş ve diğer saksı seçimleride çok hoş özellikle ağaçlı mavili saksı. Ancak beni benden alan dizayn clematis oldu bayılırım mor ve eflatuna harika bir görüntü olmuş dahada geliştikçe olur bitkiler. Maaşallah.

feriha 29-05-2012 12:24

Balkon demirlerinin boş kaldığını farkettim..:D

Bu demirlere asılan balkon saksıları vardır ya da içine saksı koyabileceğin balkon demirine asılan ferforje görünümlü sepetler.. Belki daha ışık almasını istediğin domates gibi bitkileri buralara koyabilirsin..

Amerika daki balkonu Türk balkonuna çevirme gayreti gibi oldu ama ihtiyaç var gibi gördüm..:)

Adalet Yağcı 29-05-2012 12:54

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi gilan (Mesaj 975145)
Birileri bana Ankara dolaylarında 2-3 dönüm ucuzundan arsa bulsun, 3 seneyi bile tamamlamadan uçar giderim. :) Tabii şu anın hesabıyla bayağı bir ucuza bulmaları lazım. :D

Benim oğlum Ankara Çamlıdere hayranıdır, ormanın içinde çok hoş bir yermiş, merkeze tam uzaklığını bilmiyorum ama her gün gidiş geliş yapılabilirmiş.

Ne dersiniz, Çamlıdere olur mu?

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi gilan (Mesaj 975147)

Bu arada çayı demledim. Hemen peşinden de Türk kahvesi. Bir tek siz eksiksiniz yani, hemen bekliyorum. :Eklenti 301918

Bu kadar yürekten çağırırsanız bir gece ansızın gelebiliriz :D

sibelim 29-05-2012 14:29

mest oldum büyülendim. bu kadar güzel bir balkon olabilir mi.kısıtlı bir mekanda muhteşem şeyler yapmışsınız tebrik ederim. çiçek aranjmanına bayıldım. ufkumu açtı , fikir verdi. balkonunuzun takipçisiyim bundan sonra.. en kısa sürede bende benim güzelleri ekleyeceğim.. saksılar yerleştirme ve renklendirmelerle takdire şayan.. bitkilerinizin sizinle çok mutlu olduğu ortada. umarım bu güzellikler artarak çoğalır da bizde görme zevkini yaşarız.

gilan 29-05-2012 21:32

Teşekkürler sevgili sibelim.
İnsanı bahçesinden alıp böyle ufacık balkonla bırakınca, balkonda bahçe yapmaya kalkıyor işte. :)

Zaten arada dilim sürçüyor, benim bahçe diye bahsediyorum! :D

gilan 29-05-2012 22:02

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı (Mesaj 975385)
Benim oğlum Ankara Çamlıdere hayranıdır, ormanın içinde çok hoş bir yermiş, merkeze tam uzaklığını bilmiyorum ama her gün gidiş geliş yapılabilirmiş.
Ne dersiniz, Çamlıdere olur mu?

Bu kadar yürekten çağırırsanız bir gece ansızın gelebiliriz :D

Vallahi olabilecek en yürekten çağırıyorum, haberiniz olsun. :) Normalde Amerika deyince akla New York, Los Angeles falan gelir ama bir bahçe delisi olarak buralar bambaşkaymış. Bir şekilde yolunuız düşerse (ya da zorlayarak yolunuzu düşürmek isterseniz :) ) hem memnuniyetle misafir ederim hem de çevredeki tüm seraları gezmek paket dahilindedir. :D

Çamlıdere Ankara'ya yanılmıyorsam 100km kadar var. Gerçekten doğası çok güzel, üniversitedeyken izcilik kampı için gitmiştim. Ama her gün geliş gidiş için uygun olmaz.

Bu arsa bulma işi çok zor bir iş. Şehire yaklaştıkça fiyatlar uçuyor, uzaklaştıkça da gelip gitmek dert. Benim de maalesef mesleğim gereği büyük şehirde çalışmam şart. Sonbaharda tatile geldiğimde bir araştırmaya başlayayım diyorum. En azından bir fikrim olsun hangi mesafede fiyatlar ne durumda. Hem hedef net olunca, hedefe giden yol da belki biraz netleşir. :rolleyes:

gilan 29-05-2012 22:05

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ciceksever70 (Mesaj 975163)
Kendine yer biraktin mi gilancim?:D

Aslında düşününce hala ortada biraz boşluk var gibi mi ne? :D

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi canannuman (Mesaj 975253)
Son hali çok güzel herkez gibi sephalara bayıldım, 10 numaralarmış. Taş ve diğer saksı seçimleride çok hoş özellikle ağaçlı mavili saksı. Ancak beni benden alan dizayn clematis oldu bayılırım mor ve eflatuna harika bir görüntü olmuş dahada geliştikçe olur bitkiler. Maaşallah.

