![]() |
2 Eklenti(ler)
ve doludan sonra nilüfer havuzu...çok üzgünüm çok...
|
2 Eklenti(ler)
ceylan ve sardunyalar da mahvolmuş...
|
Geçmiş olsun umarım en kısa zamanda toparlanırlar. Bitkiler hemen pes etmezler. sevgiler.
|
5 Eklenti(ler)
sukullentler korkunç durumda...
|
1 Eklenti(ler)
su sümbülü de perişan...
|
Alıntı:
|
Geçmiş olsun.
Başka söylenecek bir şey bulamıyorum. İnşallah bir gayretle bitkilerinizin hepsi toplanır. |
Çok geçmiş olsun, bu manzara karşısında söylenecek pek bir şey yok.
İnşallah bitkileriniz en kısa zamanda toparlanır... |
Nazarım değmiş olamaz ya bi çırpıda sayfanıza büyük bir keyifle bakıyordum. :(İnşallah en kısa zamanda bol çiçekli günlerinize geri dönersiniz
|
*** teras mahfolmuş ama bence nazar değmiş bende çok beğeniyorum hele kuvet fikri bende arıyorum ama burası küçük bir yer sakıncası yoksa nasıl buldunuz ve ne kadar acaba bende sizden özendim.
|
GEçmiş olsun, umarım kısa zamanda düzelirler.
|
Sevgili Bıcırık; çok geçmiş olsun. Hayran hayran izliyorduk bitkilerini. İnşallah kısa sürede yeniden toparlanırlar. Hem sen mutlu olursun, hem de biz izlemekten keyif alırız. Sevgiler.
|
Geçmiş olsun canım bir an önce kendilerine gelirler inşallah.
|
çok geçmiş olsun diyorum umarım en kısa zamanda toparlanırlar...:(
|
Geçmiş olsun.Umarım herşey eskisi gibi güzel olur.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Çok geçmiş olsun. Merak etmeyin, sardunyalar hemen toparlanıp çiçeklenir, diğer bitkiler toparlanana kadar görüntüyü toparlarlar.
Geçen sene biz de Ankara'da böyle bir dolu yaşamıştık. Düzelmesi biraz zaman alabiliyor ama ne yapalım, yapacak bir şey yok. Olmadı bir kaç mevsimlik çiçek hediye edin kendinize. Hem ortama renk gelir, hem de siz biraz keyiflenirsiniz... |
Bende çok yaşadım keçen yıl çok üzülmüştüm bitkilerimi öyle görünce oturup ağlamıştım.
Ama yüce yaratanın mucisezi bitmiyor hepiside toparlandı dahada güzel oldu canım benim. İnşallah senin bitkilerinde çabucacık toparlanır dahada güzelleşir. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Dün Akşam havuzu temizledim...Yırtık yaprakları boşa beslemesin yeni yapraklar versin diye...suyun içinde yeni tomurcuklar görünce mutlu olmuştum...Sabah kahvaltıyı hazırlamak için terasa çıkınca bu süprizle karşılaştım...
Bu vesile ile KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN... |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:40. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025