![]() |
Alıntı:
Balıkesir'e canlı yayın bağlanırız. :D |
Alıntı:
Çok teşşekkür ederim güzel dilekleriniz için. |
Alıntı:
Canlı yayında bizi beraberken görürse üzülmezmi. Belki kandırırız o da gelir 3 Lü saçayağı gibi oluruz ha ne dersiniz:confused: |
Alıntı:
Havalar güzelleşsin, günler uzasın, sac ayağı gelir biraraya :D |
Sayın emily14 öncelikle acil şifalar diliyorum. Terasınız çok güzel olmuş. Ellrinize sağlık. Bütün çiçeklerinizin keyfi yerinde Maşallah. Ordideler muhteşem görünüyor. Orkideler için özel bir bakım yapıyormusunuz.
|
Alıntı:
aslına bakarsanız özel bir bakımları yok, yani bu sitede orkideler konusunda duayen kişiler varken bana pek düşmez bu konuda sizi yönlendirmek ;) Yalnız iyi gözlemliyorum, doğal ortamlarında olmadıkları için 500 takla atıp onları mutlu etmeye çalışıyorum doğrusu. En önemlisi kökleri nemli olacak ama asla ıslak olmayacak. yoksa çürüyebiliyorlar. Kışın dikkat. Bir de güneş... bizim evde orkideler tüm yıl boyunca 3 yer değiştirir :D Evde köşe kapmaca oynuyoruz. Ama olsun o güzel yapraklarını, çiçeklerini görünce bir bakıyorsunuz değmiş :p |
Sevgili Emel 'cim menekşeler mükemmel maşallah sıklamenler pek çıtı pıtı çok da vefalıdır bu güzeller orkidelere bayıldım ellerine emeklerine o güzel yüreğine sağlık sevgiler.. ;)
|
Alıntı:
senin özel ilgi alanın bardak menekşelerinin son halleri yok maul uykudalar. Yumrular büyüyorlar ;) |
3 Eklenti(ler)
Soğanlılarım büyüyor... Heyecan dorukta :D
Kokularını almaya başladııımmmm... ;) Eklenti 266840 Eklenti 266841 Eklenti 266842 |
çoook güzel çiçekler..çok beyendiiim...
|
Alıntı:
|
Sevgili Emel'cim
Senin için aldığım çuhaları görmeni istedim. Mor renklerden bende var demiştin. Onun için farklı renkleri aldım sana. Belki görünce daha çabuk gelirsin:p |
Anaaaammmmm... Ama ama Asu'cuğum bu yapılmazki ama...
Beni resmen baştan çıkarıyorsun. Senin misafirler gitti galiba :D Bekle beni anacıııımmmm... Bir gece ansızın gelebilirim :D Ay Asu bunlar çoook güzel yaaaa, çoookkk sağol... |
Sevgili Emelcim,
Rica ederim çam sakızı çoban armaganı kadarcık bişi. İstediğin başka renkler varsa söyle lütfen. Bulmuşken diğer renkleride alayım hemen. Atalar ne demiş ''işi bileceksin, işe gitmeyeceksin'' :)) Seni başka türlü gelmezsin bende bu yolu deniyorum ne yapayım. Misafirim gitti ( ama yenisi gelecek) yenisi gelmeden koşşş gel bana :)) Sanırım 21 şubatta de almanyadan bir başka arkadaşım daha geliyor. |
4 Eklenti(ler)
Benim phallerim amanda aman pek bir hareket var... Aman da Maşallahhh hepsine :D Canlarım ciğerlerim benim...
Bu beyaz üstü pembe çilli ama çilleri küçücük... Eklenti 269415 Bu sürpriz, bir apartman girişine çöpün içene atılmış orkidenin üstünden almıştım. Ne çıkarsa bahtımıza :o Eklenti 269416 Beyaz kuzum beniiiimmmm... Eklenti 269417 Bu her zaman en nazlıları... Tek renk koyu pembe açıyor kendileri. Bolcaaa dinlendi, yaprak yaprak üstüne çıkardı. Şimdi bir çiçek sapı getiriyor oldukça kalın. Sanıyorum geç ama koccaaaman çiçeklerini göreceğiz İnşallah ;) Eklenti 269418 Sizi seviyorum böcüklerim beniiimmmm... (Size değil orkidelerime dedim ;)) |
Alıntı:
Nasııl yapalım, cumartesi atlar gelirim belki, ama sabahtan çalışıyorum, akşama gelebilirim ancak. Aaa Sevgili SakDağ bize medusa gönderecekti, o da gelir belki o zamana kadar... |
Alıntı:
Hepsi birbirinden güzel. Senin heyecanın dahada bir güzel. bayılıyorum senin bitkilerinle kullandıgın lisana:D Eminim onlarda cok seviyorlarki bu lisanı, karşılıksız bırakmıyorlar seni Resmen coşarak cevap veriyorlar sana. Ellerine sağlık ve 41,5 kere maşallahh |
Emelcim misafirimin olması sorun değil de, biz çiçek böcekten konuşcaz onlar anlamayacak bizi :))
onun için teke tek yapalım senle :)) Cumartesi olabilir evet, hangi saatte geleceğinin benim açımdan hiçbir mahsuru yok. Zamanlamayı kendine göre ayarla. Ama kısıtlı vakit olmasın. C'ee diyipte kaçma. Gelirken bol bol vakit getir lütfen |
Ay ben bugün bir de Maltepe'de bir tarım ilaçları satış yeri buldum. Bahouse'a gittiğimde ordan önermişlerdi. Yaşlıca bir amca gün içinde çok kısa bir zaman aralığında açıyor dükkanı. Bitki koruma uzmanıymış, Ziraatçı...