Sevgili canannuman, mor benim en sevdiğim renk. :)
Teşekkür ederim, bakalım hepsi birden gelişince nasıl bir kombinasyon ortaya çıkacak. :) Bu aralar her şeyi gelişmiş halde diktiğim için sabrı ve beklemeyi unutmuşum biraz. :D

gilan 29-05-2012 22:17

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi feriha (Mesaj 975357)
Balkon demirlerinin boş kaldığını farkettim..:D

Bu demirlere asılan balkon saksıları vardır ya da içine saksı koyabileceğin balkon demirine asılan ferforje görünümlü sepetler.. Belki daha ışık almasını istediğin domates gibi bitkileri buralara koyabilirsin..

Amerika daki balkonu Türk balkonuna çevirme gayreti gibi oldu ama ihtiyaç var gibi gördüm..:)

Çok hainsin sevgili feriha. :D Şaka bir yana ben de düşündüm de, oraya da bir şeyler asarsam önüm çok kapanacak gibi geliyor. Balkonun önünde kocaman bir ağaç var. O kadarcık da olsa manzaram olsun, yoksa biraz kutu gibi hissederim gibi geldi. :)
Ama bakalım, şimdiden yersiz kalan bitkiler varken yakın gelecekte neler olur? :)

nuray topcu 29-05-2012 22:35

sizin bu arajmanlarınıza bayılıyorum..

Adalet Yağcı 29-05-2012 22:41

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi gilan (Mesaj 975705)
Vallahi olabilecek en yürekten çağırıyorum, haberiniz olsun. :) Normalde Amerika deyince akla New York, Los Angeles falan gelir ama bir bahçe delisi olarak buralar bambaşkaymış. Bir şekilde yolunuız düşerse (ya da zorlayarak yolunuzu düşürmek isterseniz :) ) hem memnuniyetle misafir ederim hem de çevredeki tüm seraları gezmek paket dahilindedir. :D

Böyle bir teklife hayır denebilir mi, hem sizin balkonunuzda çay içmek, hem de rüya gibi seraları gezmek.
Gelin görün ki, Adana İstanbul arası 1 saat 15 dk. yolculuğu bitiremiyorum, yanımda oturan tanımadığım adamlara, "lütfen benimle biraz konuşurmusunuz" diye adeta yalvarıyorum.
Yani biraz fobik bir durum var :)

10 saat yolculuğa katlanabilmem için zom olmam gerekir, bir de okyanusu geçerken, düşünürken bile çarpıntı başladı.
Üstüne üstlük THY de pilot bir damadım var :o

gilan 29-05-2012 23:21

Adalet Hanım, şimdi siz bana inanmazsınız ama vallahi okyanus aşırı olan uçuş daha rahat geçiyor. :)
Buraya gelirken genelde Avrupa aktarmalı geliniyor. O Avrupa'ya olan 3 saatlik uçuş yerine bir tane daha 10 saatlik uçuş deseler tercih ederim. Bir kere uçak çok büyük, çift koridorlu oluyor. Sık sık kalkıp dolaşabiliyorsunuz, herkes bir oraya bir buraya geziyor zaten. :) Her koltuğun arkasında ekran oluyor, ister uçağın pozisyonunu ister film/dizi izleyebiliyorsunuz. Hatta kablosuz internet bile var.
Bir de sanırım çok daha yüksekten uçtuğu için sarsılma ve titreme kısa uçuşlara göre çok çok daha az oluyor. Yolun ortasında uyanıp kendinizi yerde bile sanabiliyorsunuz. :)

Hem THY'deki damadınız size uygun bilet de bulabilir. :D

gilan 30-05-2012 01:37

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi denizakvaryumu (Mesaj 969989)
https://www.amerikadaniste.com/Default.aspx?

AmerikadanHemenAl - AMERİKA'DAN BİR ARZUNUZ VAR MI? - Amerikadan Alışveriş

AmerikadanGonder.com - Amerikadan alışverişin kolay yolu, Amerikadan alışveriş hiç bu kadar kolay olmamıştı!

