![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sonra sırf dal kalmış açmayan minyatür güllerim, onları nerede fotoğraflayabilirim? :( |
Alıntı:
1-Minyatür gülünüzü 5-6 Lt.lik bir saksıya alın, yarı gölge bir yerde ve mutlaka dış mekanda bulundurun, 3-4 günde bir sulayın, yapraklara su değdirmemeye dikkat edin, ayrıca örneğin çiçekcoşturan'ın gül besininden 1,5-2 ayda bir azar azar verin dökülen yapraklar yeniden çıkar ve sizinki de açmaya başlar.Bu arada aşırı sıcaklarda direkt güneş ışığından koruyun, hava normale döndüğünde mutlaka bol güneşli bir yerde dursun. 2-Ayda bir Topas'la külleme vs. için ilaçlayın, bit vs. gördüğünüzde uygun bir insektisitle ilaçlayın(Ama sabah veya akşam serinliğinde olsun) 3-Geçen çiçekleri çiçekten aşağıya doğru inip ilk 5.li yaprak sapının üstünden kesin. Selamlarımla. |
Çok teşekkür ediyorum kartal124... Evet minyatür güllerim dış mekanda fakat 11.00 den - 19.00 a kadar güneş görüyor. Az biraz budadım ve çiçekcoşturan veriyorum sanki bu aralar minik minik yaprakları geliyor gibi. Çook teşekkürler, ellerinize sağlık.
|
Sayın kartal 124 istanbul u pek tanımıyorum öneki mesajlarınızda Eminönüne çiçek bakmaya gidiyorum diye yazmışsınız. Orada böyle bir yermi var yoksa belirli günlerde pazarmı kuruluyor .Kış dönemlerinde kısa süreli gelebiliyorum yer tarif edebilirseniz Eminönüne uğramak isterim teşekkürederim
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Selamlarımla. |
Her ikinizede çok teşekkürederim. Geldiğimde uğrayacağım. İyi akşamlar.
|
Orkidem
1 Eklenti(ler)
İkinci kez 3. boğumdan çiçeklenen orkidem.
|
Alıntı:
Ben bu gülleri ne zamandan beridir takip ediyorum. Nasıl ve nereden temin edebilirim diye. Siz nereden aldınız:confused: nerelerde bulabilirim:confused: şimdiden teşekkürler. Bol çiçekli ve keyfini sürecek sağlık diliyorum. Selamlar. |
Alıntı:
|
Gülleriniz çok güzel bakmaya doyamıyor insan bende ancak 6-7 renk var.
|
çok güzeller bende bu hafta basladım cıcekler hakkında bırsey bılmıyorum ıkı gun önce kesfettım bu sıteyı harıka teraslar var
|
Gerçekten beş yıldızlı olmayı hak eden bir sayfa.İnsanın gözleri adeta bayram ediyor.Bu terasta bol keyifli günler diliyorum.
|
Sayın kartal124.üzerinden uzun zaman geçmiş ama sormadan edemeyeceğim gulleriniz ne durumda şu an?
|
hepsi birbinden güzel göz alıcı maşallah
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:46. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025