Bana her türlü bit, beyaz sinek vb için bir tane, Mantar için de bir tane ilaç verdi. İkisi karıştırılarak kullanılabiliyormuş. 7 günde 1 kez yapılacak. İlk denemeyi 4-5 bitki üzerinde yaptım, acil olanlar. Bakalım ne sonuç verecek. Sonuç iyi olursa reçeteleri ile sizinle paylaşacağım arkadaşlar. |
Alıntı:
|
Bak bu fikir harika, bende kalırsın sabahlara kadar uyutmam seni bol bol bitkilerden sohbet ederiz.
Pazar günü güzeeeel bir branch yaparız. resimleride buradan yayınlarız, ayy ne güzel olur. Kovmak mı ? Aşkolsun emelcim, ben senin sohbetine doyabilirmiyim diye düşünüyorum sadece. Ama sen bizden bıkıp kaçarsan bilemem :D Erkan benden geveze, ben ondan daha gevezeyim haberin olsun:p |
Sevgili emel bayıldım bitkilerinize. Çok güzeller.
Bir süredir balkon ve bahçelerden uzak duruyorum. Kendim yetiştiremediğim için hem üzülüyordum hem de çok istiyordum yetiştirmeyi. Kendimi üzmemek için uzaklaştım bir parça. Evinizin her köşesinde neredeyse çiçek köşesi var. Harika:)). Eskiden benimde öyleydi. Şimdilerde çok azalttım. Ama yine azımsanmayacak kadarlar;) |
Alıntı:
hayatın hangi adımı hep aynı ritimdeki, bazen en güzeli yakalanır, sonra bir bakarsın elinden uçup gitmiş... Üzülmemek için bizi mutlu eden şeylerden uzaklaşmak, sadece mutlu olacağımız şeylerden de uzak kalmamıza sebep olur ;) Benim bitki çoğaltma merakım, tamamen elimdeki türleri garantiye almak içindi başlarda. Yani ana çiçeğe birşey olursa yavruları olacaktı elimde. Sonra bir baktım, aslında çoğaltmak daha keyifli, daha heyecanlı, daha mutluluk verici :D Yer??? yettiği yere kadar ;) En kısa zamanda eski formunuza kavuşacağınıza eminim ben... Kuccak dolusu sevgiler EMEL |
Alıntı:
|
OOOOOOOOarkadaşlar çatladım valla,
şimdiden sohbetinize doyum olmuyor, size doyumsuz sohbetler ikinizi de öpüyorum.:) |
Alıntı:
Emel ile sohbet gerçekten güzel, doyamıyorum. Keşke yakın olupta sizde gelebilseydiniz çok sevinirdim. Ama yolunuz bu taraflara düşerse memnuniyetle bekleriz. Kucak dolusu selam ve sevgiler |
Ne güzel teras bu böyle, sevgili emily14 :) Tek kelimeyle bayıldım.
Ellerinize emeklerinize sağlık, dünya güzelleri hepsi. Çok iyi bakıyorsunuz belli. Uzakta olmanın üzüntüsünü en çok böyle durumlarda hissediyorum. Ağaçlar.net üyeleri birbirine yakın şehirlerde, çoğunluğu İstanbul'da. Ben Türkiye'nin öbür ucunda, Avealı olmayan çocuk gibi üzülüp duruyorum. :dilli: |
Sevgili arkadaşlarım,
çoook uzun zamandır zaman bulupta sayfama giremedim, gelişmelerden haberdar edemedim sizi... Bugün hem evdeyim hem de güneş sıcak yüzünü gösterince ben de bitkilerim gibi açtım valla... Açtım derken böyle için açıldı anlamında :dilli: Şimdi gelişmeleri zevkle paylaşıyorum. Asu seni çok özledim, biliyorum beni göreceksin ama güzel yazıların burda olamayacak, olsun telefonla alırım duygularını ;) Sevgili Sûz-i Dilârâ Van'a sevgiler, artık mesafeler uzun değil, sohbet için herşey mübah ;) veee sevgili Hüzün bekleriz her zaman ;) |
Önce kalonchelerim bu sene beni pek bi mutlu ettiler...
5 Eklenti(ler)
|
Sümbüllerim... Bir de kokularını paylaşabilsem sizlerle...
3 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:25. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025