Amerikadan siparis et

Yok yok gemiye vs ye gerek yok yukardakiler gibi bir site kurmaniz yeter...gerçi göz kuruluğu daha da artar ama...

Sadece bitki üzerine olacağından gözler dinlenir:D

Bu arada denizakvaryumu, sonradan aklıma geldi de, eğer tek isteğiniz yukarıdakiler gibi bir siteyse ben bu imkanı şu anda zaten verebilirim. :)
Eğer bu yolla almak istediğiniz bir şey varsa ve gümrükte de takılmayacağını düşünüyorsanız söyleyin direk yollayayım. :)

smiy 30-05-2012 12:08

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi gilan (Mesaj 975149)
Ortanca adı üstünde, biraz ortada kaldı. :D

Sevgili gilan, o ortanca bende olsun ortada değil başımın üstünde yeri var. Rengine bayıldım.

nurcanaybay 30-05-2012 12:22

[QUOTE=feriha;975357]Balkon demirlerinin boş kaldığını farkettim..:D

QUOTE]

Feriha hanım,
bank'ın altıda çok boş görünüyor :)

Sevgili Gilan,
O balkonda çok çok güzel günler geçirmeni diliyorum.

denizakvaryumu 30-05-2012 16:44

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi gilan (Mesaj 975754)
Bu arada denizakvaryumu, sonradan aklıma geldi de, eğer tek isteğiniz yukarıdakiler gibi bir siteyse ben bu imkanı şu anda zaten verebilirim. :)
Eğer bu yolla almak istediğiniz bir şey varsa ve gümrükte de takılmayacağını düşünüyorsanız söyleyin direk yollayayım. :)

Teşekkürler,
siz sağlıkla gelin yeter ;)

sibelim 30-05-2012 17:37

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi gilan (Mesaj 975689)
Teşekkürler sevgili sibelim.
İnsanı bahçesinden alıp böyle ufacık balkonla bırakınca, balkonda bahçe yapmaya kalkıyor işte. :)

Zaten arada dilim sürçüyor, benim bahçe diye bahsediyorum! :D

bu güzel balkon 'benim bahçem ' denmeyi hak ediyor kesinlikle. bahçeniz olsa ortaya neler çıkar hayal bile edilemez.. istanbul a beklerim .bilgi ve tecrübelerinizden yararlanmak benim gibi bir çaylak için muhteşem olur. istanbulun bakir kalan yerlerinden bahçeli bir ev baksak olmaz mı size.. şöyle orman manzaralı , hayallerinizdeki gibi donatacağınız bahçeli şirin bir ev. :)

gilan 30-05-2012 19:51

Sevgili sibelim,

Bahçeli ev şu an hayatta en büyük hayalim. :) Evin kendisine dair de çok planlarım var, o yüzden boş bir arsa bakalım bana. :) Tek isteğim içinde bir tane yetişmiş kocaman ağaç olsa. :rolleyes:

İstanbul'a gelmek büyük bir karar. Ankara'nın rahatlığına alışmışım galiba. :) Aslında iklim açısından çok daha elverişli olurdu. Teyzemlerin İstanbul'da Çavuşbaşı'nda arsaları var, onlar da devamlı diyorlar gel sana buralarda bir yer bakalım diye. Neyse bakalım daha bu işlere birkaç sene var zaten.

Ben şimdilik bir bilgisayar programı yardımıyla aklımdaki bahçeyi çiziyorum. ;)

gilan 30-05-2012 19:52

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi denizakvaryumu (Mesaj 976039)
Teşekkürler,
siz sağlıkla gelin yeter ;)

Benden söylemesi. :)
Teklifin zaman aşımı da yok. :)

acemifüsun 30-05-2012 20:21

Gilancığım balkonun harika oldu:) Keyifle günün yorgunluğunu , bu neşeli balkonunda, güzel çiçeklerini seyrederek, kahveni içerek atacaksın :)

Yaylacı 30-05-2012 20:24

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi gilan (Mesaj 976139)
Sevgili sibelim,

Bahçeli ev şu an hayatta en büyük hayalim. :) Evin kendisine dair de çok planlarım var, o yüzden boş bir arsa bakalım bana. :) Tek isteğim içinde bir tane yetişmiş kocaman ağaç olsa. :rolleyes:

İstanbul'a gelmek büyük bir karar. Ankara'nın rahatlığına alışmışım galiba. :) Aslında iklim açısından çok daha elverişli olurdu. Teyzemlerin İstanbul'da Çavuşbaşı'nda arsaları var, onlar da devamlı diyorlar gel sana buralarda bir yer bakalım diye. Neyse bakalım daha bu işlere birkaç sene var zaten.

