![]() |
Ben de yeni tohumlarımı ektim (marul-kırmızı fındık turp), onun dışına azimli domateslerim ve maydanozlarım var.
Maydanozlarımı çok seviyorum okadar çok sık ekmeme rağmen oldukça verimliler, 4-5 kere topladım her toplamam da daha gür çıkıyorlar, çok bereketliler. |
Sayın berçin terasınızın manzarası ve çiçekleriniz çok güzel.Sevdiklerinizle beraber nice bol çiçekli sağlıklı günler dileğimle muğladan selamlarımı yolluyorum.
|
Merhaba Sayın berçin,
Ben de en çok çileklerinize bayıldım. Seneye çilek ekmeyi düşünmeye başladım. Küpe çok güzel açmış. Aslında serin ve güneşlı bir sonbahar bütün çiçeklere ilaç gibi geldi. Kışı kayıpsız atlatmanız dileği ile, Selamlar. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Bunlar yaklaşık iki hafta önce, sevgili eşimin bana sürpriz yapıp aldığı kasımpatılar. Aynı hafta Vildan hanımın terasında gezerken yeni aldığı kasımpatılara rastladım. Saksılarını değiştirmiş daha bir canlı ve diri duruyorlar,sebebi hazır alıp eve getirdiği her bitkinin saksını değiştiriyormuş, bende tavsiyelerini yerine getirmeye çalıştım. Çok haklıymış ne dersiniz?...
|
Çok güzelmişler. Bu çiçekler solunca hafiften buda,(solan çiçekleri temizleyecek kadar), bir tur daha çiçeklenecekler...
|
Teşekkür ederim, tavsiyenize mutlaka uyacağım.
|
Sevgili berçin,kasım patılar bayram şekeri gibi çok güzeller.
Bayramınız kutlu olsun. |
Ben kupelılere bayıldım hepsı harıka ama benım gonlumu kupelıler fettetı
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hepsi çok güzel ama küpeliler harika...Ellerinize ve yüreginize sağlık...sevgilerimle..
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Elimde olmayan sebeplerden dolayı,uzun bir süredir resim paylaşamamıştım.Naçizane benim kış güzellerim;)teras ve balkonumdan kareler.Bütün Ağaçlar net üyelerinin yeni yılını kutlar,bol çiçekli geçecek bir yıl dilerim.
|
İyi ki geç olmuş sayın berçin.Bu soğuk günlerde içim ısındı.Teşekkürler.
|
Maşaallah küpeli de açmış kıştır soğuktur demeden,benim güz soğanları da aynı durumdalar şu an,çiçek açıncada paylaşın olur mu?
|
Havalar güzel gidince bazı çiçekler bizi yanlız bırakmıyor. Küpeniz çok güzel, diğerleri de öyle.
Kasımpatıları ne yaptınız. Bir ayın ardından benimkilerin bütün çiçekleri artık kurudu. Hava biraz ılınınca (bu hafta İstanbul çok soğuk +3 derece, ben ise üç günlüğüne Bursa'dayım burası da öyle) (şimdi herkes - o da soğuk mu gel burayı gör diyecekler) neyse hava biraz ısınsın köklere yakın yerden hepsini budayacağım. biraz dinlensinler. bahara hazırlansınlar. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili berçin hanım,küpeliniz çok güzel bu gidişle göz goyacağım.:D
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Kış güzelleri;Kış ortancası artık son nokta denilen yerde kalançolar dan biri açtı açacak ve geçen sefer yükleyemediğim küpe çelikleri...
|
Çok güzeller küpe çeliklerin tutmuş gibi.
|
Alıntı:
|
Ortancalar son noktada da olsa güzellikleri yerinde maşallah.
|
Bu sene küpeleriniz size bol çiçekler açar inşallah.
Çiçekler çok güzel görünüyor. Selamlar. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Şu kara kış ta, hem biraz içimiz ısınsın,hemde cep telefonuma hapsolmuş paylaşamadığım küpelerin resimlerini özgürlüğe kavuşturayım.İnşallah bu sene de güzelliklerini esirgemezler.;)
|
Berçin, ben 2 sap ortancaya sevinir dururum ya, sende derya olmuşlar. Çiçekleri çok güzel, çiçeksiz zamanlarda da yaprakları güzel. Bence kışın açacak çiçek isteyen her eve lazım bir tür....
Alıntı:
|
Bu küpe çiçekleri bu mevsimde mi böyle çiçekler içinde?
|
cennet gibi bir terasınız var. inşallah. bir gün benim de öyle bir şansım olur.
|
Alıntı:
|
Sevgili Güler hanım,bu resimleri yaz aylarında cep telefonu ile çekmiştim.Ama bilgisayarla tel. uyuşmadığı için yükleyememiştim,kızım sorunu giderince ancak paylaşabildim.Saygı ve sevgiler.
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Sümbül ve şakayık moral oldu,şu bol karlı günlerde.
Terasta neleri kaybettim bilmiyorum,birazdan çıkıp gerçekle yüzleşeceğim.Teras görüntüleri dört gün önceye ait,lilyum ve küpeleri muhafazaya almıştım ama yeterli olup olmadığını bilmiyorum.Olan oldu artık derler ya;''Kalan sağlar bizimdir.'':( |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:51. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025