![]() |
ruj çiçeğim
1 Eklenti(ler)
ruj çiçeğim bu yerini sevdi fakat aynı yerdeki sardunyam pek iyi değil, o askıdaki saksılara petunya koymayı düşünüyorum.
|
an itibariyle balkon keyfi :)
5 Eklenti(ler)
bu sabah son fotoğraflar
|
benim hala umudum var
1 Eklenti(ler)
plumeriam bu sene iki ayrı dala nihayet ayrılacak inşallah, sadece tepede yaprak olması dışında hiç problemimiz yok, inşallah açar kaç senedir bekliyorum.
|
deli deli kulakları küpeli
3 Eklenti(ler)
bu kızlarımda yeni küpelilerim
|
Fil Kulağı
2 Eklenti(ler)
Fil kulağı çiçeğimin çiçek açtiğini bilmiyordum sürpriz oldu. :)
|
Nilgün abladan aldığım yaprak
1 Eklenti(ler)
Nilgün abla bak nerden nereye, muhteşemmiş gerçekten :)
|
Harika bir balkonunuz var. Ellerinize sağlık.
Kolaylıklar diliyorum |
teşekkür ederim bu arada hoşgeldiniz :)
|
Hepsi çok güzel görünüyor sayın ayhat ama küpelileriniz şahane! :eek: Keyifli günler dilerim.. :)
|
Sakarya ve Selluka
1 Eklenti(ler)
Sn.Ahmetere saygı ve teşekkürlerimle;
|
Bir uyku masalı bu olsa gerek
1 Eklenti(ler)
bu resim balkonumdan değil annemin bahcesinden sizlerle paylaşmak istedim ;)
|
HARİKA.....Hepsi muhteşem....Uyku masalına bayıldım...O ne güzel bir uyuyuş şekli....
|
onu ilk gördüğümde kedi olduğun anlayamadım sonra fotosunu çektim ama tabi hissetti ve uyandı yinede verdiği poz için çok teşekkür ettim.
|
Bayılıyorum şu kedilerin keyifli yatışlarına...
|
Sevgili Ayhat küpelerinize ve menekşeye bayıldım çok güzeller. Bir de şu kovada uyuyana ölüdüm harika birşey yaa:)
|
Çalışmaların harika, bu arada bahçende kamelya da gördüm ve mutlu oldum.
|
teşekkür ederim beğenmenize çok sevindim, o kamelyanın gözünün içine bakıyorum ama tam mutlu edemedim sanırım her sene tomurcuklanıp açmadan döküyor bakalım bu sene sizin çalışmalrınızı ve bakım önerilerinizi çalışıyorum, iyi çalışmalar.
|
Alıntı:
|
sevgili son kez çok güzel çoğalıyordu, o resmi çektiğim günün akşamı iki saksı birden yere düştü şu an birtanesi sağlam kaldı yalnız gelişimi durdu bende ondan çoğaltmayı çok istiyorum eğer yine kendisini toparlayıp hızlı büyümeye başlarsa ilk sizinle paylaşacağım bende sizin sayenizde bir şey paylaşmış olup hep isteyen taraftan paylaşan tarafa geçmiş olurum böylece :)
|
ev hali
5 Eklenti(ler)
baharı bekleyen güzellikler içerde sabretmeyi öğreniyorlar
|
minik hercailer favori çiçeğim kışın, onlar dışarda mutlular.
|
devam...
5 Eklenti(ler)
begonyayı bir markette son fiyata indirdiklerinde kurtarmak için almıştım ama rengi çok güzel çıktı içi pembe dışı beyaz :)
|
veee son
3 Eklenti(ler)
annemin açelyaları, umarım balkonda onlara bakabilirim çünkü o bahçede bakıyordu.
|
Çok güzel bir sayfa olmuş. Tüm samimiyetimle söylüyorum. tebrik ederim. ellerinize sağlık.
|
Teşekkürler sevgili Hira ve Yenigine dolaştığınız için asıl ben teşekkür ederim, sevgiyle kalın.
|
Maşallah sayın Ayhat orkideleriniz çok güzel. Ancak son gönderinizdeki ilk resim menekşe sanırım, çok şeker rengi sarı gibi. Tam açmış halini çok merak ettim doğrusu. Sevgiler...
|
hoşgeldiniz sevgili gökçegökçe, orkidelerimin ve menekşenin açmış halini en kısa zamanda eklerim, o menekşe krem gibi bir renk kenarları fırfırlı güzel bir tür, bu sene çoğaltmak istiyorum inşallah çokça olur, paylaşırız, yine beklerim :)
|
Sevgili ayhat merak ettim içi pembe-dışı beyaz begonyanız nasıl? Açelyanıza bayıldım, maşallahı var çok güzel olmuş.
|
Sevgili Yenigine begonyam iyi, açma eğilimi gösterince onu daha aydınlık bir cama geçirdim, şimdi bir tomurcuğu daha var onunda son halini eklerim, belki o camda tamamen açar :)
|
Sabah sabah içim açıldı,bu kadar güzel bir bir uyku masalına şahit olmamıştım.maşallah ellerinize yüreğinize sağlık,çiçekleriniz hepsi harika,menekşeler,begonya,küpeli,hercai vs. vs. hele açelyaya bayıldım.güle güle büyütün.sevgiler..
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:33. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025