Ben şimdilik bir bilgisayar programı yardımıyla aklımdaki bahçeyi çiziyorum. ;)

Sayın gilan Ankara'yı pek bilmem ama Çavuşbaşı doğru seçim, doğası ve havası iyidir oranın, üstelik toprak zenginliği de cabası. Dilerim hayallerinize kavuşursunuz. Saygılar efendim...

gilan 30-05-2012 23:19

Çok sağ ol acemifüsun. :)
Benim de çok hoşuma gidiyor. Görmemişin balkonu olmuş, gelip gidip fotoğrafını çekmiş. :D Gerçi görmemişlikten de değil, bin tane bitkim olsa, bin birincisinin yeri başka olur. :)

Havalar biraz ısınsa da keyfini çıkarsam diye zaman kolluyorum. Hala 16-17 gidiyoruz bakalım...

gilan 30-05-2012 23:20

İnşallah hepimiz hayallerimize kavuşuruz sevgili Yaylacı.

Bu uğurda elimden geleni ardıma koymamaya niyetliyim bakalım. :)

YeniGine 31-05-2012 00:19

Gilan merhaba; öncelikle emeğinize sağlık, teşekkürler.
Bir balkon hikayesi bu kadar güzel anlatılır ve dinlenir; 1 saati geçti sizi dinliyorum. Öncelikle hayalinizi görüntülemişsiniz ve sonunda başarmışsınız. Çok güzel olmuş; ellerinize sağlık, ferah çaylarınız, kahveleriniz olsun. Tebrikler, teşekkürler.

gilan 31-05-2012 02:05

Teşekkürler YeniGine.
Benimki biraz hızlı bir ilerleme oldu ama böyle "nereden nereye" yazılarını çok sevdiğim için o şekilde paylaşmak istedim. :) İnşallah ileride bahçemi de böyle önce tasarım sonra gerçek olarak paylaşma fırsatım olur. :)

Çaya beklerim. ;)

YeniGine 31-05-2012 02:11

Tamam inşallah, önce tasarım sonra gerçek. Çoook güzel paylaştın bizlerle. Emeğineee sağlık. Dediğim gibi bir tasarııım böyle, bu kadar güzel anlatılır ve dinlenir. Herşey gönlünce.
O balkonda eminimmm, biliyorum çay içmek çok güzel olur. Teşekkür ederim.

mandalinci 31-05-2012 06:38

Sevgili gilan,

İzmir'i de tavsiye ederim, hem İstanbul gibi karlı-kışlı değil, hem mevsim uzun.

Buralarda çiçek, bitki temin etmek çok kolay. Ankara'nın kışı bezdiriyor insanı,

Burası da son yağmurlarla tropik bölge özelliklerine sahip oldu desem doğru olacak. İstemediğin kadar yeşillik fışkırıyor her yerden.

Karar verecek vaktin var nasıl olsa, yardımcı oluruz zevkle:)

sibelim 31-05-2012 12:14

sevgili gilan çavuşbaşı evime 5 dakika.ilk teyze ziyareti ile konuk etmek benide memnun eder.. istanbulun karı kışı var ancak hayatı sonlandır bir durum kesinlikle yok. bulunduğumuz mevki şehrin hem karmaşısından uzak hem doğa ile iç içe bir o kadarda yakın şehir hayatına.bu aralar burdaki tek sıkıntı 2b arazilerinin vergi fiyatlarının uçukluğu hayırlısı artık..bu aralar bol yağış nedeni ile bahçeye diktiğim sebze fidelerinin sulanması beni fazlası ile memnun ediyor. alabildiğine orman manzarası çamlar, kestaneler, mis kokulu ıhlamurlar. toprak, çok da ilgi alaka olmadan tüm cömertliği ile her yeri yeşile boyuyor.bu günlerde bahçedeki güllerin bitleri ile savaşıyorum. şimşirdeki zararlılarda ayrı bir dert. yeni diktiğim acem borusununda tutup tutmayacağı aklımdaki başka bir soru. sonra manolya ağacının dibinde 2 tane manolyacık filizlendi onlara zarar vermeden nasıl ayırırım onuda bilemiyorum. nisan başında 5 tane leylak diktim tuttu gibiler. foruma girdikçe sizin gibi ağaç , bitki severlerin güzel paylaşımları ile kendimce uğraşıyorum bahçe ve evimdeki güzellerle...

