![]() |
5 Eklenti(ler)
Herkese hayırlı günler. Bahçemden yeni renkler sunuyorum.
ilk olarak yeni katıldı sakız sardunyam, verbana kırmızı bu bayadır bende, latinimbüyüyo, kasımpatı ve bodrum papatyası. |
5 Eklenti(ler)
devam. Karanfil çeliği çiçekçide satılan türden saplarını ektim sanırım tuttu. bodur elmam,
şeftalim,çilek ve katırtırnağı beyaz olanından. |
5 Eklenti(ler)
devam
Ağaç fidanının adını bilmiyorum. enginarlar büyüyolar, biber fidanlarım tohumdan ektim, roka kivi fidanım patladı,ve rengini bilmediğim lalem. |
Sevgili serkan nekadar güzel çiçekler fidan çam agacına benziyor ellerine saglık
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Bu gün yine bir kaç resim çektim. Havalar ısınıyo artık ve benim bitkilerde çiçeklendiler. Bir adet haseki küpesi, iki adet ceylanım oldu.
|
5 Eklenti(ler)
devam
|
5 Eklenti(ler)
devam ediyorum.
|
Oh, oh maşallah sevgili serkan istanbul, renklere bürünmüşsünüz.
Mineler, Bodrum Papatyaları, alisyumlar, katır tırnakları.... Allah versin. |
5 Eklenti(ler)
biraz daha resim.
|
Alıntı:
Hiç takmıyorum, kafaya daha istediğim bir kaç bitki var. İnşallah onlarıda bulacağım. İnternetten alış veriş hayatta sevmiyorum. Etraftan ya kendim alıyorum **** topluyorum. Bir zıpçıktım olmadı bunada yanıyorum abla. Tekrar hoş geldin. Bir gün mutlaka ben senin bahçene geleceğim izninle. Allaha emanet ol. Şimdiki hedefim zıpçıktı. Galiba ben bitki delisiyim. |
Havalar düzelsinde daha yapacak çok işim var. Saksılarımı boyayacağım...
|
Mineler ne kadar güzel. Beyaz mine çok hoş. Benimde tohumum vardı ama çıkmadı
|
Sayın Serkan İstanbul ,balkon gezilerime devam ederken sizede uğradım,Harika çiçekler yetiştirmişsiniz.Güller,mineler çok sıhhatli görünüyorlar.Sebze de yetiriyorsunuz,bilhassa enginarlar dikkatimi çekti,ben bahçede kaç defa fide olarak alıp diktiysem de olmadı.Şimdi iki oğluma sizi örnek gösterdim.Ben hemcinslerimden ziyade beylerin çiçek yetiştirmesine hayranım.Ellerinize sağlık, sizi tebrik eder renkli baharlar dilerim.
|
Öncelikle teras bahçeme hoş geldiniz. Çok teşekkür ederim. sayın sevim.k hanım mineler çok zahmetsizler vede arsılar 6 yıl önce iki fide aldım bugün heryerdeler. Kışında ölmüyolar ölselerde dökülen tohumlardan tekrar yetişiyo. sayın berrinb enginarları kış aylarında diktim olmaz dedim ama çok arsız çıktılar. Toprak olarak hazır toprak, bahçe toprağı ve eminönünden aldığım koyun gübresini kullandım. 4 kök aldım kök dediysem kökleri yoktu, hepside tuttu. kış aylarında tere roka baya yedik vallahi artı yazında en çok biber yetiştiriyorum. Komşularada veriyorum turşular yapıyorum. Çok zevkli bir uğraş ilk bitkim 8 yaşında diktiğim hanımeli ve hala hayatta sadece ben dipten budadım gecen yıl gençleşti şimdi. Tekrar teşekkür ederim. sizlerede hayırlı aksamlar . bol çiçekli günler.
|
Hepsi biribirinden güzel rengaren ama yeni ceylan sardunyanızın rengine bayıldım çok güzelmiş. Güle güle büyütün:) organik sebzelerinizi de kendiniz yetiştiriyorsunuz ne kadar güzel.
|
Teşekkür ederim. sayın güne bakan. Yıllar sonra ilkkez tekrar ceylan yetiştireceğim bakalım.
|
Sevgili serkan çok güzel çiçekler ceylanın rengi çok hoş ellerine saglık
|
5 Eklenti(ler)
Terasımdan yeni kareler.
|
5 Eklenti(ler)
diğerleri
|
2 Eklenti(ler)
devam ediyorum.
|
5 Eklenti(ler)
devam
|
5 Eklenti(ler)
,,,
|
5 Eklenti(ler)
,,,,,,,
|
5 Eklenti(ler)
.........
|
Terasıma ne gelen nede giden olmuş....
|
Şimdi ben geldim Serkan bey, domateslerinize bayıldım. Hüsnüyusuf gördüm sanırım o da çok şeker rengi var. Birde papatya gibi pembe ismini bilmediğim çiçekleriniz şahane olmuş ;)
|
Sevgili Serkan domatesler ne güzel olmuş maşallah bakla çiçekli her bir kare ayrı güzel elinize saglık çok güzeller çok....
|
çok teşekkür ederim. periş ve dudi saolun.
|
Sevgili serkan_sitanbul terasınızı,balkonunuzu yeni gezdim.Gezerken başım döndü gerçekten.Ne çok çeşidiniz var.Hepsi ayrı güzel,ellerinize,emeğinize sağlık.
Organik sebze yetiştirme hastasıyım ben de ama ne yazık ki bahçem olmadığı için yetiştiremiyorum,balkonum da küçük ama bu sene çeri dometes fidem ve süs biberim büyüyorlar balkonda.Sizin domates ve biberleri görünce kendi adıma üzüldüm,zira benimkiler daha küçük birer fide:( Ne zaman büyüyüp sizinkiler kadar olacaklar kimbilir,üstüne bir de meyvelerini göreceğim. Bir de sorum olacak size: Sanırım 84. mesajdı,lilyumlarınızı ektiğiniz saksı ölçüleri nedir ve saksının içine kaç tane soğan ektiniz? (Sardunya çeliklerim ile ilgili sorumu sevgili Hakkı Şen'in terasında sormuştum)Ama buraya da ekleme yapmak istiyorum.Diktiğim çelikleri söküp daha derine tekrar diksem sorun olur mu ceylanlarım için? Son olarak pet şişesine soğan ekmek; çok iyi fikir:) Yaratıcılığınız için kutlluyorum. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:52. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025