![]() |
teşekkür ederim.cok begendim,saç örgüsü gibi:)
|
çiçekleriniz gerçekten çok güzel ellerinize emeğinize sağlık.
|
tesekkür ederim, hepinize.
|
Alıntı:
Selamlar |
Seranın içini yapmaya çalışıyorum, siparişlerdi, bakımdı vs derken forum sitelerine hiç bakamadım. En kısa sürede hem ilanlarımı hemde satısları güncelleyeceğim.
Saygılar |
3 Eklenti(ler)
Bu sayfa biraz yetim kaldı, biraz canlandırayım. İlk önce seradan bahsedeyım. Evin üstüne yaptıgım 70 m2 lik bir alan. güney cephede yer alıyor. Zamanında raflar güzel olur düşüncesi ile yerleştirdik ama sera içinde dolaştıkta bunun yanlış karar oldugunu gördük. Şimdilerde yeniden düzenleme yapıyorum. ön taraftaki raflar tamamen üretim ve tekerlikli olacak ana hatların bitmesine az kaldı . Son halinden birkaç kare gostereyim
|
5 Eklenti(ler)
ufaktan baslayalım tekrar :)
|
5 Eklenti(ler)
devam ediyoruz...
|
4 Eklenti(ler)
bu arada uzun bir süre sonra hoya ilk çiçeğini açtı, şimdi ikinciyi acıyor :)
|
5 Eklenti(ler)
buda bu gecenın sonu olsun. Bundna sonra sayfamı yetim bırakmayacağım :)
|
Alıntı:
ben o e-milli yi istiyoruuum. Satışınız var mı? |
sayın fatito,
pembe, kırmızı ve beyaz köklü çelikler yakında satısa çıkacaklar |
Sn alacakaranlık e.millim sürekli dallanıp budaklanıyor fakat çiçek açmıyor. Besin takviyesi yapıyorum. Saat 2 den sonra sürekli güneş altında ama çiçek yok. Nasıl çiçek açtırabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.
|
sayın Türkankaragöz,
Suyunu azaltsanız belki ölüyorum korkusuyla tohuma yani çiçeğe gider. |
Haklısınız sn fatitoo denemekte fayda var.
|
Normalde kendi kendine çiçek veren bir bitki modeli e.milli . Ama eger çelikleme usulu çoğaltılmıs ise onda sıkıntı olabilir. Toprak yapısında da problem olabilir belki
|
Ben susuzda bıraktım, suyu çekildi genede çiçek belirtisi vermedi :)
|
Anladım artık akışına bırakacağız. Teşekkür ederim.
|
tabikir. ama eger açmamada ısrar ederse fosfor ağırlıklı gübre alıp düzenli uygulama yapın, kesin çiçek açmak zorunda kalacak
|
Sayın Alacakaranlık erengül satışları ne zaman başlayacak...
|
Sayın eceyıldız, sanırım ekim ayında ürünler çıkacak
|
lithops'ta nedir ? et obur bir bitki mi?çok değişik geldi bana.Bu arada çiçeklenen minik kaktüsleriniz çook şirin.Ayrıca devasa orkidenize hayran kaldım.ne kadar da gösterişli duruyor...maşallah...satışlarınızı hangi başlıktan duyuruyorsunuz link atarmısınız buraya.
|
Sayın Sudem Lithops aslında ayrı bir sınıf diyebiliriz. Kışın çiçeklenen yaz boyunca çok az su isteyen ve bahara doğru yavru veren bir türdür. Ülkemizde satışta olarak kısıtlı renkleri olsada ( koleksıyoncular hariç ) pek çok rengi mevcuttur.
|
2 Eklenti(ler)
Gunaydınlar...
Gecenlerde çiçek açmasını beklerken son anda hasar oluştugu için sunı yollardan açtırmak zorunda kaldıgım haberina radiata |
E. Milli çeşitleri de ekim ayında mı çıkacak sayın alacakaranlık?
|
ece hanım Gelçtiğimiz hafat 2 reng idaha geldi. Kırmızı beyaz pembesi yetişkin olanları mevcut. Bu hafta saksılı bitki satısı baslıgında satısa ekleyeceğim
|
Sayın alacakaranlık acaba cevabı benim E. milii sorum için mi verdiniz? Anlayamadım kusura bakmayın. Eğer öyleyse resimleri var mı? Fiyatı nedir?
|
1 Eklenti(ler)
Sayın yagmur fotografta beyaz ve pemve var. kırmızı sadece fotografta yok. fiyatları 12 lira
|
Heuchera var mı Abdussamet hocam gittiğiniz seralarda? :)
|
malesef. Bu güzel seralara hiç düşmedi
|
Almak için ne yapmamız gerek? Sitenizde linki var mı?
|
Bizim buralar da diken çiçeği denilir bu çiçeğe.Sarısı ve pembesi çok bulunur başka bir rengi var mı mesela mor, mavi çiçeklisi var mıdır?
|
Sayın deniz_erdem, kucuk çiçeklilerde 4 temel rengi var ama buyuk çiçeklililerinde renk sıkalası fazla diye biliyorum. Mavisini görmedim
Sayın yagmur Buraya tıklayarak 3 rengide satın alabilirsiniz |
1 Eklenti(ler)
çoooookk uzun süre sonra tekrar sayfama bir dönüş yaptım. Umarım bu sefer bırakmamak üzere devam edeceğim yayınlarıma
|
Sayfanızı bugün farkettim biraz gezdim.Çok güzel ellerinize emeklerinize sağlık yeni güzellikleri göstermeniz dileğiyle :)
|
Merhaba alacakaranlık reks begonya ve siyah küpeli ne zaman satışa cıkacak
|
merhaba sayın begony,
rex begonyalar kısa sürede satısa çıkacaklar. Siyah küpeli bu sene zor malesef |
5 Eklenti(ler)
ortaya karışık :)
|
Merhaba sayın alacakaranlık. E.milii ne kadar? Ne renkleriniz var?
|
5 Eklenti(ler)
Kaktüs sevdası bir başkadır ...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:29. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025