gilan 31-05-2012 22:50

Sevgili mandalinci,
Söylediğim gibi begonvil yetişebilen bir yerde yaşama fikri çok güzel aslında. :) Bakalım zaman ne gösterecek... Dediğiniz gibi vakit var daha. :) Sonbaharda en azından bir fikrim olsun da hedefimi koyayım diye bakmaya başlayacağım. Yardım teklifiniz için çok sağ olun, yanımda olduğunuzu bilmek güzel. ;)

Sevgili sibelim,
Tamam o zaman, İstanbul'a ziyaret şansım olursa umarım görüşebiliriz. :) Türkiye'ye gelmek için izin kullanırken 2 hafta izin + 2 hafta uzaktan çalışma şeklinde istemeyi düşünüyorum, eğer öyle olursa belki fırsatım olur. Ama sadece 2 haftalık gelebilirsem zor olacak.
Bitkilerinizi ne kadar sevdiğiniz sözlerinizden belli oluyor. :) Her daim bitiyle, böceğiyle, tutanıyla, tutmayanıyla uğraşıyoruz, öyle de olacak... Ama bu işi asla sıkıcı hale getirmeyen de bu devamlı değişim hali. Eşeğimizi arada kaybediyoruz ki, bulunca sevinelim. :)
Sevgiler ;)

asya04 01-06-2012 09:23

Bayıldım her aşamaya tek kelime ile muhteşem kıskandım mı hayır çok sevindim çok hoş

sibelim 01-06-2012 19:15

sevgili gilan inşallah diyorum ve ziyaretini bekliyorum. bahçeydi ağaçdı çiçekti seviyorum , çoçukluktan kalma birşey sanırım. hem sevilmeyecek gibide değiller ki. kiminin gölgesinde dinlenirken kiminin meyvesi ile doyuyoruz kimi mis gibi kokusu ile mutlu ederken kiminin güzelliği hafızamızda yer ediyor. anılarımızda birşeylerle özdeleşip her dem taze kalmayı başarıyor çiçekler.. falancanın bahçesinde ki ağaç filancanın cam önündeki çiçeği oluyor. olmadık yerde hatırlatıp dururlar kendilerini.. canım annemin menekşeleri , sardunyası çilli begonyası , mum çiçeği. dimağımda hep taze kalansa elma ve armut ağacının çiçeklerinin kokuları .. baharın en güzel müjdecileri.. hepsi tek tek geçiyor aklımdan. kokuları renkleri dokusu ; ağaç çiçek sevgisi başka...

daldaki kirazlara nispet çiçeklenip girmek var hazirana !!!

füsunANK 01-06-2012 19:50

Şişşşş, noluyo burada :mad: Bu ne güzellik :mad: Bu ne muhteşem balkon :mad: Aaaaa, olmaz yaaa olmaz. Minnacık balkon bu kadar güzel olamaz :mad:
Bu yaz geçti, gelecek yaz balkonumun ölçülerini veriyorum, güneş durumunun fotosunu çekiyorum sana yolluyorum ve sen benim için dizayn ediyorsun. Hangi bitkiyi alıcam , nereye koyacağım sen söylüyorsun. Yeni işin hayırlı olsun :p

dağ çiği 02-06-2012 21:49

Sevgili gilan,seni merak eder dururdum acaba ne yaptı yerleşebildimi diye.Sen neler yapmışın tüm güzelliklerinle gelmişin bize.Balkon harika olmuş, düzenlemelerin görüpte imrendiklerimizden.Bizi seralarda gezdirdin çok iyi bir ev sahibisin.Güle güle otur yeni evinde sağlıkla huzurla inşallah.Dilerim Allahtan hayalindeki bahçeli eve kavuşursun bizlerde seni zevkle izleriz.(eminim Allah sen ve senin gibilere yardım eder)

