![]() |
Hepsi harika görünüyor özellikle hava da asılı gibi duran saksılar. Ellerinize sağlık:)
|
Sayın, Birol Ketenci, balkonunuz çok ferah,bitkileriniz çok düzenli ve keyifli, ellerinize sağlık, yanlız benim sizden bir ricam var,yukarıdaki fotoraflardan, balkonunuzun tamamını gösterenini, önümüzdeki sene aynı noktadan çekilmiş bir fotoğrafla yan yana koymanızı rica ediyorum, bakalım seneye kaç cm2 boş yeriniz kalmış beraber karşılaştıralım :D
Latife bir yana, muhteşem balkonunuzdan mutluluklar eksik olmasın. |
Sevgili Birol kumruları bende çok seviyorum her gün sabah muhakkak benim balkondalar beyaz lilium harika düünceniz çok güzel normal saksıları askılı saksı yapma fikri çok güzel bendemi denesem güzel görünüyor Sakızlar küpeli çiçeginiz harika maşallah renk cümbüşü evet bu köşe gerçekten çok güzel olmuş ellerinize o güzel yüreginize saglık
|
Alıntı:
Benimde hoşuma gitti böylesi. Saksı alımına son vermiştim ama birkaç saksı daha alıp aynı yöntemle asmam gerekecek zira petunyaların fideleri dikilecek kadar oldular. Teşekkürler. |
Sayın Ykolko;
Balkonda oturmayı hiç sevmezdim eskiden şimdi bir ayağım hep balkonda. Çiçeklere zarar gelir diye kızımın hamağını kurmayı bile geçiktiriyorum. Nasipten ötesi olmazmış, seneyede burada olursak bir bu kadar daha saksı garanti. İnşallah o mutluluk tüm balkonlarda bizlerle olur. |
Alıntı:
Çocukluğumdan bu yana kuşlara karşı ilgim fazla olmuştur. Kumruların tuhaf bir çekiciliği var. Hem sizden korkarlar hem de ''bak sana güveniyorum'' der gibi tedirgin bir şekilde yakınlaşmaya çalışırlar. Vardır belki ama askılı saksıların büyüklerini ben görmedim. Küpelinin birini askılı saksıda almıştım, gözüme küçük görünüyor. Askılı saksıyı kendin yapınca istediğin büyüklükte saksı kullanabiliyor askıyı dilediğince uzatabiliyorsun. Düşünüyorum da askıları ayarlayıp 4-5 sıra üst üste saksıda yetişen petunyalardan petunya duvarı yapılabilir. Askı kısmının iplerini boncuklarla süslemekte mümkün. |
5 Eklenti(ler)
20 günlük tatilin ardından biraz hüzünlü karşıladı bizi balkon. Sağolsun emanet ettiğimiz arkadaş vakti ölçüsünde, elinden geldiğince sulamış ancak başta küpeler olmak üzere galaların ve yeni ektiğim gaillardia ve bazı petunya fidelerim keyfi kaçırmış.
Bunun yanında hoş sürprizler de yok değil. Celosia'larım açmışlar. Eklenti 234423 Galaların saksılarına paylaştırdığım petunyalar açmaya başlamışlar. Eklenti 234427 Melisa çiçek tomurcuklarını büyütmeye başlamış. Eklenti 234425 Lablab sarmaşık çiçeklenmeye başlıyor. Eklenti 234424 Kudret narı meyvelerini vermeye başlamış. Eklenti 234426 |
5 Eklenti(ler)
Çingene eteği papatyalar yıpransalar da çiçek açıyorlar.
Eklenti 234431 Bunlarda kedi tırnaklarım. Eklenti 234435 Kızılay çiçeğimin sürgünleri tavana ulaşıp geri döndüler, hala da uzamakta. Eklenti 234434 Cosmos çiçeklerimde papatyalar gibi yıpranmışlar, ilk çiçekleri mor. Eklenti 234432 Çiçekleri geçmeye başlayan sarı galamın rengi kaçmış. Üzerindeki oluşumlar tohum sanırım. Eklenti 234433 Bu arada komşumuz kumrular yavruları uçurmuşlar. Yeri beğenmiş olmalılar ki aynı yerde yeni yavruları büyütüyorlar. |
Ellerinize, emeklerinize sağlık.
İnşallah istediğiniz gibi bir eve sahibi olursunuz. |
çok güzeller maşallah
|
Sevgili Birol lablab sarmaşığı kedi tırnakları harika görünüyor komşularınız sizi sevmişler demekki yeni yavrularını büyütüyorlar kutluyorum sizi ellerinize emeklerinize sağlık sevgiler...
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:24. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025