![]() |
sayın bartunç çok güzel bir teras olmuş.emekleriniz boşa gitmemiş.biberler çok sağlıklı görünüyor.benim başım böceklerle dertte.herhangi bir ilaç , zehir vs.. kullandınız mı ?saygılar
|
1 lt suya 2 çorba kaşığı arap sabunu eritin içine 2 kaşık sıvı yağ koyun, 3 diş sarımsağı da ezin, karışıma ekleyin (sarımsak kokusu size kötü geliyorsa koymayabilirsiniz ancak böcekler üzerinde kaçırıcı etkisi var.)
Bu solüsyonu çalkalayarak kullanın. Yoksa yağ yukarı çıkar, püskürtücünün hortumu dipte olduğu için sadece sabunlu su atmış olursunuz.Bu tarifi deneyiniz sayın fatma demirel. |
3 Eklenti(ler)
Buda ilk hasatım.....
|
Maşallah domatesler harika görünüyor ellerinize saglık...
|
Maşallah afiyet olsun. Şimdi onlar ne tatlıdır insan kıyamıyo dimi yemeye. Hayırlı günler.
|
Hormonsuz ve ilaçsız olunca gerçekten tadı çok tatlı oluyormuş :)
|
1 Eklenti(ler)
Dolmalık biberlerim.....
|
5 Eklenti(ler)
Bunlarda süs biberlerim.Turşu olacaklar :)
|
terasınız için ne söyleyebilirim... muhteşem olağanüstü tertemiz düzenli herşey harika ...
|
Sevgili Bartunç biberler harika görünüyor
|
İpek çiçekleri harika görünüyor.
Dinlenme köşenizde süper olmuş. |
Sebzeleriniz harika görünüyor.Hem de çok sağlıklılar.Maalesef benim domateslerimi kırmızı örümcekler sardı,arap sabunlu karışım işe yaramıyor:(Annemler köyden tarım ilacı getirecekler mecburen onu kullanacağım,sırf bu yüzden domateslerin meyveleri beni mutlu etmiyor bu yıl:(
Biberlerde ne güzel olmuş,daha benimkiler tomurcukları açmadılar bile,güle güle yiyin. |
Sayın Bartunç,
İzmirde olup da, denizi sevmeyen olur mu? Balkonunuz ve bitkileriniz harika. Ve daha da harika olacağına inanıyorum. Not: Manavlar görmesin balkonunuzu. Maşallah, yazlık sebzelere para vermeyeceksiniz anlaşılan. Biberleri görünce uzanıp yiyesim geldi. |
Dolmalık biberlerde ilk hasat
3 Eklenti(ler)
Bunlarda dolmalık biberlerim.Şu an üzerinde 40 tanenin üzerinde yeni biber var.Bu kadar verimli olduğunu bilmiyordum :)
|
Hepsi muhteşem ellerinize sağlık sevgili Bartunç.
|
Tek kelimeyle herşey harika....
Ellerinize sağlık. |
Çok güzel bir teras, herşey harika, tebrik ediyorum.
|
çok güzel ve bakımlı bir terasınız var dinlenme köşenize bayıldım
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:00. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025