Cymbelina 03-06-2012 19:24

Ne kadar tatlı bir balkon olmuş:) itinanız, ilginiz, emeğiniz takdire şayan. Güle güle ağız tadıyla keyfini çıkarın, fazlasıyla hak ediyorsunuz:)

syuksek 04-06-2012 11:17

Sevgili Gilan,

Geçen haftadan buyana balkonunuzu geziyorum. Hem sera gezi fotograflarınızdan hem de balkon düzenleme çalışmanızdan çok keyif aldım.
Ben de yeni balkon düzenlemesi yaptım. Lojmanda oturduğum için ben de duvarları delmek istemedim. Uzun süre araştırıp şu çözümü buldum :

raf ünitesi < HYLLIS | IKEA Türkiye

IKEA'dan HYLLIS raf ünitesi aldım. Galvanizli olduğu için balkon, bodrum vs. nemli ortamlara müsait. Ölçüleri 60x140x27 cm. Türkiye fiyatı 29.90 gibi çok uygun bir fiyat.
Hatta biz arkadaşlarla 2-3 tane aldık. Son derece tavsiye ederim.

En kısa zamanda fotografları da yüklerim.

Sevgiler

gilan 04-06-2012 21:19

Sevgili syuksek,
Beğenileriniz için çok teşekkürler. ;)

Bulduğunuz raf çok güzelmiş. Özellikle de dış ortama dayanıklı bir ürün olduğu düşünülürse fiyatı çok uygun. Çok güzel bir şekilde değerlendireceğinize eminim. :)

Benim için raf sistemi pek mümkün olmadı. Bu sefer tercihimi aranjmanlar üzerine yaptığım için genelde büyük saksılar kullanmak zorunda kaldım. 4-5 bitkiyi bir araya dikebilmek için en az 30-40 cm çapında saksılar gerekiyor. Bitkilerle birlikte saksıların toplam boyu da 60-70cm'ye çıkıyor. Böyle olunca da raf imkanı ortadan kalkıyor. :rolleyes:

Bir tek sarkan petunya dikmeyi çok istiyordum, neyse ki o kadarcık da olsa bir saksı asabildim. :)
Sizin balkon düzenlemenizi de görmeyi çok isteriz. Bol çiçekli günler dilerim. :)

gilan 04-06-2012 21:23

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi dağ çiği (Mesaj 978138)
Sevgili gilan,seni merak eder dururdum acaba ne yaptı yerleşebildimi diye.Sen neler yapmışın tüm güzelliklerinle gelmişin bize.Balkon harika olmuş, düzenlemelerin görüpte imrendiklerimizden.Bizi seralarda gezdirdin çok iyi bir ev sahibisin.Güle güle otur yeni evinde sağlıkla huzurla inşallah.Dilerim Allahtan hayalindeki bahçeli eve kavuşursun bizlerde seni zevkle izleriz.(eminim Allah sen ve senin gibilere yardım eder)

Çok teşekkürler dağ çiği. Umarım dediğiniz gibi bahçeli ev görüntülerini de paylaşacağımız zamanlar gelir. :)

Beni merak etmenize çok sevindim. :) Çok şükür şimdilik işlerim yolunda. Özlem çok olsa da "yeni yerler görüyorum, yeni bahçeler bitkiler tanıyorum, yeni tecrübeler ediniyorum" diye avutuyorum kendimi. :)

gilan 04-06-2012 21:29

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi füsunANK (Mesaj 977501)
Şişşşş, noluyo burada :mad: Bu ne güzellik :mad: Bu ne muhteşem balkon Aaaaa, olmaz yaaa olmaz. Minnacık balkon bu kadar güzel olamaz :mad:
Bu yaz geçti, gelecek yaz balkonumun ölçülerini veriyorum, güneş durumunun fotosunu çekiyorum sana yolluyorum ve sen benim için dizayn ediyorsun. Hangi bitkiyi alıcam , nereye koyacağım sen söylüyorsun. Yeni işin hayırlı olsun

Ben de diyorum sevgili füsunAnk benim balkonumu ne zaman keşfedecek, ne zaman ziyarete gelecek. :p
Ama o kadar çok kızgın suratla geldi ki, korktum valla. :D

Şaka bir yana, hoş geldin sefalar getirdin, çok sağ ol. :)
Bu yaz neden geçti diyorsun ki, daha sezonun başındayız. Sen bence fotoğrafları çek, ölçüleri ver, biz bir yandan başlayalım. İstersen yavaş yavaş gideriz, bu sene başlarız, seneye tamamlarız.
Bakarsın beğenilirse meslek değiştiririm. :D

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 14:39.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025